ανησυχιες

Ερμής και Ποσειδώνας: Πώς να επιβιώσεις ερωτικά

Πώς να επιβιώσεις ερωτικά όταν γίνεται ο αστρικός καμός; Σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά ερωτικά καυγαδάκια, το οποίο πρόκειται να μας επηρεάσει όλους είναι αυτό που παίζει μεταξύ του ευαίσθητου και παρεξηγιάρη Ερμή και του μπρουτάλ κι αντρίκιου Ποσειδώνα. Και μάλιστα, την ημέρα ακριβώς της Νέας Σελήνης στην Παρθένο. Είναι προφανές πως τα παιδιά ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-9-2017: Γυναίκα - ...

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Η ρομαντική σας διάθεση μειώνεται και τη θέση της παίρνουν οι αμφιβολίες και οι άσκοπες ανησυχίες που ίσως έχετε όσον αφορά το σύντροφό σας και τη μεταξύ σας σχέση. Μια γυναίκα – μυστήριο μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα και να παίξει ρόλο στα ερωτικά σας θέματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 20-9-2017: ...

Κριός Νιώθεις αναστατωμένος συναισθηματικά και αυτό αρχίζει να ταράσσει την ψυχική σου ηρεμία και τη γαλήνη της σχέσης σου. Μην αφήσεις μερικές αβάσιμες ανησυχίες να σου χαλάσουν το κέφι. Οι ελεύθεροι ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε άγριο ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-9-2017

Ακόμη και όταν οι προσπάθειές σας συναντούν αντίσταση, δέχεστε ότι οι καθυστερήσεις αποτελούν φυσική πτυχή της διαδικασίας υλοποίησης στόχων και είναι υποχρεωμένες να παρεμποδίζουν τις προσπάθειές μας σε περιστασιακή βάση. Δεν είσαστε ούτε απογοητευμένοι ούτε εξαγριωμένοι από τα εμπόδια αυτά στην πρόοδό σας. Οι ανησυχίες σας θα εξαφανιστούν σήμερα ...

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-9-2017

Οι ανησυχίες σας μπορούν να σας παραλύσουν σήμερα και να σας αποτρέψουν από την επιτυχή εκπλήρωση των στόχων της ημέρας σας. Μπορεί να νιώσετε έντονα συναισθήματα ανησυχίας καθώς εσείς ασκείτε τις δραστηριότητές σας που σχετίζονται με τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας, επειδή δεν είστε σίγουροι για το πώς θα λάβετε τις προσπάθειές σας. Ωστόσο, μπορείτε ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 16-9-2017

Κριός Είσαι λίγο κουρασμένος και γι αυτό ίσως να μην έχεις την όρεξη να κάνεις τις ρομαντότσαρκες που ήθελες. Δεν υπάρχει θέμα, κι αύριο μέρα είναι. Κάτσε σπιτάκι με τον δικό σου και γουστάρετε χωρίς πολλές διαδρομές. Οι αδέσμευτοι βγείτε μια βόλτα, ντε!

Τι φάση, με τον άνδρα Τοξότη;

Να αιτιολογήσουμε την επιλογή του θέματος. Οι Τοξότες σήμερα θα έχουν ευκαιρίες στον έρωτα, με το εξάγωνο της ερωτικής Αφροδίτης, με τον κυβερνήτη του ζωδίου τους, Δία. Όμως, δυστυχώς είναι πολύ πιθανόν να τις αφήσουν να τις πάρει ο άνεμος, χωρίς να κινήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι, εξαιτίας του τετραγώνου Σελήνης-Δία. Ενδιαφέρον πολύ το να έχεις μία ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 15-9-2017

Κριός Ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις. Ικανοποιείς κάθε γούστο της καλής σου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να την περνάτε απλά υπέροχα μαζί. Η νύχτα παίζει να έχει τις αναποδιές της, ωστόσο εσύ θα γουστάρεις χωρίς ενδοιασμούς με τη δικιά σου. Οι ελεύθερες το έχετε με το φλερτ απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 14-9-2017

Κριός Τα έχεις πάρει λίγο και με την καθημερινότητα τελευταία. Απλά βγες να χαρείς τη σχέση σου χωρίς ανησυχίες για το τι θα σου πουν, ή το πώς νιώθει για εσένα το ταίρι σου. Όλα καλά θα πάνε. Οι αδέσμευτες θα κάνετε κίνηση όσο προλαβαίνετε γιατί οι ευκαιρίες είναι λίγες.

Ταρώ Κάρτα Ημέρας 12-9-2017

Η Ιέρεια Αντίστροφα Η αντεστραμμένη Ιέρεια υποδηλώνει συνήθως πως είστε ένα διαισθητικό άτομο που συνδέεται με τον εσωτερικό του εαυτό, αλλά τον τελευταίο καιρό ίσως έχετε χάσει αυτή τη σύνδεση. Μπορεί να σπεύδατε και να ανησυχούσατε υπερβολικά για εξωτερικά ζητήματα και προβλήματα άλλων ανθρώπων που έχετε χάσει την προσοχή σας όσον αφορά τις δικές ...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου; Δες τις ...

Είστε άνθρωποι με μεγάλες ανησυχίες όσον αφορά την ισορροπία, ενώ έχετε πάντα στόχο να είστε δίκαιοι. Ακόμα κι έτσι, στην πραγματικότητα δίνετε χώρο για τα λάθη των ανθρώπων γύρω σας και μερικές φορές μπορείτε να είστε αρκετά επιεικείς. Είστε χαρισματικοί με φιλικό, επικοινωνιακό χαρακτήρα, αλλά και μια άκρως ανεπτυγμένη πνευματική ή φαντασιακή πλευρά ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού μπορεί να νιώθετε εκτεθειμένοι μπροστά στον σύντροφό σας, αλλά αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Ταρώ Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Η Εγκράτεια Αισθάνεστε την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας και πράγματι αρχίζετε να αισθάνεστε ότι κάποια ειρήνη έχει ήδη αποκατασταθεί. Αν έχετε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως η διάλυση μιας σχέσης ή οικονομικά προβλήματα, η ειρήνη θα έρθει άμεσα. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2-9-2017

Εξακολουθείτε να αγωνίζεστε με μέσα που προτιμάτε να μην αποκαλύπτετε, αν και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε. Πολλά έχουν αλλάξει από την περασμένη εβδομάδα και έχετε νέες σκέψεις και διαφορετικές ανησυχίες. Ωστόσο, οι πλανήτες σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 1-9-2017

Κριός Συνεχίζεις να είσαι αραχτή και να γουστάρεις με την καλή σου στο σπίτι. Δεν έχετε διάθεση να αφήσετε την κρεβατοκάμαρα, μιας και είναι το πιο ενδιαφέρον σημείο του σπιτιού και προτιμάτε να σαλιαρίζετε μεταξύ σας μέχρι τελικής πτώσης. Οι ελεύθερες τα σπάτε με την κουκλοσύνη σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 31-8-2017

Κριός Χαλαρώνεις απεριόριστα με τη δικιά σου και σου πάει πολύ. Η καλή σου γουστάρει να σε βλέπει χαρούμενη και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα είναι πιο κουλ πεθαίνεις Μην τρελαθείς με τις παρεξηγήσεις ωστόσο. Οι ελεύθερες μη σκάτε αν δε σας θέλει σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 30-8-2017

Κριός Τα νευράκια σου έχουν φύγει και είσαι επιτέλους έτοιμος να γουστάρεις σαν και πρώτα στη σχεσάρα σου. Ο δικός σου σε περίμενε πώς και πώς για να γουστάρετε παρέα και τώρα που έχεις κέφια, ετοιμάσου να γίνει πανικός. Οι ελεύθεροι είστε για μέσα απόψε.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε ένα τέλμα όσον αφορά την ερωτική σας σχέση, ωστόσο αυτή είναι μια αίσθηση η οποία θα αποδειχθεί εντελώς προσωρινή στο επόμενο διάστημα.