πυργος

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο αδράνειας. Αν η ερωτική σας ζωή έχει αναζωογονηθεί, εσείς και το ταίρι σας θα είστε τρυφεροί.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-2-2018

Κριός – Ο Πύργος Αυτή είναι μια κάρτα για την αλλαγή, όχι για την καταστροφή και μπορεί να είναι ριζοσπαστικό μήνυμα για τα ερωτικά σας θέματα. Ευτυχώς ο Πύργος δεν είναι τόσο τρομακτικός ούτε τόσο δυσοίωνος όσο η γραφική αναπαράσταση στα περισσότερα είδη αναπαράστασης. Το να προσπαθείτε να κρατήσετε υπερβολικά σφιχτά το status quo μπορεί να είναι ...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-2-2018

Κριός – Ο Κόσμος Ο Κόσμος αντιπροσωπεύει όλες τις παγκόσμιες απολαύσεις που είναι εκεί έξω για να χαρείτε και σας αποκαλύπτει ότι είστε σε θέση να αποκτήσετε ερωτικά τα πάντα. Βρίσκεστε σε μια πορεία προς τη σeξουαλική εκπλήρωση και περιμένετε νέες περιπέτειες. Αυτό το συναρπαστικό νέο ταξίδι μπορεί να πάρει στροφές κα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Κριός – Ο Μάγος Αντίστροφα Το χάρισμα και οι δυνάμεις πειθούς σας υποχωρούν σήμερα. Οι προσπάθειες για φλερτ είναι πιθανό να υποχωρήσουν. Μην προσπαθήσετε να γοητεύσετε τον σύντροφό σας για να κάνει τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2018

Κριός Ο Πύργος Ακόμα καθ εάν βρεθείτε μπροστά από δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να μην αποφύγετε να κάνετε την κίνησή σας, καθώς φαίνεται πως ένα μάθημα ζωής πρόκειται να λάβετε.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2018

Κριός Ο Ιεροφάντης Δείξτε πραγματικά πως ο στόχος σας όντως σας ενδιαφέρει. Γι αυτόν τον σκοπό πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Όπως κάνατε άλλες φορές, έτσι θα φερθείτε και τώρα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2018

Κριός Οκτώ των Σπαθιών Ξέρετε πολύ καλά, περισσότερο από πολλούς δηλαδή, πως όποιος ρίχνεται σε μία μάχη για να χάσει, τελικά θα χάσει. Χρειάζεται να το θυμάστε λοιπόν πιο συχνά αυτό ως συμβουλή προς τον εαυτό σας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-1-2018

Κριός Η Εγκράτεια Αφαιρέστε τώρα σιγά-σιγά το στοιχείο της υπερβολής στις κινήσεις σας. όχι, μην χάνετε τον αυθορμητισμό σας, αλλά δράστε θα λέγαμε κάπως ώριμα, με μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Ταρώ Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Η Ιέρεια Η θηλυκή δύναμη της αποδοχής και της συνεννόησης γίνεται ο οδηγός σας. Το πνευματικό επίπεδο δονείται από συναίσθημα και ανοίγουν οι δρόμοι για συνεργασίες με καλές προοπτικές. Αν είστε άντρας, η Ιέρεια μπορεί να είναι μια πραγματική γυναίκα, σοφή, που θα σας καθοδηγήσει σωστά στον δρόμο σας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το ότι τα πράγματα ορισμένες φορές είναι σχετικά.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ σημαντικό διάστημα. Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-1-2018

Κριός – Ο Ήλιος Η φυσική σας ελκυστικότητα, η γοητεία, το πνεύμα ή άλλα ταλέντα κερδίζουν θαυμασμό. Η εμπιστοσύνη σας ανοίγει δρόμους σήμερα για εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ο εραστής σας βρίσκει ακαταμάχητους. Ταύρος – Ο Μάγος Το χάρισμα και οι δυνάμεις πειθούς σας ενεργοποιούνται δυναμικά σήμερα. Οι προσπάθειες για φλερτ είναι βρίσκουν ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από αυτή τη στιγμή ετοιμάζεστε να ανανεωθείτε. Κερδίστε την ημέρα, αναβάλετε υποχρεώσεις και ζήστε την, χωρίς όρια, χωρίς αναστολές. Είναι κάτι το οποίο αξίζετε.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-1-2018

Κριός Ο Ήλιος Μετά από την καταιγίδα, έρχεται ηλιοφάνεια. Το ζεστό φως του Ηλίου έρχεται για να καθαρίσει την μελαγχολία της υγρής φύσης. Αυτό είναι δεδομένο και νομοτελειακό. Θυμηθείτε το.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-12-2017

Κριός – Ο Μάγος Μπορείτε με όπλο την πνευματική σας ενάργεια και την γοητεία να κατακτήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Είναι μια πολύ όμορφη κάρτα ο Μάγος για να σας υποδείξει ότι το παιχνίδι του έρωτα ξεκινάει από το μυαλό.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Κριός – Ακόλουθος των Ράβδων Είστε κοντά σε μια σχέση με ένα άτομο πολύ ερωτικό, που όμως μπορεί να μην έχει τόση σταθερότητα όση δείχνει αυτή τη στιγμή. Χαρείτε το φλερτ, αλλά να κρατάτε μικρό καλάθι για μονιμότητα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Κριός- Ο Θάνατος Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι αστείο, αλλά πράγματι όλοι μας όταν έχουμε φτάσει στο τέλος, εκεί είναι που δυσκολευόμαστε περισσότερο.