ερωτικοι συνδυασμοι

Οι τέλειοι ερωτικοί συνδυασμοί του 2017!

Με ποιον θα γίνεις ζευγάρι μέσα στο 2017; Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να τολμήσεις μια νέα σχέση; Πότε έχεις άφθονη ερωτική ενέργεια και μπορείς να κατακτήσεις όποιον θέλεις; Και, τέλος, με ποια ζώδια καλύτερα να είστε από μακριά και αγαπημένοι γιατί αλλιώς θα έχετε εντάσεις; Πάμε να δούμε την ερωτική ατζέντα του 2017 ανά ζώδιο!

Τέλειοι Ερωτικοί Συνδυασμοί!

Ποια ζώδια κάνουν το τέλειο ζευγάρι; Με ποιον άντρα θα «κλειδώσεις» ερωτικά και θα μείνετε για πάντα μαζί; Δεν είναι εύκολο πράγμα ο έρωτας, είναι απαιτητικός, είναι παθιασμένος, είναι γεμάτος εκπλήξεις! Αλλά, τον χρειαζόμαστε! Πού θα βρεις λοιπόν αυτόν τον τέλειο έρωτα, και πώς θα τον ζήσεις, ανάλογα με το δικό σου το ζώδιο και του συντρόφου που ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγωνιστικών ενεργειών, που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα πάθη και σχέσεις διαρκείας ή στο να πληγωθείτε και να μείνετε σπίτι για να μην δείτε κανέναν.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον Ταύρο σύντροφό σας απαρτίζεται από τη σχέση του με την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του. Παρά την κοινή άποψη πως ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος, σταθερός και ίσως λίγο αποπνικτικός, ο Ταύρος μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθησιακός, ειδικά όταν του ξυπνήσετε συναισθήματα.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Ο Δίδυμος είναι η ψυχή του πάρτι. Αν μπορέσετε να του κρατήσετε το ενδιαφέρον αμείωτο για πολύ καιρό, τότε μπορείτε να τον έχετε όλο δικό σας. Μερικές φορές ο Δίδυμος είναι το τύπος του ανθρώπου που ζει σαν ελεύθερο πουλί, πετάει από φωλιά σε φωλιά και ύστερα γίνεται κάποιος που περνά από τη μία καταπληκτική ιδέα στην άλλη, με την εύνοια των ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, μπορείτε πάντα να περιμένετε πως οι αλληλεπιδράσεις σας με έναν Καρκίνο θα είναι γεμάτες με ένα επίπεδο έντασης. Αυτή η επένδυση έντασης θα προέρχεται πάντα από τα χαρακτηριστικά της φύσης του, όπως η γονιμότητα, η ανάγκη για οικογενειακή ζωή καθώς και το μητρικό του ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. Κυβερνάται από τον Ήλιο. Βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κοινωνικής, ρομαντικής ή επαγγελματικής κατάστασης, όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήνα που υπαγορεύεται το βασικό αρχέτυπο κίνητρο της προσωπικότητάς του. Αυτή την εποχή του χρόνου, οι άνθρωποι μαζεύονται και συγκεντρώνουν όλη τη σκληρή δουλειά του καλοκαιριού, καθώς και όλη τους την αναμονή από τον προηγούμενο χειμώνα.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Πάνω από όλα ο Ζυγός είναι το πιο παθιασμένο, παρηγορητικό και προσιτό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι απλά στη φύση του. Είναι αυτός που θα σας προσεγγίσει σε ένα πάρτι. Θα ξεκινήσει συζήτηση μαζί σας καθώς διαισθάνεται την δυσαρέσκειά σας.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. Ακόμα και αν ο Πλούτωνας είναι σχετικά καινούριος πλανήτης, η επιρροή του απέναντι στον Σκορπιό υπήρχε πάντα, καθορίζοντας και δημιουργώντας τα χαρακτηριστικά του.

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί ...

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαίνει με τον Τοξότη, είναι ολοφάνερο πως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό, είναι προορισμένοι για μεγάλα πράγματα. Καθώς ο Δίας, ο μεγαλύτερος πλανήτης, είναι ο κυβερνήτης του Τοξότης, το πιο ευδιάκριτο χαρακτηριστικό του είναι η μεγαλοπρέπεια.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που ο Κρόνος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο, αργά και με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Αν η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων σε μία σχέση είναι οι ασυμβίβαστοι τσακωμοί και οι περιττές διαφωνίες, τότε το να βγαίνετε με έναν Υδροχόο μπορεί να αποτελέσει μία γλυκιά ανακούφιση. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, ο Υδροχόος έχει τη θέληση να προσαρμόσει τη λογική του αλλά όχι τη μοναδικότητά του.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί ...

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυτός είναι ο λόγος που το ζώδιό σας είναι το πιο δύσκολο να δεσμευτεί, αλλά όταν σας χτυπήσει για τα καλά το βέλος του έρωτα γεμίζετε με πάθος και ρομαντισμό.

Φεγγάρια Αγάπης 26-1/1-2-2015

Μια μαγική και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα είναι μπροστά μας, με την Σελήνη να κυριαρχεί στα συναισθήματα και να χαρίζει πολλές δυνατότητες να ανθίσει ένας καρμικός και συνταρακτικός έρωτας. Βασικό χαρακτηριστικό της περιόδου που έρχεται είναι ότι θα έχουμε αύξηση της Σελήνης αλλά και μια πολύ δυνατή σχέση με το Κέντρο του Γαλαξία, γεγονός που θα μας ...

Αστρολογικό Δελτίο 21-5-2017

Ένα ημι-τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ήλιο που εμφανίζεται στις αρχές της ημέρας επεκτείνει ένα δυσαρεστημένο συναίσθημα από χθες λίγο περισσότερο - αυτό που θέλουμε να κάνουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε μπορεί να καταλήξει σε αποτυχία. Ο Ήλιος εισέρχεται στο Δίδυμο σήμερα το απόγευμα, όπου θα μείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Μπορούμε να ...

Ερωτοσκόπιο 16-5-2017

Όταν συμμαχεί η Σελήνη με τον Ήλιο, το συναίσθημα με την προσωπικότητα, πάντα έχουμε καλές εξελίξεις στον έρωτα. Η δυναμική Σελήνη, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και έχοντας θυμηθεί όλους τους πόθους που είναι φωλιασμένοι στο ψυχικό μας DNA κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο δίνοντας προτεραιότητα στους γήινους πόθους. Όλες οι αισθήσεις ...

Ερωτοσκόπιο 15-5-2017

Ενώ ο Ερμής περνάει σήμερα ορθός και χωρίς σκιά αναδρομής στον ταύρο, η Σελήνη από τον επίσης γήινο Αιγόκερω κάνει μια επίδειξη δύναμης που θα αναγκάσει όλον τον ζωδιακό να έρθει σε επαφή με τα βαθιά του ερωτικά ένστικτα, αλλά και να πάρει αποφάσεις σε ποιο πεδίο θα δώσει προσοχή, στο επαγγελματικό ή στο ερωτικό. Αν θέλετε την γνώμη μας, διαλέξτε τα πέπλα ...