καλοπεραση

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-8-2018

Έχετε την τάση να απομονωθείτε αυτό το διάστημα,

Ερωτοσκόπιο 31-7-2018

Ο Αύγουστος χτυπάει την πόρτα…και όλα τα ζώδια αναζητούν τους τρόπους για να απολαύσουν αυτόν τον υπέροχο μήνα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-5-2018

Κριός : Αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να επανασυνδεθείτε χωρίς άλλες άσκοπες καθυστερήσεις,

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 17-1-2018

Κριός Μπορεί να είσαι κομματάκι αγχωμένος, αλλά δεν παύεις να παραμένεις χαρούμενος και τρυφερός με τον δικό σου. Αν και οι δύσκολες συνθήκες παίζει να αυξηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να κρατήσεις τη ρομαντική ατμόσφαιρα ζωντανή. Οι ελεύθεροι δε γουστάρετε πολλά - πολλά.

Η απλότητα στον έρωτα

Ορισμένες φορές, ο σοφός, είναι εκείνος ο οποίος καταλαβαίνει πως η σοφία είναι απλά μία ψευδαίσθηση. Αυτό το εξηγήσαμε σήμερα στους Ταύρους. Έτσι, εκείνος ο οποίος καταλαβαίνει πως στον έρωτα δεν υπάρχει ο ιδανικός δρόμος, τότε έχει ήδη ξεκινήσει να βαδίζει επάνω στον ιδανικότερο. Η απλότητα στον έρωτα είναι ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 21-12-2017

Κριός Είσαι λίγο νευρικός τελευταία και η κούραση των ημερών μεταφέρεται έντονα στη σχέση σου αυτήν την περίοδο. Χαλάρωσε και μην κράζεις τον δικό σου για κάθε μικρή παρεξήγηση που παίζει μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι είστε λίγο πεσμένοι τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 26-11-2017

Κριός Έχεις πάρει μερικές ανάποδες τελευταία και δεν γουστάρεις πολλά - πολλά με το δικό σου, εκτός αν είναι για να τσακωθείς. Δεν είναι τίποτα τραγικό, συμβαίνουν αυτά, απλά φρόντισε να χαλαρώσεις σχετικά σύντομα. Οι αδέσμευτοι είστε πολύ μουντρούχληδες τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-11-2017

Κριός Είσαι και πολύ κούκλος με τον κούκλο σου. Παίζει να είχατε κάποιο καυγαδάκι την προηγούμενη περίοδο και τώρα έχετε τρελαθεί ο ένας με την πάρτη του άλλου, μιας και προτιμάτε έρωτα, παρά πόλεμο. Οι ελεύθεροι είστε μες τη γοητεία και το κέφι και αυτό θα μετρήσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 29-10-2017

Κριός Είσαι τέρμα γλυκούλα με την δικιά σου και αν και δεν είσαι σίγουρη για το τι θέλει, μιας και η μεταξύ σας επικοινωνία δεν είναι και η καλύτερη τελευταία, ωστόσο περνάτε την ώρα σας γουστόζικα και με αρκετή τρέλα. Οι αδέσμευτες θέλετε μια δραστική αλλαγή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 19-10-2017

Κριός Με τι κέφι, τι ζωή, τι γούστα και τι πάθος αντιμετώπισες το κουκλί σου και τώρα έχει κολλήσει πάνω σου για τα καλά. Ο τέλειος τρόπος με τον οποίο της φέρεσαι τον τελευταίο καιρό είναι ο λόγος για τον οποίο θα γουστάρετε τρελά σήμερα. Οι ελεύθερες είστε μες τα γούστα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 6-10-2017

Κριός Έχεις κουλάρει με τη δικιά σου και είσαι τώρα σε θέση να κάτσεις, να την αράξεις και να γουστάρεις παρέα με το υπέρτατο μωρό που έχεις τη μεγάλη και ανυπέρβλητη τιμή να αποκαλείς "κοπέλα σου". Η βραδιά θα είναι βουτηγμένη στα γούστα. Οι ελεύθερες κάντε και καμιά κίνηση ντε.

Μαρία Μπεκατώρου: Γιατί δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι ...

Μαρία Μπεκατώρου: Γιατί δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι και γιατί δεν κάνει εύκολα φιλίες; Η Μαρία Μπεκατώρου μπορεί ν’ άλλαξε επαγγελματική στέγη, αλλά πηγαίνει συχνά...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 22-9-2017

Κριός Η ρομαντική σου πλευρά αρχίζει να ανθίζει και ο λόγος είναι η τρυφερότητα και η γλυκύτητα με την οποία σου συμπεριφέρεται ο κούκλος σου. Η διάθεση και των δύο σας θα είναι απίστευτα ερωτική και η βραδιά εξαιρετικά ανατρεπτική. Οι αδέσμευτοι ίσως πρέπει να συμβιβαστείτε για τώρα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 12-9-2017

Κριός Η γουστόζική σου διάθεση και το γεγονός ότι δεν αφήνεις κανένα εμπόδιο να τη χαλάσει κάνει τη σχέση σου σκέτο μέλι. Τρελαίνεσαι για το αγόρι σου και για το χρόνο που περνάτε παρέα τελευταία. Οι αδέσμευτοι στολιστείτε και άντε για καμιά βόλτα και ποτό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 8-9-2017

Κριός Έχεις έντονα νεύρα. Παίζει μια αναταραχή στη σχέση σου η οποία δεν έχει κοπάσει και δεν πρόκειται έως ότου ξεσπάσεις κι εσύ με τον τρόπο σου. Θα τα βρείτε σύντομα ωστόσο και θα είστε πάλι μες τις ζουζουνιές. Οι ελεύθεροι γουστάρετε πολλαπλό παιχνίδι απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-9-2017

Κριός Έχετε χαλαρώσει και οι δυο αρκετά, αν και η σπόντα είναι ακόμη στο παιχνίδι. Γενικά είστε γλυκούληδες με μικρές εξαιρέσεις, ωστόσο σύντομα η σχέση σου θα απογειωθεί και πάλι. Αν είσαι ελεύθερος, βάλε το πιο κολλητό τζιν που έχεις και κάνε κίνηση άμεσα.

Πρίμα βίστα έρωτας

Γιατί ο έρωτας, θέλει μουσικότητα. Και αφού φτιάξαμε το τέλειο σλόγκαν για ερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, που κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει, διότι έχουμε πνευματικά δικαιώματα, χάρις το site, προχωράμε στην επεξήγηση του όρου «πρίμα βίστα» και το πώς αυτό κολλάει με τον φτερωτό γιο της Αφροδίτης, τον ερωτιάρη έρωτα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 26-8-2017

Κριός Δεν έχεις πολλά κέφια, σε αντίθεση με τον δικό σου. Άφησέ τον να σε ξεκουράσει και να σου φτιάξει τη διάθεση. Τα σπάτε παρέα και ένα χαλαρό ποτάκι θα ήταν ό,τι καλύτερο για να σε ανεβάσει απόψε. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έχεις μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση από κάποιο μανάρι.