ιχθυες

Φεγγάρια Αγάπης 26/2 – 4/3/2018

Ο Μάρτιος κλέβει την Πανσέληνο από τον Φλεβάρη, μιας και συμβαίνει στις 2 Μαρτίου, στην εβδομάδα που έρχεται, ημέρα που θα ανήκε στον Φεβρουάριο, αν δεν του έλειπαν, του δόλιου, οι μονάκριβες τελευταίες ημέρες του. Μια πολύ «γυναικεία» και ερωτική Πανσέληνος στην Παρθένο, που οι ερευνητές σε παγκόσμιο επίπεδο την έχουν ονομάσει το ξύπνημα της θεάς, λόγω ...

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 24-2-2018

Μια κρυφή δυσκολία υπάρχει σήμερα για όλα τα ζώδια στον ερωτικό τομέα, καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθείς θα είναι σε όψη χιαστί με την ανάδρομη Δήμητρα στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια όψη που θέλει να μας προσανατολίσει σε εντελώς διαφορετικές και αντικρουόμενες διαθέσεις, ταυτόχρονα όμως. Ο Ήλιος στον Ιχθείς θυμίζει στην ψυχή μας μια βαθιά καταγωγή που ...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τις ικανότητές σας. Αποφύγετε να είστε πολύ πεισματάρηδες και εγωκεντρικοί και προσπαθήστε να είστε πιο ανθεκτικοί και διπλωματικοί.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-10-2017

Κριός: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την αγάπη έχει τύχη σήμερα. Η εύρεση συντρόφου και η χαρά μέσα στις σχέσεις σας είναι δυνατά και ευοίωνα πεδία. Είναι επίσης δυνατή η επίτευξη καλύτερου εισοδήματος ή η εξεύρεση τρόπων εξοικονόμησης περισσότερων χρημάτων μέσα στο ζευγάρι.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-9-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Η όποια υπόθεση αγάπης λαμβάνει τέλειες επιρροές. Υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγη καλή τύχη εκεί. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν αγάπη να βρουν έναν τέλειο σύντροφο. Υπάρχουν επίσης καλές ενέργειες στις μόνιμες σχέσεις. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τον σύντροφό σας, αυτή είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε.

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/09 – 3/09/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή περίοδος για ερωτικά θέματα και ζητήματα αγάπης όλων των ειδών, αλλά ειδικά για τον καθορισμό των θεμελίων μελλοντικών επιτυχιών. Η εύρεση ελαττωμάτων στις στρατηγικές σας, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισής τους είναι επίσης μια ευλογία της ημέρας, τόσο για επιχειρηματικά θέματα όσο και για όλα τα υπόλοιπα.

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 17-8-2017

Κριός Η σφαίρα της αγάπης λαμβάνει πολύ καλές επιρροές. Υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγη καλή τύχη εκεί. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν αγάπη να βρουν έναν τέλειο σύντροφο. Υπάρχουν επίσης καλές σταθεροποιητικές και εναρμονισμένες ενέργειες. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τον σύντροφό σας, αυτή είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε. Οι ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-7-2017

Κριός Οι περισσότεροι άνθρωποι χαίρονται σήμερα να λένε ότι δεν είναι δημιουργικοί ή ότι δεν έχουν εύνοια στον έρωτα. Αυτό απλώς επαναλαμβάνει αυτό που είχαν προετοιμαστεί να πιστεύουν όταν ήταν νεότεροι. Όποιος έχει αναπτύξει τα δημιουργικά του δώρα έχει ξεπεράσει αυτή την πίστη - και τώρα εσείς που έχετε αυτοπεποίθηση μπορείτε να έχετε το επάνω χέρι ...

Είναι σε σένα;

Κριός Κριός δεν είναι ακριβώς ένα ανεπαίσθητο σημάδι. Αν ο τύπος σας είναι Κριός , περιμένουμε τα πράγματα να ζεσταθούν γρήγορα. Αυτός απλά δεν ξέρουν πώς να το παίξει χαλαρός ή να πάνε τα πράγματα σιγά-σιγά.

Δυτική Αστρολογία 101

Τα αστέρια και οι πλανήτες έχουν πάντα εμπνεύσει την αίσθηση της κατάπληξης μας amung. Πολλοί πολιτισμοί κοιτάνε στον ουρανό για να δουν το πρόσωπο του θεϊκού. Ένας κοσμικός χορός είναι τόσο μεγάλος όσο και ο οικείος - αυτό συμβαίνει για όλους μας.

Είναι ο σωστός;

Κριός Αν ασχολείστε με ένα Κριό, μην περιμένετε να είναι γλυκός, καλόκαρδος και ρομαντικός απέναντί σας. Ταύρος Ο Ταύρος ξέρει τα πάντα για αισθησιακές απολαύσεις, οπότε ετοιμαστείτε για τις καθημερινές απολαύσεις όπως μασάζ ποδιών - και συνεδρίες στο υπνοδωμάτιο όλη τη νύχτα.

Κέρδισε την καρδιά της

Κριός Όταν πρόκειται για ρομαντισμό, πάθος οι γυναίκες Κριοί λατρεύουν την καταδίωξη - το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί μια δύσκολη ισορροπία μεταξύ σας να επιδιώξετε το ενδιαφέρον τους και να μην τις πνίγεται ώστε να σας κρατήσουν στη καρδιά τους.

Το άλλο σου μισό!

Κριός Μπορείτε να πάρετε την αδρεναλίνη όταν κοιτάς στα μάτια του συντρόφου σας; Μήπως αυτός θα σας αγκαλιάσει ολόψυχα σε κάθε τρέλα σας; Θα πάει στα πέρατα της γης για να υπερασπιστεί εσάς; Εάν ναι, θα μπορούσε να είναι ο ένας.

Κατέκτησέ τον

Κριός Αν επιθυμείτε σφόδρα έναν Κριό , θα πρέπει να παίξετε σκληρό παιχνίδι. Ο όρος «άλφα αρσενικό" έγινε για να περιγράψει τον Κριό άνδρα. Ο παρορμητικός, ενεργητικός αγαπά την πρόκληση, αλλά αυτός ανταποκρίνεται επίσης και σε μια τολμηρή προσέγγιση. Να ξέρετε ότι ο Κριός αρσενικό είναι με αυτοπεποίθηση, πάθος και περιπετειώδης. Επιδιώκει την αγάπη που ...

Αστρολογικός Οδηγός για τον Κρόνο στο Τοξότη ...

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 18.09.2015 για να οριοθετήσει θέματα που σχετίζονται με αυτό το ζώδιο και για να μας βοηθήσει να εξελιχτούμε μέσα από τις προκλήσεις που θα φέρει. Ο χρόνος παραμονής του πλανήτη σε κάθε ζώδιο είναι γύρω στα δυόμισι χρόνια. Θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι και τις 20.12.2017.

Μυστικά σημάδια

Κριός Τα σημάδια του Κριού δεν είναι γνωστά για την λεπτότητα του. Αν ένας Κριός είναι σε σας, αυτός θα καταστήσει πολύ σαφές από το δυνάμωμα της φωτιάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σημάδια του Ήλιου

Κριός Ψάχνετε για κάποιον του οποίου η ενέργεια μπορεί να ταιριάζει με το δική σας. Θέλετε κάποιον που είναι πρόθυμος να πηδήξει βαθιά στην αγάπη. Έχετε μια φλογερή ενέργεια που καίει. Χρειάζεστε κάποιον ο οποίος είναι χοντρόπετσος, ο οποίος δεν θα παίρνει από προσβολές εύκολα και ο οποίος είναι πάντα έτοιμος για μια νέα συγκίνηση.

Το στυλ του γάμου κάθε ζωδίου

Κριός Ο γάμος είναι όλα σχετικά με τον ενθουσιασμό, έτσι θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια μέρα που κανείς δεν θα ξεχάσει. Είσαι το ζώδιο που είναι πιθανότερο να επιλέξει έναν ακραίο γάμο, ίσως καταδύσεις. Αν πάτε για κάτι πιο παραδοσιακό, θα προτιμούσε ένα σύγχρονο και μοντέρνο - κλαμπ, μοντέρνο μουσείο τέχνης. Ακόμα και στον πιο παραδοσιακό γάμο θα ...