ιεροφαντης

5. Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης μιλά για τις «σωστές πράξεις». Ίσως αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα και δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το σωστό και τι πρέπει να κάνετε. Να ξέρετε πως οι απαντήσεις είναι μέσα σας. Θυμηθείτε πως το «σωστό» γενικά, είναι και το «σωστό» για εσάς.

5. Ο Ιεροφάντης (ανάποδα)

Όταν πέσει ανάποδα ο Ιεροφάντης, έχει να κάνει πάλι με αυτό που είναι το σωστό. Ανάποδα όμως, σηματοδοτεί, μία σύγχυση μεγαλύτερη από το κανονικό, για ποιο ακριβώς είναι τελικά το σωστό. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας... έχετε αρκετές πληροφορίες για τις καταστάσεις στα χέρια σας.

Τα οπλα των Δελφων

Είχαν μυστικά όπλα σους Δελφούς; Οι Δελφοί ήταν τόπος πανίερος για τους Έλληνες. εκεί συντελούσαν μια ιερή μυσταγωγία μεταξύ προσκυνητή και θειου. Στον χώρο αυτό κυριαρχούσε η μορφή του «Κραταιού Άρχοντα του Φωτός, Απόλλωνα». Ο ικέτης που πήγαινε στους Δελφούς παρουσιαζόταν στον ιεροφάντη του ναού στον οποίο εξομολογούνταν τους λόγους που τον έφεραν ...

Λέξη Μυστηρίου

Ξέρετε την μαγική φράση Κονξ-Ομ-Παξ; Γνωρίζετε πως ήταν η φράση που έλεγε ο Μέγας Ιεροφάντης των Ελευσινίων μυστηρίων; Τα Ελευσίνια μυστήρια είναι από τα πλέον απόκρυφα της αρχαιότητας. Οι πληροφορίες που έχουμε αφορούν τις ανοιχτές εκδηλώσεις. Η περίεργη φράση Κονξ-Ομ-Παξ ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί χρόνια γλωσσολόγους και ερευνητές για το τι επιτέλους ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-2-2017

Είναι βαθιά ερωτική η σημερινή ημέρα, με πολύ μεγάλη τρυφερότητα και συντροφικότητα. Όλα τα ζώδια έχουν να παίρνουν δώρα και ανταμοιβές, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι παγίδες. Αν αφήσουμε κατά μέρος τον εγωισμό όλα μπορούν να γίνουν θετικά, όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτόματα με μια αγκαλιά κι ένα φιλί.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό! Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο και ελπιδοφόρο. Είναι φανερό ότι η Ταρώ συμβαδίζει με την αστρολογική ταυτότητα της ημέρας που είναι εξαιρετική. Να γιορτάσετε τον έρωτα αυτήν την υπέροχη Δευτέρα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-2-2017

Είναι μια εξαιρετικά φορτισμένη ημέρα. Ο έρωτας περνάει από δαιδαλώδη μονοπάτια και υπάρχει ένας αναβρασμός συναισθημάτων υπόγειος, αφανής, έως και ύπουλος θα λέγαμε. Θα πρέπει να προσέξουν πολύ όσοι είναι σε κρίσιμη καμπή στην σχέση τους, θα φτάσουν έως τον χωρισμό σήμερα. Μπορεί αυτό να μην είναι κακό, είναι όμως σίγουρα δύσκολο. Να σκεφτείτε ότι 3 ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ποια θα είναι τα όπλα του έρωτα σήμερα, η τρυφερότητα, το πάθος ή η εκδίκηση; Θα αισθανθούμε τα βέλη του έρωτα σαν γλυκιά μαχαιριά ή θα φωνάξουμε από πόνο πέρα από τα όρια; Ακολουθήστε μας στο αρχαίο μονοπάτι της Αστρολογικής Ταρώ και πάρτε μέρος στην γνώση που κρύβει η Μεγάλη Αρκάνα για τις ερωτικές υποθέσεις όλων των ζωδίων.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να αποχαιρετίσουμε τον συναισθηματικό χειμώνα και να ξανοιχτούμε σε νέους ανθρώπους. Και όλα αυτά, ακριβώς σήμερα. Έτσι μας λέει η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ και ας αποκρυπτογραφήσουμε το άνοιγμά της.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Μια δυνατή ανάγκη για εξομολογήσεις και για ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν θα είναι η κύρια τάση της ημέρας σήμερα. Η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας πληροφορεί ότι στον ερωτικό τομέα θα κυριαρχήσουν τα υπόγεια συναισθήματα που με την έντασή τους θα μας αναγκάσουν να δούμε και άλλες μεγαλύτερες αλήθειες για την ζωή μας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-2-2017

Είναι πανέμορφη σήμερα η ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν θέλει κάποιος να γιορτάσει έναν Άγιο που τον κατηγορούν για ξενόφερτο ή για πλασιέ για… σοκολατάκια, πάντα μια θεσπισμένη γιορτή κινητοποιεί το δυναμικό της ανθρώπινης ψυχής. Ας δούμε πώς θα περάσει αυτή η ημέρα ερωτικά για το κάθε ζώδιο μέσα από το καλειδοσκόπιο της Μεγάλης Αρκάνας των Ταρώ. Κριός – ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και συγκινήσεις για τους ερωτευμένους. Ελάτε να δούμε τι περιμένει το κάθε ζώδιο στον έρωτα, μέσα από την αρχαία αστρολογική Ταρώ.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-2-2017

Τα πάνω – κάτω έρχονται στον έρωτα, κυριολεκτικά. Είναι φανερό από τον τρόπο που φανερώθηκαν οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνας των ταρώ στην σημερινή ανάγνωση ότι επικρατεί κανονική καταιγίδα στην καρδιά όλων των ζωδίων. Η ημέρα είναι παράξενη, έντονη, απρόβλεπτη, μας κάνει ικανούς για μεγάλους έρωτες αλλά και μεγάλα λάθη, οπότε θέλει προσοχή.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη, ερωτικά ασύμβατη. Κρυμμένα πάθη και ένας σωρός από λάθη μπορεί να βλάψουν το ερωτικό πεδίο, ας προσέξουμε τις κινήσεις και τα λόγια μας για να αποφύγουμε συγκρούσεις.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να παίξουν ρόλο στην ζωή μας είναι στο διάβα μας. Η ενέργεια της αστρολογικής Ταρώ θα μας βοηθήσει να ξεκλειδώσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες και να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματά μας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-2-2017

Πόθοι και όνειρα, αγάπες που μας κρατάνε ξάγρυπνους τις νύχτες και μυστικά περάσματα σε σχέσεις που μπορεί να μην έχουν την κοινωνική καταξίωση, έχουν όμως την συμπαντική εύνοια, είναι το πεπρωμένο μας για αυτήν την τόσο σημαντική Κυριακή. Βάλτε στην ψυχή σας τα καλά της, ακόμα κι αν δεν θέλει να πάει στην γιορτή του έρωτα αναγκάστε την, γιατί χωρίς έρωτα ...

Προβλέψεις Ταρώ 06/02 – 12/02/2017

Δεν είναι πολύ εύκολη η εβδομάδα που έρχεται. Θα υπάρξουν ξαφνικές και αλλόκοτες αλλαγές σε κάθε επίπεδο, και στην καθημερινότητα, και στα επαγγελματικά και στον έρωτα. Όποιος θέλει ασφάλεια για να μπορέσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του θα νιώσει περίεργα, γιατί ασφάλεια δεν θα υπάρχει. Θα υπάρχει όμως αλλαγή και εκπλήξεις. Αν το αποδεχτούμε θα ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2017

Αν πούμε ότι σήμερα ο έρωτας περνάει μέσα από τα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής μας, θα έχουμε απόλυτο δίκιο. Η πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου ισοδυναμεί με μια μυητική πορεία στις πιο κρυμμένες μας αλήθειες. Αυτό δεν είναι κακό, όσο κι αν πονάει. Ωστόσο πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες ανακατατάξεις στο πεδίο των σχέσεων, όλα θα έρθουν τα πάνω – κάτω, ...