δραση

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι στιγμή για περισσότερα. Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, από όλες τις πλευρές, ζητάει από εσάς έντονη και δυναμική δράση, με αποφασιστικότητα και μεγαλύτερη απόφαση.

Ερωτοσκόπιο 16-12-2017

Ημέρα δυναμισμού, που τον επενδύουμε επάνω σε αλλαγές. Ο Ήλιος, από τον Τοξότη, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό, από τον Κριό. Η έντονη διαίσθησή μας και η αυξημένη μας αυτοπεποίθηση θα κάνουν την ερωτικές μας προσεγγίσεις πολύ επιτυχημένες, όμως τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε σε ακόμα περισσότερα, εφόσον έχουμε εύνοα ως προς το να κάνουμε νέα ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη αλλά και με την εκρηκτική καλή συζυγία που υπάρχει στον φιλικό σας Τοξότη, το μόνο που πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε μια επανασύνδεση είναι να σηκώσετε το τηλέφωνο.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 13-12-2017

Ο χρόνος είναι ώριμος για να κάνετε μερικά τολμηρά βήματα. Δεν είναι καιρός να διστάσετε. Αντ 'αυτού, αποφασιστική να είναι η δράση σας. Μην αποφεύγετε τις ευκαιρίες. Ένα άλμα πίστης αυτή τη στιγμή μπορεί να αλλάξει δραματικά τη ζωή σας προς το καλύτερο, αν και μπορεί να μην φαίνεται τόσο πολύ τώρα. Είναι επίσης καιρός να επανεξετάσετε τις παλαιές σχέσεις ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη, προσέξτε όμως τον εκνευρισμό σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη τώρα, από τον Σκορπιό, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επίσης εβρισκόμενος στον Σκορπιό, είσαστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες και πιο άμεσες κινήσεις.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Χαλαρώστε τώρα, αλλά αξιοποιήστε την πράγματι πολύ θετική ημέρα που ανοίγεται μπροστά μας. Είναι ώρα για να επιλέξετε ορισμένες κινήσεις πιο μελετημένες και λογικά επεξεργασμένες.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το να μην είσαστε μονίμως σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο κατά το οποίο σκέφτεστε το τι πρέπει να κάνετε και πότε είναι πολύ σημαντικό. Κάντε λοιπόν το διάλλειμά σας, θα σας ανανεώσει.

Ανάδρομοι Έρωτες

Δύο ανάδρομοι πλανήτες, ο Ερμής, από τον αστερισμό του Τοξότη, και ο Ουρανός, από τον Κριό, σχηματίζουν τώρα το μεταξύ τους τρίγωνο. Αυτή η κατάσταση θα φέρει ορισμένα ζεύγη ζώδια πιο κοντά, εξαιτίας της αμεσότητας της δράσης που θα αναλάβουν, ως προς την ερωτική τους προσέγγιση. Ας δούμε πώς διαμορφώνονται τα ζεύγη ζωδίων.

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 10-12-2017

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει ορισμένες πολύ σημαντικές όψεις σήμερα. Μία από τις πολύ σημαντικές σε σχέση με την ερωτική μας ζωή είναι το τετράγωνό του με τον Χείρωνα, που τώρα βρίσκεται στους Ιχθείς. Αυτή η όψη έρχεται να φέρει ορισμένα πολύ σημαντικά αποτελέσματα και ως προς την επιρροή της συνδυάζετ

Αστρολογικό Δελτίο 10-12-2017

Σήμερα αναλαμβάνουμε δράση. Η μεγάλη εγρήγορση στην οποία βρισκόμαστε τώρα διανοητικά με το τρίγωνο μεταξύ του ανάδρομου Ερμή από τον Τοξότη και του ανάδρομου Ουρανού από τον Κριό, μπορεί τώρα να μας θέσει σε κίνηση. Μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερους στόχους μας. Εξαιτίας αυτής της εγρήγορσης θα έχουμε την τάση να απασχολούμαστε με περισσότερα από ...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους. Ταυτόχρονα έρχεται η ώρα δύσκολων αποφάσεων.

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 9-12-2017

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για να αναλάβετε δράση. Αισθάνεστε αρκετά φιλόδοξοι ώστε να επιδιώξετε τους στόχους σας με μεγάλη δύναμη. Αλλά είστε επίσης αρκετά ευγενικοί για να διασκεδάσετε όσο βρίσκεστε με άλλους- και να διατηρήσετε μια αίσθηση του χιούμορ για τον εαυτό σας. Αυτό μετράει πολύ, είτε ακολουθείτε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον είτε μια ...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-12-2017

Κριός – Η Σελήνη Ίσως να αισθανθείτε ότι περνάτε από μια συναισθηματικά περίπλοκη εσωτερική κατάσταση, τίποτα δεν είναι πολύ σαφές, σας προτείνουμε να σταματήσετε και να ακούσετε τα συναισθήματά σας, αυτό μόνο - να αισθανθείτε και να ακούτε τα συναισθήματά σας. Δεν είναι καιρός για δράση, αλλά μπορείτε να επιτύχετε πολλά με έναν καλό χρόνο ενδοσκόπησης.

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 7-12-2017

Η ημέρα σήμερα έχει να προσφέρει μια όψη που δονεί την βαθιά μας ανάγκη για αγάπη, με έναν τρόπο που μπορεί να γίνει μέχρι και σφοδρός. Ο Άρης από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού βρίσκεται σε άμεση και θετική συνάφεια με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα, και πάντα όπου εμπλέκονται οι Δεσμο

Ερωτοσκόπιο 7-12-2017

Κατάλληλη ώρα για ορισμένες πιο ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη καταφέρνουμε να φύγουμε από το κάπως πιεστικό κλίμα που δημιουργήθηκε αστρολογικά τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε πάλι βέβαια την ευκαιρία για αισθηματική δράση, αλλά οι προσεγγίσεις μας μπορούν τώρα αν είναι πολύ πιο απλές και ορεξάτες. Έχουμε τάση για ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στην κίνησή σας, μέσα από έξυπνο σχεδιασμό.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον σχεδιασμό της ερωτικής σας προσέγγισης, με λογική και δυναμισμό.