Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/07 – 26/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/07 – 26/07/2015
<p>Έχουμε τόσες πολλές και σημαντικές μετατοπίσεις στην ουράνια σκακιέρα, που όλα μπορούν να αλλάξουν σε επίπεδο ερωτικών δονήσεων! Ήλιος και Ερμής έχουν μετακομίσει στην καυτή χώρα του Λέοντα, το Σάββατο η Αφροδίτη βγαίνει ανάδρομη στην Παρθένο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε από την αρχή όλες μας τις αγάπες, ειδικά τις σχέσεις του τελευταίου πενταμήνου, ενώ η Σελήνη από τον παθιασμένο Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο του κεραυνοβόλου έρωτα. Ας δούμε τι τρόπους θα βρει η μοίρα για να αδράξει το κάθε ζώδιο στο δίχτυ του έρωτα.

Κριός

Παρά το γεγονός ότι ο Ουρανός θα σας ταλαιπωρήσει και αυτό το σαββατοκύριακο, δεν φαίνεται να χάνετε την όρεξή σας για νέες περιπέτειες. Πολύ συναισθηματικοί, λόγω του Άρη που παραμένει στον Καρκίνο, χρειάζεστε πολλά από το ταίρι σας, είστε κάπως ζηλότυποι και παραπονιάρηδες. Οι αδέσμευτοι όμως χρησιμοποιείτε αυτόν τον συναισθηματισμό ως βέλος στην φαρέτρα της γοητείας σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στον φιλικό σας χώρο της Παρθένου το συναίσθημά σας γίνεται βαθιά νοσταλγικό. Έχετε πολλές συναντήσεις – πραγματικές ή σε επίπεδο αναμνήσεων – με ανθρώπους που αγαπήσατε, ενώ δεν αποκλείεται καθόλου στο διάστημα που ανοίγεται μπροστά σας να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας σχέση, αν και δεν θα το κάνετε χωρίς όρους και…προαπαιτούμενα, που είναι και της μόδας!

Δίδυμοι

Μια δύσκολη όψη του Ερμή από τον Λέοντα με την Σελήνη από τον Σκορπιό μπορεί να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας και θα είναι κρίμα. Έχετε κάπως μπερδεμένα συναισθήματα και θέλετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει – γενικά αυτό είναι καλό, αρκεί να μην το παρακάνετε στην…ταβανοσκόπηση! Πολεμείστε την διάθεσή σας για απομόνωση, βγείτε και διασκεδάστε γιατί το έχετε ανάγκη, και ο έρωτας θα έρθει να σας βρει.

Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας να προκαλεί πλήθος συγκινήσεων, πρέπει να προσέξετε να ισορροπήσετε το συναίσθημά σας με τις πραγματικές συνθήκες. Νιώθετε μια γενική αναστάτωση, που μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα ασφυξίας και μετά σε θυμό, αν δεν ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι δύσκολα θα βρείτε το βήμα σας αλλά και οι δεσμευμένοι πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους.

Λέων

Ο Ερμής και ο Ήλιος σε σύνοδο στο ζώδιό σας θα σας κάνουν πολύ γοητευτικούς, ωστόσο η καρδιά σας το ξέρει το τι ανασφάλειες θα νιώθετε, εξαιτίας του τετραγώνου του Ερμή με την Σελήνη από τον Σκορπιό! Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως παράξενο αν δεν το ελέγξετε, μιας και οι άλλοι θα σας δείχνουν σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη, αλλά εσείς δεν θα μπορείτε να πάρετε καθαρά τα μηνύματα κι θα είστε πολύ φορτισμένοι.

Παρθένος

Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Σάββατο στο ζώδιό σας θα σας φέρει ένα καλό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και αγάπες. Το πώς κινηθήκατε συναισθηματικά το τελευταίο πεντάμηνο θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο, μιας και έχετε την ευκαιρία να ψηλαφίσετε πάλι συναισθήματα και ευκαιρίες με ανθρώπους που γνωρίσατε ή συνδεθήκατε μαζί τους ακριβώς σε αυτό το διάστημα. Πολλές ευκαιρίες για επανασυνδέσεις.   

Ζυγός

Με την δράση της Αφροδίτης στον καρμικό 12ο Οίκο σας της Παρθένου, που γυρίζει ανάδρομη, αυτό το διήμερο θα είναι μια επανάληψη αισθήσεων και δυνατοτήτων. Αυξάνεται πολύ η διαίσθησή σας, μπορείτε να έχετε καλές πληροφορίες για ανθρώπους από το παρελθόν σας, αλλά είστε και σε μια κατάσταση μάλλον εσωτερικής διερεύνησης παρά φλερτ και κοινωνικότητας. Βγείτε λίγο, θα σας κάνει πολύ καλό.

Σκορπιός

Η πολύ δυνατή Σελήνη από το ζώδιό σας έχει μεν ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή το Σάββατο, που μπορεί να ανάψει τα αίματα, έχει όμως και άριστη σχέση με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Είστε πολύχρωμοι θα λέγαμε συναισθηματικά, αν και διαλέγετε σκούρα και σκοτεινή παλέτα! Πολύ γοητευτικοί, πολύ έτοιμοι να περάσετε όρια και να δοκιμάσετε εμπειρίες, θέλετε να αποπλανήσετε και το καταφέρνετε.

Τοξότης

Ο Δίας θα σας αναστατώσει λίγο, νιώθετε ότι οι ψυχικές σας δυνάμεις σας εγκαταλείπουν κάπως. Ίσως μια σχέση που έχετε να έχει μπει σε ένα ιδιότυπο καθεστώς πάγου και σκέφτεστε αν όντως αξίζει τον κόπο ή μήπως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά δεν έχετε ακόμα πάρει τελειωτικές αποφάσεις. Μπορείτε οι αδέσμευτοι να κερδίσετε πολλά, αν βγείτε και συναντήσετε κόσμο, θα σας περιμένουν εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Έχετε έναν βαρύ και ανάδρομο Κρόνο να σας κλείνει στον εαυτό σας, και ενώ κανονικά το καλοκαίρι είναι η εποχή σας, δεν νιώθετε ότι έχετε το κέφι και την όρεξη ούτε να φλερτάρετε, οι αδέσμευτοι, ούτε να αφεθείτε σε παιχνίδια αποπλάνησης με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι. Βγείτε λίγο αυτό το διήμερο, πηγαίνετε στην θάλασσα που τόσο σας αναζωογονεί και θα το βρείτε το κέφι σας μια χαρά!

Υδροχόος

Ο Ουρανός τα φταίει όλα, να το ξέρετε! Σας προκαλεί θυμούς και ανασφάλειες, σας κάνει να είστε επίτηδες απαιτητικοί σε νέες γνωριμίες, ώστε να μην αφήσετε κανέναν να περάσει τα τείχη της καρδιάς σας, παρά μόνον αν είναι πραγματικός ακροβάτης! Με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση με κάποιον παλιό σας σύντροφο, ειδικά αν ταξιδέψετε.

Ιχθείς

Ένας εκπληκτικός ανάδρομος Ποσειδώνας, μια Σελήνη στον Σκορπιό και ένας καρμικός Πλούτωνας ανάδρομος, θα σας βοηθήσουν να έχετε πολλές καρμικές ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες ή επανασυνδέσεις αυτό το διήμερο και γενικά όλο αυτό το διάστημα. Είστε πολύ συναισθηματικοί, παλλόμενοι, ευαίσθητοι, δημιουργικοί και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Αν είστε δεσμευμένοι έχετε διάθεση για εκπλήξεις.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 05/12 –06/12/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 05/12 –06/12/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 05/12 –06/12/2015

Οπωσδήποτε θα είναι ένα από τα πιο έντονα ερωτικά διήμερα που θα περάσουμε ποτέ, αφού η πολλά υποσχόμενη Αφροδίτη εισέρχεται στον...

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Από τις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη, η οποία κινείται στην Παρθένο, θα γυρίσει ανάδρομη και η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ένα κολοσσιαίο φαινόμενο!...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/06 – 28/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/06 – 28/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/06 – 28/06/2015

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ενός καλοκαιρινού μήνα που ολοφάνερα τα τελευταία χρόνια θέλει να γίνει…φθινοπωρινός, με μια...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/21-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/21-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/21-9-2014

Μέσα σε μια πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα – και με την βοήθεια των αστεριών, θα γιορτάσουμε αυτό το σαββατοκύριακο την Φθινοπωρινή Ισημερία,...