ιεροφαντης

5. Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης μιλά για τις «σωστές πράξεις». Ίσως αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα και δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το σωστό και τι πρέπει να κάνετε. Να ξέρετε πως οι απαντήσεις είναι μέσα σας. Θυμηθείτε πως το «σωστό» γενικά, είναι και το «σωστό» για εσάς.

5. Ο Ιεροφάντης (ανάποδα)

Όταν πέσει ανάποδα ο Ιεροφάντης, έχει να κάνει πάλι με αυτό που είναι το σωστό. Ανάποδα όμως, σηματοδοτεί, μία σύγχυση μεγαλύτερη από το κανονικό, για ποιο ακριβώς είναι τελικά το σωστό. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας... έχετε αρκετές πληροφορίες για τις καταστάσεις στα χέρια σας.

Προβλέψεις Ταρώ 13/03 – 19/03/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Ο Ιεροφάντης Είναι δεδομένο ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε σοβαρές συζητήσεις. Κάποια ζευγάρια πιθανόν να αποφασίσουν να παντρευτούν, ειδικά όσοι ανήκουν στο ζώδιο του ταύρου είναι σε τροχιά να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Πρέπει να δώσουμε σημασία σε θετικές συμβουλές που θα μας χαρίσουν άνθρωποι κύρους ...

Τα οπλα των Δελφων

Είχαν μυστικά όπλα σους Δελφούς; Οι Δελφοί ήταν τόπος πανίερος για τους Έλληνες. εκεί συντελούσαν μια ιερή μυσταγωγία μεταξύ προσκυνητή και θειου. Στον χώρο αυτό κυριαρχούσε η μορφή του «Κραταιού Άρχοντα του Φωτός, Απόλλωνα». Ο ικέτης που πήγαινε στους Δελφούς παρουσιαζόταν στον ιεροφάντη του ναού στον οποίο εξομολογούνταν τους λόγους που τον έφεραν ...

Λέξη Μυστηρίου

Ξέρετε την μαγική φράση Κονξ-Ομ-Παξ; Γνωρίζετε πως ήταν η φράση που έλεγε ο Μέγας Ιεροφάντης των Ελευσινίων μυστηρίων; Τα Ελευσίνια μυστήρια είναι από τα πλέον απόκρυφα της αρχαιότητας. Οι πληροφορίες που έχουμε αφορούν τις ανοιχτές εκδηλώσεις. Η περίεργη φράση Κονξ-Ομ-Παξ ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί χρόνια γλωσσολόγους και ερευνητές για το τι επιτέλους ...

Προβλέψεις Ταρώ 27/03 – 02/04/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Ο Ερημίτης Μια βαθύτατα συμβολική κάρτα που σηματοδοτεί ότι όλοι θα αισθανθούμε την ανάγκη να κάνουμε έναν απολογισμό πεπραγμένων, να εντοπίσουμε λάθη και να βρούμε τρόπους να κινηθούμε προς ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή όμως γιατί ο Ερημίτης έχει την τάση να μας απομονώνει και από ανθρώπους που είτε τους ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να είσαι και εσύ, έχει εντελώς λάθος αντίληψη για το ερωτικό σου πεδίο. Ίσως όλα όσα θεωρείς δεδομένα στις σχέσεις σου να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Είσαι σε φάση αλλαγών, αλλά κινείσαι πολύ απότομα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά περίοδος, και ειδικά μια μέρα προκλήσεων. Αντιθέσεις και καυγάδες είναι πιθανά ενδεχόμενα, ειδικά με άτομα από το ζώδιο του Καρκίνου ή με Αφροδίτη στον Καρκίνο. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, θα δεχτείς συναισθηματικούς εκβιασμούς που θα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών (Ανάποδα) Έχεις βιώσει έναν αποκλεισμό που δεν ήταν επιλογή σου. Για πολύ καιρό άλλοι έχουν κανονίσει το τι θα γίνει στον ερωτικό σου τομέα. Τώρα, μετά από ξεκούραση και περισυλλογή είσαι σε ετοιμότητα να δεις πάλι τον έρωτα με καινούριο μάτι. Ένας άνθρωπος με σθένος μπαίνει στην ζωή σου. Καθώς το τέσσερα Σπαθί συνδέεται με τον ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-3-2017

Κριός – Το Αστέρι (Ανάποδα) Το Αστέρι είναι πάντα ένας καλός οιωνός. Όταν είναι αντίστροφα όπως σε εσένα σήμερα σηματοδοτεί την ηρεμία μετά την καταιγίδα. Θα έχεις πολύ καλές ερωτικές εξελίξεις, απλά θα πρέπει να προσέξεις να χειριστείς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν χωρίς αλαζονεία, μιας και η δύναμη που νιώθεις να αναβλύζει, φέρνει κάποια έπαρση. ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Δες μήπως υπάρχει μια ερωτική χημεία με Σκορπιό, Ιχθύ ή Καρκίνο, αλλά κρατήσου μακριά από υπερβολές και από θυσιαστικές τάσεις.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2017

Κριός – Ο Ήλιος Και ενώ φαινόταν ότι περνάς μια περίοδο μοναξιάς έρχεται ο Ήλιος να σου φέρει ανοιξιάτικη διάθεση. Αν έχεις σχέση θα γίνει κάτι με το ταίρι σου που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Αν δεν υπάρχει κάτι μέχρι τώρα, ένα νέο φλερτ θα σου αποδείξει ότι ο έρωτας είναι το προνομιακό σου πεδίο που μπορεί να σε γεμίσει χαρά.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-3-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να αποσυρθείς στον ίδιο σου τον εαυτό σήμερα. Κλείνεις τα τείχη της ψυχής σου και δεν αφήνεις το ταίρι σου να διέλθει και να σε ζεστάνει. Έχεις κάποια θέματα να λύσεις και προτιμάς την μοναξιά. Ο Ερημίτης δεν είναι καλή επιρροή αν δεν έχεις σχέση, σου κόβει την πιθανότητα να ανοιχτείς σε νέους ανθρώπους.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-3-2017

Κριός – Ο Θάνατος Ξανά εμφανίζεται ο Θάνατος στην ερωτική σφαίρα. Πρόκειται για μια κάρτα συμβολική φυσικά, που επισημαίνει ότι μια σχέση σου έχει φτάσει στο τέλος της και πρέπει να το παραδεχτείς, να ελευθερωθείς και να πας παρακάτω. Αν από την άλλη μεριά δεν έχεις σχέση, αυτό που θα τελειώσει άμεσα είναι η μοναξιά.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-3-2017

Κριός – Ο Αυτοκράτορας Πάρα πολύ δυνατή κάρτα. Αν είσαι άντρας σηματοδοτεί την απόλυτη κυριαρχία σου μέσα στις σχέσεις σου. Αν είσαι γυναίκα ζεις ή πρόκειται να ζήσεις μια σημαντική σχέση με έναν άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει όχι μόνον την αγάπη του αλλά και την στήριξή του.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό πεδίο. Θα ήθελες ίσως να έχεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, αλλά αν δεν μπορείς να τον εξασφαλίσεις, δες πώς θα βάλεις το ταίρι σου το παιχνίδι να καταλάβει ότι πρέπει κάτι να αλλάξει.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία σου. Πρόσεξε λίγο μην πας στο άλλο άκρο. Καλή η σοβαρότητα, αλλά μην ξεχάσεις και το παιχνίδι που μπορεί και ανανεώνει τις σχέσεις.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής μας για να ανακαλύψουμε μέσω της συγχρονικότητας και της έλξης των ομοίων ποια είναι η ερωτική διάθεση της ημέρας.