διδυμος με ζυγο

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 21-2-2017

Κριός Περιμένετε για λίγο πριν βυθιστείτε πάλι και μην φρικάρετε όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλετε. Μερικές φορές, οι φίλοι σας και το υπόλοιπο σύμπαν έχουν έναν σκληρό τρόπο πλησιάζονται σε σας.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-2-2017

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές θα σας αλλάξουν το πρόγραμμά σας, ωστόσο αν είστε ψύχραιμοι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε χωρίς προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε κάποιες νέες προτάσεις για συνεργασίες, δείτε προσεκτικά τα πράγματα πριν πάρετε αποφάσεις. Οικονομικά η κατάστασή σας βελτιώνεται, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-2-2017

Κριός Κάντε ένα άλμα στην σκοτεινή πλευρά σας απελευθερώνοντας την στην άσκηση ή κάποια άλλη αβλαβή διέξοδο πριν κάποιος πάθει κακό. Έχετε μια πολύ συσσωρευμένη επιθετικότητα που απλά περιμένει για ένα στόχο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-2-2017

Είναι βαθιά ερωτική η σημερινή ημέρα, με πολύ μεγάλη τρυφερότητα και συντροφικότητα. Όλα τα ζώδια έχουν να παίρνουν δώρα και ανταμοιβές, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι παγίδες. Αν αφήσουμε κατά μέρος τον εγωισμό όλα μπορούν να γίνουν θετικά, όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτόματα με μια αγκαλιά κι ένα φιλί.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-2-2017

Κριός Μπορεί να παίρνετε κάποια ανάμικτα μηνύματα σήμερα, αλλά ευτυχώς είναι τα σωστά αντιφατικά μηνύματα στο σωστό χρόνο. Στη σχέση σας οι εντάσεις είναι πιθανό να αυξάνονται, αλλά στη συνέχεια η υποστήριξη της φιλίας, οικοδομεί τις σχέσεις σας. Αυτά είναι το είδος των συνθηκών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια σημαντική ανακάλυψη.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 21-2-2017

Κριός Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι περίεργο υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλον, μην θυμώνετε. Να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει πρώτα, στη συνέχεια να καταλάβετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για αυτόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-2-2017

Κριός Τα σχέδια για σήμερα έχουν αλλάξει δεκάδες φορές, η οργάνωση με φίλους σας είναι ότι χειρότερο. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το γεγονός αυτό απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Μπορεί να έχετε περισσότερη διασκέδαση με μόνοι σας.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα που χαρίζει το εξάγωνο Σελήνης/Ήλιου. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για μια επανασύνδεση, για ένα ραντεβού προσέγγισης. Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-2-2017

Με την κορύφωση σήμερα ακριβώς του θετικότατου εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό η ατμόσφαιρα δονείται θετικά και μας παροτρύνει να φλερτάρουμε άγρια! Χιούμορ και αισιοδοξία, πρωτοτυπία και πειραματισμός, ενώ η Σελήνη θα κάνει επίσης από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Ήλιο, τονίζοντας τον ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 20-2-2017

Μπορείτε να βρεθείτε με άτομα από το στενό σας περιβάλλον και να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε κάποιες σημαντικές νέες προτάσεις για συνεργασία τις οποίες όμως θα πρέπει να τις προσέξετε λεπτομερώς. Οικονομικά θα πρέπει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία για βελτίωση των εσόδων ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό! Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο και ελπιδοφόρο. Είναι φανερό ότι η Ταρώ συμβαδίζει με την αστρολογική ταυτότητα της ημέρας που είναι εξαιρετική. Να γιορτάσετε τον έρωτα αυτήν την υπέροχη Δευτέρα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Είναι η πιο τέλεια ημέρα για μια επανασύνδεση και μην την χάσετε με τίποτα. Η Σελήνη σε καταπληκτική σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα γεμίσουν με θετικές ενέργειες τον ορίζοντα, δείτε πώς θα στήσετε ένα πανέμορφο ραντεβού, το βραδάκι προσφέρεται για τρυφερές επανενώσεις και επιστροφές.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Καθώς ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η Σελήνη από τον Τοξότη παιχνιδίζει με τον Ερμή και τον ανάδρομο Δία, αλλά και τον Ουρανό και τον Κρόνο η ημέρα είναι εξαιρετική για τον έρωτα. Τολμήστε να πάρετε ένα ρεπό από τις υποχρεώσεις σας, αφεθείτε με εμπιστοσύνη στον έρωτα και θα κερδίσετε!

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/02 – 26/02/2017

Το πολύ δυνατό στοιχείο από αστρολογική άποψη αυτής της εβδομάδας, είναι η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 26 Φλεβάρη που συνοδεύεται από μια εξαιρετική Δακτυλιοειδή Έκλειψη Ηλίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή. Ο έρωτας γίνεται υπόθεση διαίσθησης, με καρμικές αποχρώσεις. Είστε έτοιμοι για μια καταβύθιση στο ονειρεμένα νερά της αγάπης;

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-2-2017

Ένα ζήτημα οικογενειακό ίσως σχετικό με την ακίνητη περιουσία σας θα μπορέσετε να το τακτοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση και θα οργανώσετε τις κινήσεις σας ώστε να έχουν προοπτικές. Οικονομικά θα υπάρξει μια ευκαιρία για να βελτιώσετε τα έσοδά σας, φροντίστε βέβαια και τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά θα είστε πολύ ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-2-2017

Ο έρωτας είναι ένα πεδίο πολλά υποσχόμενο σήμερα. Μπορούμε να αγγίξουμε τα όνειρά μας, τα περισσότερα ζώδια έχουν αυτοπεποίθηση μα και ξεκάθαρες απόψεις για το ποιον θέλουν, πώς θα καταφέρουν να βιώσουν τον έρωτα, πώς θα δείξουν την αγάπη τους. Για να δούμε τι μας είπε η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ με το σημερινό της ρίξιμο.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2017

Αν και η Σελήνη σε δύσκολη σχέση με τον Ποσειδώνα κείθε πέρα στον μεταβλητό σταυρό θα στερήσει από την ημέρα την απαραίτητη για μια επανασύνδεση μαγεία, υπάρχουν όψεις που μπορούμε να στηριχθούμε επάνω τους για να καταφέρουμε να βρούμε τον δρόμο για μια αγκαλιά που μας έλειψε. Κρυφές όψεις, αυτό είναι το μυστικό.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-2-2017

Ο Ήλιος στους πολύ αισθαντικούς Ιχθείς πια, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, ο ανάδρομος Δίας να δονείται από τον Άρη, είναι παράξενο, συναισθηματικό και γεμάτο ερωτικές ανατροπές το σημερινό πλανητικό πεδίο. Δείτε τον έρωτα σαν μια υπόθεση που θα βοηθήσει την ψυχή σας στην συνολική της εξέλιξη, μακριά από εγωισμούς, αυτό είναι το νόημα των άστρων ...