προβλεψεις

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-9-2017: θετική ...

Κριός Το κλίμα γενικότερα θα είναι θετικό, όμως εσείς δυσκολεύεστε να συντονιστείτε μαζί του. Θα είναι κρίμα να χάσετε μία θετική ημέρα για τον έρωτα, γεμάτη με ευκαιρίας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

Ελένη Ράντου: «Έχω ψιλοχάσει το ενδιαφέρον µου ...

Ελένη Ράντου: «Έχω ψιλοχάσει το ενδιαφέρον µου για την τηλεόραση» Η Ελένη Ράντου κάποτε μεσουρανούσε -και ακόμη εδώ που τα λέμε με τις επαναλήψεις του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-9-2017: ο έρωτας είναι ...

Κριός Μην αφήνετε την αισιοδοξία σας να φεύγει αυτή τη στιγμή. Συντονιστείτε με το όμορφο κλίμα που όντως υπάρχει γενικότερα, πέραν ορισμένων σημερινών αντιξοοτήτων. Δείτε ότι ο έρωτας είναι θεραπεία. Ταύρος

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017: ...

Κριός Η στιγμή αυτή απαιτεί κάποιους χειρισμούς που να μην ξεφεύγουν από ορισμένα πλαίσια. Κάντε με θετικό τρόπο τη διαφορά και αποφύγετε ερωτικές υπερβολές υπερβολές, που γενικότερα δεν θα λείπουν.

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-9-2017: Η Νέα Σελήνη ...

Κριός Να είστε θαρραλέοι σήμερα, καθώς ευνοήστε στο φλερτ. Μην ξεφύγετε όμως από το γενικότερο κλίμα, το οποίο ζητάει μία πιο ουσιαστική προσέγγιση. Βρείτε την ισορροπία και το βήμα σας. Η Νέα Σελήνη χαρίζει μόνιμες αγάπες.

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 19-9-2017: Αξιοποιήστε ...

Κριός Θα πρέπει αυτή την στιγμή να μάθετε να ζυγίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Οφείλετε να έχετε διάκριση, αν ξέρετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε, αξιοποιώντας την στιγμή.

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 18-9-2017: ...

Κριός Το να ξέρετε πού να σταματάτε και πού να συνεχίζετε είναι πάρα πολύ σημαντικό στην ερωτική προσέγγιση. Είναι κάτι που δίνει φινέτσα αφενός και αφετέρου σας γλιτώνει από καταστάσεις. Δεν ααποκλείεται καθόλου ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-9-2017: ...

Κριός Είστε ευνοημένοι στο να προχωρήσετε μόνοι σας, χωρίς περεταίρω υποστήριξη, αυτή τη στιγμή ή ακόμα και με την κακόβουλη επίθεση από άλλους σας. Να διατηρείτε τον αυθορμητισμό σας, καθώς το πάθος είναι η λέξη κλειδί για τον έρωτα σήμερα.

Αριθμολογικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: πολλές ...

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 – Αριθμός 19 Τα πράγματα που άρχισαν δύσκολα - τα οποία αφορούν κυρίως τα υπάρχοντά σας και την οικονομική σας κατάσταση - θα έχουν πολλές ευκαιρίες να καταλήξουν με έναν εποικοδομητικό και επιτυχημένο τρόπο. Η συμβουλή μου είναι να παρακολουθείτε τα έξοδά σας έτσι ώστε να μην καταλήγετε να δαπανάτε περισσότερο αν και το ...

Φεγγάρια Αγάπης 18/9 – 24/9/2017: Ερωτικές Προβλέψεις ...

Το νέο φεγγάρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 είναι το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας, που χρωματίζει όλη την ερωτική μας ζωή. Νέο Φεγγάρι σημαίνει πάντα νέοι έρωτες. Αυτό το συγκεκριμένο που θα ζήσουμε είναι στις 27 μοίρες της Παρθένου και συνδέεται με τις ενέργειες και τα θέματα της αλλαγής που ξεκίνησαν με τη συνολική ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου. Οι ...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-9-2017

Κριός Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι το να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αναδείξει το ποιος είναι πραγματικά. Μην σκέφτεστε και μην προγραμματίζετε πώς να το κάνετε, κάντε το αβίαστα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-9-2017

Κριός Μην φοβάστε αυτή τη στιγμή την προβολή. Δεν είναι κάτι το αρνητικό. Μην κομπιάσετε αν δείτε ένα φιλικό πρόσωπο να μιλά θετικά για εσάς στο πρόσωπο που σας δεν διαφέρει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-9-2017

Κριός Είναι όντως αλήθεια πως αυτή τη στιγμή έρχεστε κοντά στις γενικότερες απαιτήσεις του αισθηματικού κλίματος, που είναι πλέον και διαφορετικές. Είναι πολύ καλή στιγμή για δράση. Ταύρος

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 13-9-2017

Κριός Σήμερα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στο φλερτ. Εκπέμπετε ιδιαίτερη γοητεία και σιγουριά. Να ξέρετε όμως, πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για μεγαλύτερες κινήσεις.

Σε στενεύει η ζώνη της φιλίας; Πώς να την ...

Μεγάλο το θέμα και παρδαλό με απ’ όλα. Ζώνες και ζώνες αγοράζονται κάθε μέρα. Ό,τι περίεργο βγει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αγοραστεί. Όμως, αυτή η άτιμη ζώνη της φιλίας, αν μπει, μετατρέπετε σε κορσέ. Να τα δούμε λοιπόν τα πράγματα αυτά, γιατί είναι μπερδεμένα, ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε από τη μόδα αυτή τη ζώνη.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-9-2017

Κριός Δεν είναι στιγμή για να απέχετε, διότι τα πράγματα έρχονται εκεί που ακριβώς ζητούσατε το τελευταίο διήμερο, σε ό,τι αφορά το γενικότερο κλίμα στον αισθηματικό τομέα.

Νίκος Μάνεσης: Κι όμως το είπε… «Επειδή είμαι ...

Νίκος Μάνεσης: Κι όμως το είπε… «Επειδή είμαι επτανήσιος, είμαι μουλάρι» Ο Νίκος Μάνεσης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και τον χαρακτήρα του. ...