αναστολες

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-4-2018

Πολλές οι καλοθελητές και οι σημαντικές πληροφορίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, και θα αφορούν τον

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Δεν θα χρειαστεί, να δώσετε όλη την προσοχή σας σε παλιές καταστάσεις ερωτικές, καθώς

Φεγγάρια Αγάπης 2/4 - 8/4/2018

Δεν θα ζητήσετε κάτι περισσότερο από τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον φέρουν σε μια δύσκολη θέση

Καυτές νέες αρχές!

Κρατάμε την ανάσα μας λίγο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να δώσουμε μεγάλη ώθηση στην πυρκαγιά που έρχεται. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Κριό και νέες, καυτές σχέσεις έρχονται – ή μάλλον επελαύνουν – στην ζωή μας. Όσο κι αν ο χειμώνας φαίνεται π

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 1-3-2018

Καλό και βαθιά ερωτικό μήνα να απολαύσετε όλα τα ζώδια, γιατί χωρίς τον έρωτα δεν έρχεται η Άνοιξη! Ο Μάρτιος εισβάλλει στην ζωή μας με τρομερές φιλοδοξίες στον ερωτικό τομέα, με μια επερχόμενη (νωρίς – νωρίς, μόλις στις 2 του μήνα) Πανσέληνο και με μια πρωτομηνιά εξαίσια και πλούσια. Κυριαρχεί φυσικό το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Δία από ...

Προβλέψεις Ταρώ 19/2 – 25/2/2018

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Η Σελήνη Η κάρτα αυτή μιλάει για εσωτερική ανασφάλεια, για ένα κομφούζιο συναισθημάτων. Φόβοι που συνδέονται με την προστασία της οικογενειακής μας γαλήνης μας παραλύουν. Ίσως στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε να γινόμαστε τελικά δεσποτικοί. Οι γυναίκες ειδικά έ

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-2-2018

Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα Αυτή η κάρτα δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να αποφύγει αποφάσεις. Αντί να κάνετε μια ειλικρινή επιλογή, ίσως να λέτε σε όλους ό,τι θέλουν να ακούσουν. Μπορεί να μην είστε τόσο πιστοί όσο νομίζει το ταίρι σας.

Αστρολογικό Δελτίο 8-2-2018

Μεγαλύτερη ευελιξία, δυναμισμός, αλλά και ευγένεια, σήμερα. Με την Σελήνη εισερχόμενη στον Τοξότη καταφέρνουμε αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε νέες διεκδικήσεις, έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν μας. Προχωράμε μπροστά και καταφέρνουμε να κάνουμε επόμενα βήματα στη ζωή μας. Είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε, εξαιτίας των ευγενών μας συναισθημάτων. ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 26-1-2018

Κριός Ίσως δεν μπορείς να βρεθείς σήμερα για τον δικό σου γατί βρίσκεστε μακριά και αυτό σε έχει ρίξει λίγο. Όλη τη μέρα στα τηλέφωνα θα είσαι. Μην ανησυχείς ωστόσο, όταν τελικά βρεθείτε, τα γούστα θα εκραγούν. Οι αδέσμευτοι είστε απίστευτα γοητευτικοί σήμερα.

Ερωτική επικοινωνία μετ’ εμποδίων;

Ίσως και να πρέπει να είμαστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί στην ερωτική επικοινωνία αυτή την περίοδο. Ο Ερμής τώρα εισέρχεται στον αστερισμό του Αιγόκερω. Σε αυτή τη θέση τα ερωτικά πράγματα θα δυσκολέψουν. Ο ερωτικός τομέας αποκτά την γήινη πρακτικότητα και υπάρχει μία τάση υπερβολής, με κατακυρίευση από τις ενοχές, ακόμα και σε σχέση με το πολύ μακρινό ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-1-2018

Κριός Ο Ερημίτης Προσπαθήστε να μην μείνετε στο παρελθόν σας. πρέπει να καταφέρετε να ξεφύγετε από ορισμένα παιχνίδια που σας κάνει το μυαλό σας και να προωθηθείτε, ζώντας το σήμερα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από αυτή τη στιγμή ετοιμάζεστε να ανανεωθείτε. Κερδίστε την ημέρα, αναβάλετε υποχρεώσεις και ζήστε την, χωρίς όρια, χωρίς αναστολές. Είναι κάτι το οποίο αξίζετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-1-2018

Κριός Τα πας καλά με τον γλυκούλη σου, αν και το γεγονός πως πρέπει να εξηγείς συνέχεια τις προθέσεις σου σε έχει κουράσει λίγο. Κατά τα άλλα θα έχετε την ευκαιρία να γουστάρετε μαζί μέχρι να λιώσετε και τα δυο σας. Οι ελεύθεροι έχετε μπερδευτεί λίγο τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 1-1-2017

Κριός Οι μέρες είναι χρονιάρες και τα γούστα σου μόλις απογειώθηκαν! Είσαι τέρμα γλυκούλης με τον κούκλο σου και η σχέση σας απλά τα σπάει αυτήν την περίοδο. Η βραδιά θα είναι τίγκα στα γούστα και το κέφι. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για τρελές ευκαιρίες σήμερα.

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 27-12-2017

Το Ερωτικό Πεπρωμένο δονείται από την παράξενη μουσική του 13, ενός αριθμού καρμικού αλλά αφάνταστα γοητευτικού. Είστε έτοιμοι για μια βουτιά στο παρελθόν με τα μάτια στο μέλλον; Αν ναι, τότε θα κάνετε πολλά λάθη, γιατί αλλού πηγαίνετε κι αλλού κοιτάτε! Συντονίστε την ενέργειά σας και μην ασχολείστε τόσο πολύ με το παρελθόν.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-12-2017

Κριός – Η Δύναμη Αντίστροφα Ξεπεράστε τις αναστολές που σας πηγαίνουν πίσω σήμερα. Δεν νοιώθετε τόσο πολύ ο εαυτός σας, απ’ ό,τι φαίνεται. Ξαναβρείτε αυτό που χάσετε και προχωρήστε δυναμικότερα.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβάστε να κάνετε πιο ιδιαίτερες προσεγγίσεις. Συνήθως, όταν πλησιάζουν γιορτινές ημέρες κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αυτό όμως δεν αρμόζει στην αστρολογική περίσταση.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εισερχόμενοι τώρα μέσα σε μία νέα περίοδο, προσπαθήστε από τη δική σας πλευρά να αξιοποιήσετε την περίοδο, κάνοντας πρωτότυπες και πιο δυναμικέ κινήσεις για την ενίσχυση της θέση σας.