ερωτικες προβλεψεις

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-8-2017

Κριός Πρόκειται σήμερα, μέσα από μία εσωτερική ανασκόπηση, να καταλάβετε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας, από ό,τι νομίζετε. Να είστε έτοιμοι για το τι πρόκειται να αναδυθεί.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 19-8-2017

Κριός Το μπερδεμένο κλίμα της ημέρας, το οποίο θα οφείλετε σε μία γενικότερη δυσκολία στο να διακρίνουμε τις προθέσεις του άλλου, θα σας δυσκολέψει σε σημαντικές εργασίες σας σήμερα.

Ερωτική Σελήνη 18-8-2017

Η Σελήνη ξοδεύει την ημέρα στον προστατευτικό Καρκίνο και είμαστε διατεθειμένοι να αναζητήσουμε ζεστές ατμόσφαιρες και οικείες δραστηριότητες. Ωστόσο η δράση της Σελήνης μπορεί να παρουσιάσει ένα δίλημμα ή δυσκολίες και δεν θα αισθανόμαστε πραγματικά άνετα με τους άλλους – δεν έχουμε και πολλή διάθεση για ερωτικές επιλογές, για διασκέδαση ή ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-8-2017

Κριός Ασχολείστε με ορισμένα ζητήματα σημαντικά και έχετε κάποια ανησυχία, σχετικά με το ότι διακυβεύεται η ακεραιότητά σας. αυτό μπορεί αν μην είναι και τόσο ακριβές τελικά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-8-2017

Κριός Δεν πρέπει να φοβάστε τόσο πολύ για το τι πρόκειται οι ενέργειές σας να προκαλέσουν, σε σχέση με το μέλλον σας. είναι καλό να το λαμβάνετε υπόψιν, αλλά όχι να επιτρέπετε σε αυτές τις σκέψεις να σας κρατούν πίσω.

Είμαι κυκλοθυμικός, καλώς ή κακώς

Δεν είναι ψέμα πως σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις, ο καθένας είναι κυκλοθυμικός, καλώς ή κακώς. Για παράδειγμα, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ακριβής «τύπος» ανθρώπου που μας αρέσει. Ο άλλος σου λέει ότι οι ξανθιές είναι μόνο εμφάνιση και τίποτα άλλο, γι’ αυτό προτιμά τις μελαχρινές και τελικά ο έρωτας της ζωής του είναι μία ξανθιά! Μετά τη Θεωρία ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να απέχετε από ορισμένες συζητήσεις, ώστε να εξασφαλίσετε πως δεν θα διαταράξετε κάποιες σχέσεις οι οποίες προς στιγμήν λειτουργούν θετικά για εσάς. Να είστε προσεκτικοί.

Ερωτοσκόπιο 16-8-2017

Είναι μία στιγμή κατά την οποία θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκινήσουμε σημαντικές συζητήσεις, χωρίς να οδηγηθούμε σε ορισμένες κόντρες και παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μας καλεί να προετοιμαστούμε για ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-8-2017

Κριός Θέλετε να έχετε κάποιο ιδιαίτερο προσόν, το οποίο για εσάς θα κάνει τη διαφορά. Και όμως, το έχετε! Απλά θα χρειαστεί να το αντιληφθείτε και να καταφέρετε να το εκμεταλλευτείτε.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-8-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη στιγμή για εσάς. Θα προτιμούσατε να απολαύσετε ορισμένες στιγμές χαλάρωσης, κάτι τέτοιο όμως προς το παρόν φαίνεται αρκετά δύσκολο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 12-8-2017

Κριός Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και να μη δίνετε νόημα στα μικρά πράγματα. Αν αποφασίσετε να τα παρακάμψετε και να μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία, σας περιμένει μία ερωτική βραδιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 11-8-17

Κριός Είσαι γενικά πολύ κουλαριστός και τα περνάς πολύ καλά στο σχεσόνι σου. Ίσως πρέπει να προσέξεις τις μικρές αντιπαραθέσεις και τις κουβέντες που παίζει να πεις και να πληγώσεις τον γλυκούλη σου χωρίς να το θες. Οι αδέσμευτοι είστε άγριοι απόψε στο φλερτ.

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 11 Αυγούστου; Δες τις ...

Έχετε έναν σπάνιο, ισορροπημένο συνδυασμό λογικής και διαίσθησης. Οι δεξιότητές σας συμβάλλουν στην επιτυχία στη ζωή σας και η ερωτικές σας σχέσεις τείνουν επίσης να προσελκύουν θετικές εμπειρίες. Είστε αρκετά φιλόδοξοι και συχνά επιτυχημένοι, ενώ εκτιμάτε την ασφάλεια τόσο στην καριέρα σας όσο και στην αγάπη σας. Είστε ελκυστικοί, ή προσελκύετε, ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-8-2017

Κριός Το να κρατάτε ορισμένα σχέδιά σας κρυφά είναι προφανώς πολύ σημαντικό σε ό,τι αφορά τις γενικότερες επιδιώξεις σας. Όμως, όταν πρόκειται για το αγαπημένο σας πρόσωπο, πρέπει να είσαστε πιο ανοιχτοί.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-8-2017

Κριός Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, καθώς προβλέπονται σημαντικές πόρτες να ανοίξουν από σήμερα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-8-2017

Κριός Η λήψη μικρών, σταθερών βημάτων προς την κατεύθυνση ενός ρομαντικού στόχου ή μίας σχέσης είναι απίθανο να σας προσελκύσει, καθώς οι μακροπρόθεσμοι στόχοι συνεχίζουν να επισημαίνονται, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε ένα γιγαντιαίο βήμα με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-8-2017

Κριός Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαρεί τις μικρές στιγμές θα βγείτε ιδιαίτερα ευνοημένοι. Κάποιες φορές οι μικρές απολαύσεις είναι πολύ πιο σημαντικές από ό,τι νομίζουμε.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-8-2017

Κριός Θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ αισιόδοξη ενέργεια που είναι θαυμάσια σε ένα επίπεδο, αλλά θα μπορούσε να κωλύει την ικανότητά σας να βλέπετε κάτι στον συναισθηματικό σας κόσμο με πιο ρεαλιστική ματιά.