τροχος

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017

Κριός – Η Σελήνη Προσπαθείτε να μπείτε μέσα στο πλαίσιο μίας αναγέννησης των καταστάσεων. Στην πραγματικότητα μιλάμε για μία μεταβατική φάση, κατά την οποία χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις. Η Σελήνη φωτίζει τον δρόμο σας.

Προβλέψεις Ταρώ 11/12 – 17/12/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Ο Ερημίτης Μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά αυτή τη στιγμή ή να περάσετε μια περίοδο ενδοσκόπησης. Εάν αγωνίζεστε να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, δώστε χρόνο, θα έρθουν. Αυτή είναι η εποχή της σύνεσης και της υπομονής. Αν έχετε αδιαθεσία, είναι ένας χρόνος για ξεκούραση και ανάκτηση δυνάμεων.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-12-2017

Κριός – Ο Θάνατος Πρέπει να είστε έτοιμοι σήμερα να αποχαιρετήσετε μια σχέση, έναν άνθρωπο ή ένα συναίσθημα. Ο Θάνατος δεν είναι κυριολεκτική κάρτα, είναι συμβολική και σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα πραγματικότητα.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το χαλί, θα χρειαστείτε τεράστιο χαλί, αν μη τι άλλο! Βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια την κατάσταση.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε μόνον στο τι έχει συμβεί στην περασμένη σας ζωή. Ρίξτε φως στην τωρινή σας ερωτική κατάσταση.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-12-2017

Κριός – Ντάμα των Ράβδων Υπάρχει μια έκρηξη πάθους σήμερα στις σχέσεις σας, ακόμα και αν αυτό δεν γίνεται φανερό με την πρώτη ματιά. Έχετε την διάθεση να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας και να κάνετε την ζωή σας πολύ ευτυχισμένη και σίγουρη.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-11-2017

Κριός – Έξι των Ράβδων Μια κάρτα πραγματικού ερωτικού θριάμβου. Έχει υπάρξει ή θα υπάρξει μέσα στην ημέρα μια πολύ εντυπωσιακή εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας θέματα. Είτε με τον άνθρωπό σας ζείτε μια σημαντική στιγμή προσέγγισης, είτε αναγνωρίζεται η αξία σας από μια νέα γνωριμία. Ταύρος – Η Ντάμα των Πεντάκτινων Είναι η δεύτερη ημέρα στην ...

Ταρώ Κάρτα Ημέρας 22-11-2017

Ο Τροχός της Τύχης O Τροχός της Τύχης υποδηλώνει ότι υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την κατάστασή σας, οι οποίοι είναι πιθανό να παραμένουν άγνωστοι σε εσάς ή εκτός του ελέγχου σας αυτήν την περίοδο. Ίσως έχετε την αίσθηση πως το Σύμπαν απλώς πειραματίζεται πάνω σας αυτή τη στιγμή και μπορεί το μέλλον να φαίνεται αρκετά απρόβλεπτο και ...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-11-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Προσέξτε σήμερα πολύ τις αντιδράσεις σας, ίσως κόντρα στην κανονική σας προσωπικότητα να φανείτε λίγο ψυχροί σε ανθρώπους που θέλετε να προσεγγίσετε. Σε αντιστάθμισμα, φαίνεται να εκπέμπετε μια μυστηριώδη γοητεία.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-11-2017

Κριός – Ο Τρελός Η εμφάνιση του Τρελού στο πλαίσιο της αγάπης θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι για μια δέσμευση, ακόμα κι αν οι άλλοι μπορεί να σας πιέζουν. Χρειάζεστε μάλλον διασκέδαση παρά δέσμευση. Και αυτή η ανάγκη σας να παίξετε είναι τόσο σημαντική, που ίσως και να χάσετε μια πραγματική ευκαιρία για αληθινή αγάπη, αν έρθει στο ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το σύντροφό σας σήμερα, μιας και θα νιώσετε πως δεν έχετε το θάρρος να μιλήσετε ειλικρινά.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-11-2017

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει καθησυχαστικά, τόσο για εσάς, όσο και για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-11-2017

Κριός – Πέντε των Ράβδων Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις και τις προτεραιότητές σας. Μην αγχωθείτε, αλλά δείτε τα επαγγελματικά και τη σχέση σας με μια καθαρή ματιά.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να υπάρξει κάποια αναταραχή στη σχέση σας η οποία θα σας κάνει να πανικοβληθείτε, ωστόσο η άμεση τρυφερή αντίδραση του συντρόφου σας θα σας ηρεμήσει.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι παράλογες ανησυχίες είναι ένα φυσικό στάδιο ώστε να καταφέρετε να εμπιστευτείτε πλήρως το σύντροφό σας χωρίς ενδοιασμούς για εσάς. Αγκαλιάστε τις φοβίες σας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-10-2017

Κριός – O Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Είναι πιθανό αυτή τη στιγμή να νιώθετε πως φοβάστε κάποια αλλαγή η οποία είναι αναπόφευκτη για τη σχέση σας, ωστόσο το συμβάν αυτό θα σας ωθήσει προς μια ακόμη πιο όμορφη κατάσταση.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να έχετε χάσει την επαφή με την στοργή και την τρυφερότητα που το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας προσφέρει. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στη σχέση σας.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το οποίο θα οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας σε μια έκρηξη στοργής και συναισθημάτων.