ωροσκοπιο

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Εάν παραμείνετε στην κορυφή των εργασιακών σας ζητημάτων σήμερα, θα αποφύγετε μια μεγάλη κρίση αύριο. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φανεί κάπως αργή, αν και μαζεύει κάποια εστίαση και εστιάζει το μυαλό σας σε υψηλή ταχύτητα. Μια ιδέα σήμερα μπορεί να σας αλλάξει ορισμένα σχέδια.

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Τώρα θα γίνετε πιο ορατοί και ελκυστικότεροι από το προηγούμενο διάστημα και θα αποκτήσετε μια αίσθηση της δύναμής σας, η οποία τώρα αυξάνεται. Να έχετε λοιπόν εμπιστοσύνη τον εαυτό σας, μην βασιστείτε επάνω στα όσα υπόσχονται οι άλλοι αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Πετάξτε κάθε αίσθημα ανασφάλειας ή αβεβαιότητας και συνεχίστε όπως θεωρείτε καλύτερα αυτό το οποίο κάνετε. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, θα καταλάβετε την σημαντικότητά του σύντομα. Οι δυνάμεις του πνεύματος και της σοφίας των Δίδυμων θα σας περιμένουν πάντα για να τις καλέσετε.

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Χαλαρώστε και αφήστε τα συναισθήματα πανικού ή την αίσθηση ότι ζείτε στη μέση ενός μυστηρίου που δεν μπορείτε να περιγράψετε. Θα ήταν μία καλή σκέψη να αφιερώσετε ορισμένο χρόνο στη διασκέδαση, την απόλαυση και την τέχνη. Κρατήστε την ενέργεια σας σταθερή, ώστε να αυξηθεί.

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Συνεχίστε να κόβετε την ομίχλη σε κάθε θέμα προσωπικής σημασίας που προσπαθείτε να καταλάβετε. Να είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στην αλήθεια. Προσποιείστε ίσως ότι είστε ο παλιός καλός Σέρλοκ Χολμς, συγκεντρώστε όλες τις διαθέσιμες ενδείξεις και τις σκέψεις σας.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Τα συναισθήματά σας έχουν συνήθως νόημα. αυτό είναι που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και τελικά έρχονται σε αμηχανία όταν βρίσκονται κοντά σας. Πρέπει να το πιστέψετε αυτό λίγο περισσότερο και στη συνέχεια να σκεφτείτε τι θα κάνετε. Η επίμονη αδράνεια είναι άχρηστη. Η υπερβολική αντίδραση είναι άχρηστη. Υπάρχει άφθονο μεσαίο έδαφος.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Μπορεί να έχετε αμφιβολίες για κάτι ή να αισθανθείτε ενοχλημένοι για λόγους που δεν μπορείτε να περιγράψετε ή να καταλάβετε. Αυτό συμβαίνει από καιρό σε καιρό και συνήθως αποδεικνύεται ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Να θυμάστε ότι μέσα στις επόμενες 24 ώρες πολλά μπορούν να εξηγηθούν.

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Πάρτε το χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι κάθε ενέργειά σας που σχετίζεται με την κοινωνική δικαιοσύνη ή κάποιο προσωπικό έργο που ξεκινήσατε πρόσφατα έχει το σωστό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρόνο και εστίαση, όπως και κάποια προσπάθεια.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυση και να αναλάβετε την ευθύνη, κάτι που θα αποδειχθεί πως είναι πραγματικά ένα και το αυτό πράγμα. Έχετε ένα φυσικό δώρο για να δείτε το μέλλον. Τώρα, πρέπει να εστιάσετε την αντίληψή σας στο να βλέπετε το παρόν και να ταξινομήσετε τα βασικότερα γεγονότα.

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Εάν υπάρχει μια δύσκολη εργασία που πρέπει να γίνει, εσείς είστε αυτοί που μπορείτε να το κάνετε. Είστε αυτοί που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χέρια και το μυαλό τους στις απαιτήσεις, αλλά προσέξτε πολύ, καθώς είναι πιθανότατο πως ορισμένα άτομα θα το εκμεταλλευτούν αυτό.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Πρέπει να έχετε τη συνήθεια να αμφιβάλλετε αρκετά για να ελέγξετε ζητήματα που αφορούν στην εργασία σας. Ακούστε τις δεύτερες απόψεις, ιδιαίτερα από ανθρώπους με τους οποίους διαφωνείτε. Μάθετε να ρωτάτε εστιασμένες και συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-10-2017

Επιλέγετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας. Μπορείτε, πρέπει και το κάνετε και είναι σημαντικό να συνεχίζετε να τους επιλέγετε ανά πάσα στιγμή. Κανείς δεν έχει δικαίωμα επάνω σε εσάς. Κανείς δεν σας κατέχει και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε και με τις πράξεις σας.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-10-2017

Τις επόμενες 48 ώρες, πολλά πράγματα θα προκύψουν που απαιτούν την δική σας προσοχή, είτε συναισθηματικά, είτε ψυχικά, είτε σωματικά. Η κατάλληλη πρόταση είναι να σταματήσετε και να σκεφτείτε αφιερώνοντας ουσιαστικό χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-10-2017

Βρισκόσασταν σε δημιουργική κορυφή τον τελευταίο καιρό. Και ενώ αυτό έρχεται με κάποιο κόστος, θα ανακαλύψετε ότι αξίζει τον κόπο. Πριν αρχίσετε να σκέφτεστε τις νέες περιπέτειες, η δημιουργία μίας σταθερής κανονικότητας εργασίας θα είναι τόσο χρήσιμη όσο και υγιής για εσάς.

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-10-2017

Εδώ είναι ένα μάντρα για σας: "Το παρελθόν έχει φύγει, δεν μπορεί να με αγγίξει". Μπορεί να χρειαστεί να το θυμηθείτε αυτό ξανά και ξανά, μέχρι να αρχίσει πραγματικά να γίνεται βίωμά σας και να το αντιληφθείτε. Απαλλαχτείτε από τις ενοχές σας.

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-10-2017

Βρίσκεστε τώρα σε μια εκτεταμένη φάση της ζωής σας, όπου μπορείτε να αναπτύξετε τις οικονομικές σας δεξιότητες και να αναβαθμίσετε τους πόρους σας. Εάν το κάνετε αυτό σωστά, θα αισθανθείτε κάποια ικανοποίηση, αλλά και μια πρόκληση. Αυτό είναι μια υπενθύμιση ότι θα αξίζει να επιμείνετε.

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-10-2017

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε σημαντικά θέματα οικονομικού σχεδιασμού, τα οποία θα ξεκινήσουν καλύτερα με την οργάνωση. Πρέπει να γνωρίζετε το τι πραγματικά έχετε, το τι χρωστάτε και οφείλετε. Αυτό θα ενισχύσει την αίσθηση του ελέγχου αντί να το μειώσει.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-10-2017

Ξεφορτωθείτε τα συναισθήματα που δεν σας αρέσουν ή ανταγωνίζονται με τις δικές σας σκέψεις. Αυτό είναι εξ ολοκλήρου μια ψευδαίσθηση της σύγχρονης ζωής: οι πιέσεις να μας βελτιώνουν συνεχώς. Κάντε κάτι που αγαπάτε σήμερα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας.