Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχει το στίγμα της ανάδρομης Αφροδίτης, που έρχεται να προστεθεί στην ουράνια χορογραφία του παρελθόντος, καθώς ανάδρομοι είναι επίσης και οι Κρόνος, Πλούτωνας και Ποσειδώνας. Είναι φανερό ότι θα πρέπει να κλείσουμε συνολικά τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν, επειγόντως, αυτό το καλοκαίρι. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι αναγκαστικά κακή επιρροή. Μας δίνει την δυνατότητα να εξετάσουμε πάλι τις κινήσεις των τελευταίων πέντε μηνών, και να πάρουμε τελειωτικές αποφάσεις μέσα από ένα πρίσμα πιο ώριμο. Ας δούμε την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης, που στις 31 Ιουλίου περνάει στον Λέοντα, για να γυρίσει ορθή, στον Λέοντα πάλι, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Τα σημαντικά θα αρχίσουν για εσάς από τις 31 Ιουλίου, που η ανάδρομη Αφροδίτη περνάει στον φιλικό σας Λέοντα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να συνδεθείτε πάλι σε κοινωνικό επίπεδο με παλιούς σας συντρόφους. Θέματα που έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός παιδιού έρχονται στην επιφάνεια, ενώ ίσως, αν είστε διαζευγμένοι αλλά έχετε οικογένεια, να αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις.

Ταύρος

Μέχρι τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα είναι ακόμα – αν και ανάδρομη – στην φιλικό σας Παρθένο θα έχετε μια επιστροφή σε παλιές παρέες και κοινωνικούς χώρους. Από την στιγμή που εισέρχεται στον Λέοντα και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου σας απασχολούν πολύ θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν της οικογένειάς σας. Ίσως, να έχετε κάποιες πολύ συγκινητικές επανασυνδέσεις αυτόν τον Αύγουστο με μέλη της οικογένειάς σας που έχετε για κάποιους λόγους χαθεί.

Δίδυμοι

Η ανάδρομη Αφροδίτη, ειδικά από τις 31 Ιουλίου και μετά, σας βοηθάει πάρα πολύ. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από την αρχή σχέδια και φιλικές σχέσεις, οι οποίες ίσως και να αξίζει να μετατραπούν σε ερωτικές. Είστε σε πιο ώριμη φάση και η γοητεία σας στηρίζεται σε γνώση των λαθών, που δεν θέλετε να τα επαναλάβετε με τίποτα. Είστε έτοιμοι να δώσετε ευκαιρία σε ένα φιλικό σας πρόσωπο να εκμυστηρευτεί τον έρωτά του.

Καρκίνος

Καθώς από τις 31 Ιουλίου η ανάδρομη Αφροδίτη φωτίζει τις μόνιμες σχέσεις σας, αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Πιθανόν να επιστρέψετε με πολλή νοσταλγία και καλή διάθεση σε ένα σπίτι που είχατε ζήσει και παλιά, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε σημαντικές επανασυνδέσεις που θα σας συγκινήσουν.

Λέων

Από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου η Αφροδίτη θα σας κάνει μια επαναληπτική επίσκεψη, θέλοντας να σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίστε ερωτικά θέματα σε βάθος χρόνου. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο να χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνό σας από παλιούς συντρόφους που νιώθουν αφόρητη έλξη για το πρόσωπό σας, ειδικά αν ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού και του Ταύρου. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας κάνει ιδιότυπα κοινωνικούς, θα θέλετε μεν να βγείτε, αλλά μόνον με πολύ γνώριμους ανθρώπους.

Παρθένος

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 25 έως τις 31 Ιουλίου στο ζώδιό σας, φωτίζοντας την προσωπικότητά σας με ωριμότητα, ενώ μετά και έως τις 6 Σεπτεμβρίου περνάει στον 12ο Ηλιακό σας Οίκο και σας δίνει την δυνατότητα να δείτε με πολύ μεγάλη νοσταλγία την πηγή της ίδιας σας της ζωής. Προσέξτε σε ερωτικό επίπεδο μυστικά που ίσως σας εκθέσουν, δώστε βάση στην διαίσθησή σας και συνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν που έχουν πολλά να σας διδάξουν.

Ζυγός

Η μαγεμένη Αφροδίτη θα περάσει στον 11ο Ηλιακό σας Οίκο στις 31 Ιουλίου και θα μείνει εδώ μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Ιδανική ευκαιρία να πρωταγωνιστήσετε σε εξελίξεις που έχουν να κάνουν με μεγάλες ομάδες, εδικά αν ήσασταν μέλος και στο παρελθόν. Η αυξημένη σας γοητεία θα σας κάνει να λάμπετε σε μεγάλες συγκεντρώσεις, ενώ θα δείτε οπωσδήποτε άτομα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο που παλιά ήσασταν πολύ συνδεδεμένοι, και θα κάνετε μαζί σημαντικά πράγματα.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να κάνει μια επαναληπτική βόλτα στον χώρο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, ίσως να έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε μια σχέση σας μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας. Πιθανόν να σας κάνουν κάποιες προτάσεις άνθρωποι που και στο παρελθόν είχατε συνεργαστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι πολύ έντονο το ερωτικό στοιχείο. Αν τυχόν είχατε συνεργασία με πρώην σύντροφό σας, μπορεί και να εξετάσετε τις εκκρεμότητες που σας έχουν μείνει, ώστε από τον Σεπτέμβρη να μην έχετε πια βάρη.

Τοξότης

Ο ένατος Οίκος σας υποδέχεται από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου την κυρά των ερώτων. Θα είστε ερωτευμένοι με την έρευνα, τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σας ενώ θα ταξιδεύετε. Θα είστε πολύ ενεργοί πνευματικά, θα σας απασχολήσουν φιλοσοφικά και υπαρξιακά ερωτήματα με την διαίσθησή σας να μπορεί να διεισδύει σε βάθος χρόνου προς τα πίσω.

Αιγόκερως

Πολύ σημαντικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στον 8ο Οίκο σας, που ασχολείται ακριβώς με τον βαθύ ερωτισμό. Το πώς θα διαλέξετε να βιώσετε αυτήν την περίοδο είναι φυσικά ζήτημα επιλογών. Μπορεί να βρεθείτε με κάποιον παλιό σας σύντροφο, ή να δείτε παλιούς τρόπους με τους οποίους η γοητεία σας αυξάνετε. Μπορεί να επιλέξετε να δείτε πάλι μια σχέση, οπωσδήποτε σε όλες τις περιπτώσεις θα έχετε πολύ νοσταλγική διάθεση.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας, ειδικά οι κινήσεις που κάνατε σε αυτούς τους δύο τομείς το τελευταίο πεντάμηνο, δέχονται την επαναληπτική ματιά της Αφροδίτης. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, κάτω από την νέα ωριμότητα που θα αποκτήσετε. Σε περίπτωση που έχετε χωρίσει από έναν μόνιμο δεσμό έχετε την δυνατότητα να ξανασκεφτείτε μια σύνδεση. Οι συνεργασίες σας, αν έχουν λαβωθεί, μπορούν να γιατρευτούν.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη να επανέρχεται έως τις 6 Σεπτεμβρίου στον χώρο των υπηρεσιών και του καθήκοντος, γίνεστε πολύ τρυφεροί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις ίσως σε ζητήματα που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας, κάποια προβλήματα που τα έχετε παραμελήσει είναι καιρός να τα βάλετε σε προτεραιότητα και να τα λύσετε πριν γίνει μεγαλύτερη ζημιά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό

Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό

Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό

Η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό στις 4 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου όπου και θα εισέλθει στους Ιχθείς ανάδρομη μέχρι τις 15...

Ερωτικά σκιρτήματα από τον Ερμή

Ερωτικά σκιρτήματα από τον Ερμή

Ερωτικά σκιρτήματα από τον Ερμή

Κάθε ευγενής συμμαχία ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον χαριτωμένο Ερμή μας συμφέρει! Πόσο μάλλον όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη...

Καυτές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης

Καυτές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης

Καυτές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης

Αυτήν την στιγμή έχουμε τρεις σημαντικότατους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία: Κρόνο στον Σκορπιό, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Ποσειδώνα στους...

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Από τις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη, η οποία κινείται στην Παρθένο, θα γυρίσει ανάδρομη και η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ένα κολοσσιαίο φαινόμενο!...

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Η Αφροδίτη αυτήν την χρονιά έχει μια παραξενιά: θα αφήσει «εκτός» τα ζώδια του Τοξότη, του Αιγόκερου του Υδροχόου και των Ιχθύων....

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 16 Αυγούστου 2013, η φύση του έρωτα θα γίνει πρακτική –έως και...