ρομαντισμος

Σπυροπούλου: Πήγε στην Κρήτη και... την έπιασαν οι ...

Σπυροπούλου: Πήγε στην Κρήτη και... την έπιασαν οι ευαισθησίες της Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει διακοπές στην Κρήτη. Η παρουσιάστρια πρώτη φορά ταξίδεψε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 13-7-2017

Κριός Μα τί πάθος, τί πόθος, τί ρομαντισμός βρε παιδί μου. Κάνεις μπαμ από χιλιόμετρα πως είσαι σε σχέση και μάλιστα κολλημένη, όχι αστεία. Περνάτε συνέχεια χρόνο μαζί και κάνετε κλικ όσο ποτέ. Αν είσαι από αυτές τις αδέσμευτες, τότε κάνεις θραύση. Θα το σκοράρεις το δεκαράκι.

Ερωτοσκόπιο 13-7-2017

Ετοιμαστείτε σήμερα να νιώσετε μια ελαφριά – ή και βαρύτερη – ερωτική παραζάλη. Ο Ερμής αγαπά να μιλήσει και ο Ποσειδώνας αγαπά να συγχέει και να εξαπατά. Έτσι με αυτούς τους δύο πλανήτες σε μια αμήχανη quincunx όψη σήμερα – η περίφημη και αμφιλεγόμενη όψη χιαστί είναι αυτή, για να ξέρετε - είναι ένα εύκολο στοίχημα ότι δεν πρέπει να πιστέψετε όλα όσα ακούτε ...

Ταρώ Κάρτα Ημέρας 9-7-2017

Ο Ιππότης των Κυπέλων Αυτή η κάρτα έχει την παραδοσιακή ονομασία Ιππότης, αλλά σε μερικές μοντέρνες τράπουλες εμφανίζεται ως Πρίγκιπας. Παραδοσιακά, αυτή η κάρτα απεικονίζει μια επιστροφή στο σπίτι - απεικονίζοντας μια επιστροφή στο σπίτι της αληθινής καρδιάς του Ιππότη μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Όπως και ο άσωτος υιός, ο Ιππότης επιστρέφει αφού έχει ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-7-2017

Κριός Ελπίζοντας να μιλήσετε για μια πρόσφατη στιγμή με ένα σημαντικό συνεργάτη σήμερα είναι το κλειδί για να μπορείτε να καθαρίσετε τα συναισθήματα που αισθάνεστε γύρω από αυτό. Στερεώστε το έδαφός σας, αλλά ευχαρίστως να επιτρέψετε μια άλλη άποψη σήμερα, έτσι θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος δεσμός επικοινωνίας, ειδικά όταν κάποιος αντιληφθεί ότι ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 29-6-2017

Κριός Αισθάνεστε λίγο δύσκαμπτοι αυτές τις μέρες όταν πρόκειται για κοινωνικοποίηση. Νιώθεις σαν μια απαλή απομίμηση του συνηθισμένου σου εαυτού. Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας - δεν χρειάζεται να είστε η ζωή του πάρτι κάθε φορά.

Παράγοντες Αστρολογικής Συμβατότητας

Με την αξιολόγηση της αστρολογικής συμβατότητας των δύο ανθρώπους μέσω γενέθλιου διαγράμματος, πρέπει να εξετάσουμε σε κάθε γράφημα, που μπορούμε να βρούμε τις ιδιότητες που κάνουν γενικά να δουλεύει η σχέση - καλή επικοινωνία, συμπάθεια, ενσυναίσθηση, ανοχή, δίνουν και παίρνουν και ούτω καθεξής.

Περισσότερος ρομαντισμός στη σχέση

Η Λίζα Σίμπσον, ο μισάνθρωπος δογματιστής ενός κοριτσιού γελοιογραφίας, είπε κάποτε: "Ο Ρομαντισμός είναι νεκρός - αποκτήθηκε σε μια εχθρική ανάληψη από την Hallmark και τη Disney, ομογενοποιήθηκε και πωλήθηκε κομμάτι κομμάτι". Λίζα, λυπάμαι, αλλά διαφωνώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι άντρες για να διατηρήσουν ζωντανό το ρομαντισμό. Εδώ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 24-6-2017

Κριός Η απλή σας φιλοφρόνηση (ή η απλή πρόταση) είναι περίπου ένα δισεκατομμύριο φορές πιο σέξι από τη ματιά και των άλλων ανθρώπων γύρω από τον θάμνο. Πείτε τι εννοείτε για καταπληκτικά αποτελέσματα τώρα.

Γιορτάστε το Θερινό Ηλιοστάσιο

Μάθετε τι ισχύει για το ωροσκόπιο σας το καλοκαίρι. Το μαγικό Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου 2017, σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη ημέρα και τη συντομότερη νύχτα ολόκληρου του έτους στο Βόρειο Ημισφαίριο! Δείτε το σημάδι του ωροσκοπίου για να δείτε πώς θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πρώτη μέρα του καλοκαιριού!

Η αγάπη και η ρομαντική ηλικία

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια ή ηλικία στη ζωή για τον επιτυχή και ικανοποιητικό ρομαντισμό; Οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύονται σε αυτή την ερώτηση. Είναι μια συνηθισμένη λανθάνουσα σχέση ότι το ειδύλλιο απευθύνεται μόνο σε νέους ενήλικες ή εφήβους. Ο ρομαντισμός στην ηλικία θεωρείται συχνά ταμπού. Αλλά στην πραγματικότητα, η ηλικία δεν ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 20-6-2017

Κριός Πάρτε έναν καλό φίλο στο τηλέφωνο και να τους πείτε όλα όσα σκέφτεστε - αφήστε τα όλα έξω. Δεν θα αλλάξει τίποτα, όλα με τη μία, αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά από αυτό. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το dishing!

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-6-2017

Κριός Η εξισορρόπηση των συναισθημάτων σήμερα είναι το μήνυμα που λέει η Σελήνη ότι πρέπει να επιτευχθεί. Γιατί αν τα συναισθήματα σας κρατήσουν πίσω από το να πείτε τι αισθάνεστε, τότε ο ρομαντισμός δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 3-6-2017

Κριός Αν αισθανθήκατε λίγο απογοητευμένοι στο χώρο του ρομαντισμού, κάποια ενέργεια προέρχεται από τα αστέρια τώρα που μπορεί να τα αλλάξει όλα αυτά, με μεγάλο τρόπο. Ξεκινήστε ακούγοντας τη διαίσθησή σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 31-5-2017

Κριός Όλοι φαίνεται να απολαμβάνουν τι συμβαίνει γύρω τους, συμπεριλαμβανομένου και εσάς. Ειλικρινά, θα εκπλαγείτε με το πόσο ομαλά συμβαίνουν τα πάντα κατά τη διάρκεια αυτής της συχνά έντονης εποχής.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 26-5-2017

Κριός Αν παρακολουθείτε και περιμένετε να δείτε τι συμβαίνει σχετικά με μια συγκεκριμένη ρομαντική κατάσταση, καλά, κοιτάξτε έξω! Είναι χρόνος, με πολλές δυνατότητες στον ορίζοντα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-5-2017

Κριός Τελικά υπάρχει μια ασημένια επένδυση στον ορίζοντα. Σήμερα χρειάζεται να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του πλήρους κανόνα σήμερα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι σε διαφορετικό πεδίο αλλά μάλλον να γνωρίσετε κάτι νέο στο τμήμα αγάπης. Ο ρομαντισμός είναι το κλειδί για σας σήμερα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 23-5-2017

Κριός Αποφύγετε το βασίλειο του ρομαντισμού εντελώς σήμερα αν είναι δυνατόν. Τα πάντα είναι τόσο σαφή όσο η λάσπη και ενώ το ένστικτό σας είναι να βυθιστεί, παίρνοντας όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να πάτε.