ταυρος με ζυγο

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 27-7-2017

Έχουμε μια πολύ καλή γενική συνθήκη που ευνοεί τρελά τον έρωτα, τα δύο Μεγάλα Φώτα, Ήλιος και Σελήνη, είναι σε άκρως συμβατά ζώδια, στον Λέοντα και τον Ζυγό αντίστοιχα. Μας αρέσει αυτό. Λέων και Ζυγός είναι σε εξάγωνο μεταξύ τους. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει ισορροπία στις ερωτικές επιρροές φέρνοντας και ένα ελαφρώς καλλιτεχνικό χαρακτήρα το φλερτ, ωραία ...

Ερωτική Σελήνη 27-7-2017

Αν έχετε μεγάλα ερωτικά σχέδια και έχετε στο μυαλό σας τι καλά που θα ήταν να σας βοηθούσε και λίγο η Σελήνη, θα κάνετε ολίγον κράτει, μιας και στο ταξίδι της από την Παρθένο έως τον Ζυγό αποδεικνύεται ότι είναι μακρύς ο δρόμος, μια Ιθάκη πράμα. Θα είναι Κενή Πορείας από τις 9.31 το πρωί έως τις 6.37 το απόγευμα, όπου ΟΚ, μετά μπορούμε να βάλουμε την ανάλαφρη ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Κριός - Η Σελήνη Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις και οι άνθρωποι περνούν από φάσεις και οι προτιμήσεις του συνεργάτη σας αλλάζουν.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-7-2017

Κριός Λόγω του ότι θα έχετε δυσκολία να φέρετε εις πέρας συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, είναι καλύτερο να αποφύγετε συναντήσεις με πρόσωπα από τα παλιά. Είναι όμως ευκαιρία να αποφασίσετε τι θέλετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-7-2017

Κριός Υπάρχει ανάγκη να συνεχίσετε να δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία καθώς εσείς και ο αγαπημένος σας μπορείτε να δημιουργήσετε ή να ενισχύσει έναν δεσμό μέσω της επικοινωνίας ιδεών και επιθυμιών.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να βλέπετε μια κατάσταση με άδικο και υπερβολικό τρόπο.

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Κριός - Το Άστρο Αντίστροφα Τα θετικά μηνύματα του ορθού αστεριού φαίνεται να εμποδίζονται ή να καθυστερούν όταν η κάρτα είναι ανάποδα. Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ερωτική ανανέωση, αλλά κάτι σας κρατά πίσω.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Κριός Σήμερα και ειδικά για εσάς το κάρμα θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Απόψε περισσότερο από ποτέ θα έχετε μία επανασύνδεση μόνο εάν είναι καρμικό να γίνει. Οπότε, δεχθείτε το αποτέλεσμα, όποιο και να είναι.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 26-7-2017

Κριός Τα συναισθήματα σήμερα θα είναι πιο έντονα σε όλους τους τομείς. Μεγάλος ερωτισμός υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το ότι η ημέρα σας δίνει ένα καθαρό προβάδισμα.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-7-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την κίνησή σας. Κάτι σας κολλάει και σας κρατάει πίσω, χωρίς όμως να μπορείτε να εντοπίσετε τον λόγο. Μην κάνετε την κίνησή σας, έως ότου λύσετε αυτό το ζήτημα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Κριός Τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται από πολλές οπτικές γωνίες. Μην θεωρείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν ή τελειώνουν εύκολα. Είναι περίοδος αποφάσεων και λογικής επεξεργασίας, ακολουθήστε αυτό το αστρολογικό ρεύμα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του συντρόφου που αναζητούν. Οι ελεύθεροι συναντούν κάποιον που ταιριάζει με τη προσωπικότητα τους.

Το καλύτερο ερωτικo μασαζ για κάθε ζώδιο

Κριός Ο Κριός συσσωρεύει το μεγαλύτερο άγχος γύρω από την περιοχή του κεφαλιού, λόγω του ότι έχει συνεχώς εκατομμύρια ιδέες και σκέψεις. Το πιο θεραπευτικό και ευχάριστο μασάζ για τον Κριό είναι το μασάζ κεφαλής οποιουδήποτε είδους - εστιάστε ιδιαίτερα στο μέτωπο και στην περιοχή του ναού. Το Shirodhara - το αργό στάξιμο ελαίου στο τρίτο μάτι στη μέση του ...

Φλερτ με τα Άστρα 25-7-2017

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, ένα ζώδιο στο οποίο άρχει, και μας κάνει να μαζεύουμε λίγο τις δραματικές νότες έκφρασης του εαυτού μας, όπως αυτές είχαν πάρει φωτιά από τον Λέοντα. Ταυτόχρονα ο ανάδρομος Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στέλνει απανωτές κλήσεις στην Αφροδίτη από τους Διδύμους και αυτή κάνει ότι δεν έχει μπαταρία – η όψη χιαστί μεταξύ τους μας ...

Ερωτική συμβατότητα για αρχάριους

Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι όσο περίπλοκη και αν είναι η ερωτική συμβατότητα, την αρχική εξέλιξη μιας σχέσης μπορείτε να την ελέγξετε και μόνοι σας, ξέροντας τα πολύ βασικά! Κομήτες, πλανητοειδείς, αστεροειδείς, draconic κι όλα αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα, αλλά μια πρώτη ανάγνωση για το αν θα σκοτωθείτε ή θα τα βρείτε με έναν άνθρωπο μπορείτε ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 24-7-2017

Κριός Είσαι απίστευτα χαλαρή κι ας παίζει και καμιά στραβή πού και πού. Γουστάρεις πολύ τη σχέση σου και δεν ντρέπεσαι να το δείξεις με κάθε πιθανό τρόπο. Η βραδιά θα είναι έξτρα υπερτέλεια ερωτικά. Αν είσαι ελεύθερη είναι πολύ πιθανό να σκοράρεις άγρια απόψε. Ταύρος Θες το χώρο σου. Και καλά κάνεις δηλαδή. Υπάρχει ωστόσο ένα μικρό πρόβλημα και αυτό είναι ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-7-2017

Κριός Θα θέλατε να πειραματιστείτε με μια επανασύνδεση, νιώθετε δυνατοί. Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ποιον θα εμπιστευτείτε. Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να ζητήσετε όμως την προσοχή κάποιου. Η τύχη θα σας ευνοήσει σήμερα.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-7-2017

Το πραγματικό σας μέλημα περιλαμβάνει την άμεση υποστήριξη των ανθρώπων, σε όποιο εργασιακό πόστο και αν βρίσκεστε. Σήμερα θα διδαχθείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε τον συνάνθρωπο από την οποιαδήποτε εργασία. Θα αυτό-εκπαιδευτείτε στην αλληλοϋποστήριξη και πρόκειται να δείτε μία εσωτερική αλλαγή.