γυναικα τοξοτης

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Η γυναίκα Τοξότης θα νιώσει απίστευτη έλξη από την ένταση του Κριού καθώς και την άγρια πλευρά του. Και οι δύο λατρεύουν να παίζουν με τη φωτιά και κανείς από τους δύο δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το φλερτ για να φτάσει στο σεξ.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Η γυναίκα Τοξότης ζει για τις προκλήσεις και ο άντρας Δίδυμος θα ενθουσιαστεί με το σεξαπίλ της. Με κυβερνήτη τον Ερμή, ο Δίδυμος έχει ομορφιά, μυαλό και χιούμορ που η γυναίκα Τοξότης δεν μπορεί να αντισταθεί.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι αρκετά καλή. Η γυναίκα Τοξότης θα λατρέψει τον τρόπο που σκέφτεται ο άντρας Παρθένος, ενώ εκείνος θα θέλει να την γοητεύσει αμέσως. Ο άντρας Παρθένος θα την υποστηρίζει και στα καλά αλλά και στα άσχημα.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι αποπλανητικός και κομψός. Η ατελείωτη ομορφιά και η κοινωνική χάρη του Ζυγού είναι αυτό που επιθυμεί κρυφά η γυναίκα Τοξότης. Η γυναίκα Τοξότης θα παράσχει νόημα και ένταση στον άντρα Ζυγό.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Η γυναίκα Τοξότης με τον άντρα Σκορπιό θα βλέπει το σεξ σαν περιπέτεια. Η φωτιά χρειάζεται νερό κάποια στιγμή. Ίσως ερωτευτούν, γίνουν φίλοι γρήγορα ή εχθροί για μια ζωή. Αυτοί οι δύο είναι παθιασμένοι, αφοσιωμένοι και έντονοι άνθρωποι που μπορούν να βγάλουν αρκετά λεφτά μαζί.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Ο Ταύρος βλέπει την περιπέτεια στο πρόσωπο της γυναίκας Τοξότη. Αυτοί οι δύο μπορούν να διασκεδάσουν πολύ μαζί και να γίνουν πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ταυτόχρονα μπορούν να μάθουν ο ένας πολλά από τον άλλον.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Το σεξ σε αυτή την ένωση μπορεί να μετατρέψει το σεξ της μιας βραδιάς σε θυελλώδη σχέση. Το πρόβλημα δημιουργείται, όταν χαλά η διάθεση του άντρα Καρκίνου.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας Λέων

Όταν αυτά τα δύο ζώδια ενώνονται, τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς και λατρεύουν τα χαρακτηριστικά ο ένας του άλλου. Είναι θέμα χρόνου για αυτούς τους δύο να νιώσουν ακαταμάχητη έλξη και να οδηγηθούν σε ένα δωμάτιο.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Οι δύο αυτοί Τοξότες θα βρουν το άλλο τους μισό όσον αφορά την ένταση και την άγρια πλευρά τους. Και οι δύο λατρεύουν να παίζουν με τη φωτιά και κανείς από τους δύο δεν ενοχλείται να χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να φτάσει στο σεξ.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Ο άντρας Αιγόκερως θα ενθουσιαστεί με τη γυναίκα Τοξότη και υπάρχουν πιθανότητες αυτή η σχέση να κρατήσει για πολύ καιρό. Αυτά που θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στο δεσμό σας είναι η σκληρή δουλειά, η οικογένεια και η φιλία.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Μία ιδιαίτερα προκλητική και συναρπαστική σχέση. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός ταλέντου, φιλίας και σεξουαλικότητας.

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Τοξότης – Άντρας ...

Υπάρχει μία μυστική έλξη εδώ. Ο Ιχθύς λατρεύει την αισιοδοξία και βλέπει μία ερωτική περιπέτεια στη γυναίκα Τοξότη, ενώ εκείνη θα του πει αυτό ακριβώς που θέλει να ακούσει. Στην αρχή, τα πράγματα θα είναι υπέροχα μεταξύ τους.

Η γυναίκα Τοξότης

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε διαγωνισμό καλλιστείων. Αν γλιστρήσει ή σκοντάψει, θα το καλύψει όμορφα και θα συνεχίσει με το εντυπωσιακό και γεμάτο χάρη περπάτημά της. Ξέρει πως να βαφτεί για να τονίσει την ομορφιά της. Βλέπει το κόσμο αισιόδοξα, και το πρόσωπό της φαίνεται πάντα χαρούμενο.

Το Ζώδιο Του Μήνα : Τοξότης

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΖΩΔΙΟ,  ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ : ΦΩΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ : ΔΙΑΣ ΘΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ, ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ, ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ : ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ...

Σκορπιός με Τοξότη

Θα έχουμε μια εκρηκτική σχέση ή είναι απίθανο αυτά τα δύο ζώδια να συνυπάρξουν; Αν και ο Σκορπιός είναι υδάτινο ζώδιο και ανήκει στον Σταθερό Σταυρό, ενώ ο Τοξότης είναι της φωτιάς και ανήκει στον Μεταβλητό Σταυρό, η ενδεχόμενη συνύπαρξη δύο γυναικών από αυτά τα ζώδια θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα συνδυάζει το πάθος με την εξερεύνηση και το ...

Καρμική Σχέση: την αναγνωρίζεις;

Όλοι μιλάμε λίγο – πολύ για την καρμική σχέση πια. Ναι, αλλά εσύ, σαν ζώδιο, μπορείς να την αναγνωρίσεις; Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική ποιότητα διαίσθησης. Ξέρεις γιατί; Ακριβώς γιατί είναι διαφορετικά αυτά που χρειάζεται να θυμάται! Άλλο ζώδιο, χρειάζεται την έκπληξη. Άλλο, έχει ανάγκη από το σοκ του έρωτα, αυτό είναι που χρειάζεται. Και άλλο, είναι στο ...

Ζώδια και Ερωτική Ταυτότητα!

Τι μυστικά κρύβει η ψυχή σου για τον έρωτα; Ποιες είναι οι πραγματικές σου επιθυμίες; Πρέπει να ξέρεις βέβαια τι θέλεις στον έρωτα, για να μπορείς να το έχεις. Και δυστυχώς, για την γυναικεία ερωτική ταυτότητα, υπάρχει ένα απροσπέλαστο πέπλο. Έλα να δούμε, ποια είναι η πραγματική σου ερωτική ταυτότητα λοιπόν, με βάση το ζώδιό σου! Για να ξέρεις τι πραγματικά ...

Ζώδια: Πού Φτάνεις για τον Έρωτά σου;

Πού μπορεί να σε φτάσει ένας έρωτας; Σε ποιο άκρο μπορείς να φτάσεις και να μην το περιμένεις; Ο έρωτας είναι μια απόλυτα ανατρεπτική κατάσταση, και η γυναίκα γίνεται μέσα στην...