ωροσκοπιο

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Θυμηθείτε ότι η αληθινή δημιουργικότητα δεν αφορά το ταλέντο. Πρόκειται για το άνοιγμα στη ροή του φυσικά λαμπρού μυαλού σας. Η τέχνη του να ξεφύγεις από τον δικό σου τρόπο και να είσαι πιο ανοιχτός είναι πιο χρήσιμη από οποιαδήποτε συγκεκριμένη δεξιότητα, επειδή κάνει όλα σας τα δώρα προσβάσιμα σε εσάς.

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Αυτό που μαθαίνετε τις επόμενες μέρες θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε προοπτική για την πρώιμη ζωή σας και να λάβετε κάποιες αποφάσεις για το πώς θέλετε να ζήσετε σήμερα. Δεν έχετε καμία υποχρέωση να κάνετε τα ίδια λάθη που έκαναν οι γονείς και οι παππούδες σας.

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Τα μηνύματα που στέλνετε είναι αυτά που τείνετε να επιστρέψετε. Αν θέλετε να ακούσετε μια διαφορετική ηχώ από το σύμπαν, να τραγουδήσετε ένα διαφορετικό τραγούδι. Έχετε τη δύναμη και την ικανότητα να το κάνετε αυτό, ειδικά τώρα. Να είστε πιο θετικοί.

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια για να σεβαστεί κανείς τα δικά του ταλέντα, δεξιότητες και εσωτερικούς πόρους, αν και φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη μέσα στις επόμενες 24 ώρες: μία που θα αλλάξει όλη την προσέγγισή σας για τη ζωή.

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή στη ζωή σας, αν και μπορείτε να πάρετε απλώς ένα βήμα κάθε φορά. Διατηρήστε τη συνήθεια να εστιάζετε στις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις κοσμικές επιθυμίες. Ακούστε την προσωπική σας αλήθεια.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Κρατήστε παλμό σε οποιοδήποτε θυμό ή άγχος αισθάνεστε. Θα είναι εύκολο να κατασταλεί. Και ταυτόχρονα θα είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Το πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι απίθανο να αναφέρονται αυτά τα συναισθήματα για αυτό που νομίζετε.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Το τελευταίο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχήσετε είναι η εικόνα σας. Το κύριο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε είναι ο σκοπός που έχετε ορίσει για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποστηρίξει καλά τις θέσεις σας. Μερικοί στενοί φίλοι θα σας δώσουν τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Πρέπει να αμφισβητείτε συνεχώς τα κίνητρά σας. Αυτό είναι ένας υγιεινός διαλογισμός κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά ιδιαίτερα με την τρέχουσα αστρολογική κατάσταση, που οδηγείται από τέτοιες ισχυρές δυνάμεις. Παρατηρήστε οποιαδήποτε οργή, τηρήστε τη φιλοδοξία σας και ακολουθήστε την επιθυμία σας να είστε σε επαγρύπνηση.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Μέχρι τώρα έχετε μια πιο διαισθητική προσέγγιση της κατεύθυνσης που θέλετε να πάτε, αν και μπορεί να αισθανθείτε σαν να έχετε μια επιλογή στο θέμα. Φυσικά, το κάνετε, εκτός εάν έχετε ήδη λάβει την απόφασή σας. Αν συμβαίνει αυτό, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε την παλιά σας ρουτίνα και ετοιμαστείτε για νέα κεφάλαια.

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Είναι μία στιγμή που συνδέετε τη ζωή σας με την μυστικότητα. Τώρα είναι η ώρα για μια ριζοσπαστική αξιολόγηση του τρόπου χειρισμού των πιο προσωπικών υποθέσεών σας. θα χρειαστεί να κάνετε βέβαιο πως κανείς δεν θα μπορέσει να έχει πρόσβαση στα σχέδιά σας, κάτι τέτοιο μπορεί να σας βλάψει.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Υπάρχει πολλή συζήτηση για την «μικρο-επιθετικότητα» αυτές τις μέρες, η οποία λείπει από το γεγονός ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν για τον εαυτό τους μέσα από μικρές συγκρούσεις , από το χτύπημα και το άλεσμα της ζωής. Ενώ είναι καλή ιδέα να είστε ευγενείς, πρέπει επίσης να είστε ανεκτικοί σε μικρά πράγματα.

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-8-2017

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η δουλειά σας. Με αυτό εννοούμε να είστε παραγωγικοί στην συμμετοχή σας στην κοινωνία, αφήνοντας το σημάδι σας στον κόσμο, με τους δικούς σας όρους. Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να εστιάσετε, να οδηγήσετε και να πειθαρχήσετε. Έχετε ήδη πολλές ή άφθονες ιδέες.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-8-2017

Το να ζήσετε δημιουργικά είναι αυτό που δεν έχετε κάνει σχεδόν ποτέ, ακόμα και αυτό που σχεδόν ποτέ δεν σχεδιάσατε να κάνετε. Δεν είναι κακό να απασχολείστε με πρακτικά ζητήματα, όμως πρέπει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πραγματικότητας, βουτήξτε στον κόσμο και εκπλήξτε εντελώς τον εαυτό σας.

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-8-2017

Δώστε προσοχή σε αυτό που παρατηρείτε κατά τη διάρκεια τυχόν διαφωνιών ή χρονοδιαγραμμάτων. Δεν θα είναι απλώς μια ταλαιπωρία. Θα δείτε ότι υπάρχουν ορισμένα ελαττώματα στο σύστημα οργάνωσής σας, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε και να βελτιώσετε

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-8-2017

Μπορεί να είστε λίγο πιο ειλικρινής με τον εαυτό σας για αυτό που πραγματικά χρειάζεστε σήμερα και μπορείτε να ανταποκρίνεστε σε αυτή την κλήση. Δώστε προσοχή σε αυτό που φαίνεται να συμβαίνει τυχαία, διότι κάποια αιτία βρίσκεται πίσω του

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-8-2017

Μικρές ανακαλύψεις μπορούν να σας διδάξουν πολλά. Παρατηρώντας τον εαυτό σας σε φαινομενικά στιγμές ρουτίνας μπορεί να αποκαλύψει τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, και να σας κατευθύνει σε ένα μονοπάτι της επούλωσης και αφύπνισης. Να είστε προσεκτικοί τις επόμενες μέρες και η ζωή θα σας προσφέρει πολλά πολύτιμα μαθήματα και λαμπρές ιδέες.

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-8-2017

Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα της εσωτερικής σας πραγματικότητας. Τα είδη των αλλαγών, των ευκαιριών και των εξελίξεων που πλησιάζουν σας καλούν να είστε βαθιά συνειδητοποιημένοι και συντονισμένοι στις πιο ιδιωτικές σας σκέψεις. Αποφύγετε περισπασμούς.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-8-2017

Εάν ένας στενός συνεργάτης λέει ή κάνει κάτι που φαίνεται να διαταράσσει τη ροή σας ή την αυτοπεποίθησή σας, πάρτε πρωτοβουλίες. Υπάρχει μια σημαντική επένδυση, ακόμα και αν το ανακαλύπτετε με ενοχλητικό τρόπο. Κάποιος μπορεί να έχει δίκιο για κάτι που δεν καταλαβαίνετε και αυτό θα χρησιμεύσει ως χρήσιμη πληροφορία.