ζυγος με ιχθυ

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 16-12-2017

Κριός Μπορεί να μην είσαι σε τέλεια φάση αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρεις καλά πώς να γουστάρεις μέχρι τελικής πτώσης με τον δικό σου, ακόμη και αν περιστασιακά πέφτεις λιγάκι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αδέσμευτοι άντε να γουστάρετε με κανένα ομορφόπαιδο.

Ευκαιρίες στον έρωτα: τρίγωνο Ηλίου-ανάδρομου ...

Ένα εκπληκτικό τρίγωνο έχουμε αυτή τη στιγμή, μεταξύ του Ηλίου από τον Τοξότη και του ανάδρομου Ουρανού από τον κριό. Η συγκεκριμένη όψη βρίσκεται σε θέση αν φέρει σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή, καθώς και ανανέωση αισθηματικών καταστάσεων. Να δούμε τα ζεύγη ζωδίων σε σχέση με το τρίγωνο.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 15-12-2017

Ίσως να είστε διατεθειμένοι να μαντέψετε σε σχέση με τα οικονομικά σας ζητήματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα σας βγει σε καλό, ιδιαίτερα σήμερα. Αντίθετα, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το χρόνο και την ενέργεια σας για να έχετε μια βαθύτερη κατανόηση της κατάστασής σας και να δείτε ποια προφανή προβλήματα θα μπορούσαν εύκολα να λυθούν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 15-12-2017

Κριός Τα γούστα σου σήμερα ίσως συνεχίσουν να είναι πεσμένα κατά την εκκίνηση της ημέρας, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κούκλος σου να καταφέρει να αλλάξει εντελώς τη γενικότερή σου διάθεση, ειδικά προς τις βραδινές ώρες. Οι αδέσμευτοι είστε λίγο μουντρούχοι τελευταία.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 14-12-2017

Οι πιέσεις αυξάνουν καθώς η μέρα εξελίσσεται και βρίσκεστε σε μια ευνοϊκή θέση για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας για συνομιλία, εκπαιδευτικές εμπειρίες και προσωπική επαφή, αλλά ίσως θελήσετε να κρατήσετε τα πράγματα ανεπίσημα και να αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς κάποια γεγονότα μπορεί να λείπουν ή να είναι δύσκολα να τα δείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 14-12-2017

Κριός Είσαι λίγο σπασμένος με τον δικό σου σήμερα. Ίσως έχει παιχτεί κάτι μεταξύ σας και δεν έχεις τρελό κέφι, αλλά δεν παίζει πρόβλημα. Σύντομα θα τα βρείτε και θα μπορέσετε να γουστάρετε αγκαλιά. Οι ελεύθεροι είστε λίγο στον κόσμο σας και δεν έχετε τρελά κέφια για φλερτ.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 13-12-2017

Τα αστέρια δείχνουν μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος σήμερα από φωτιά ή θερμότητα για σας. Προσέξτε ιδιαίτερα όταν χειρίζεστε ηλεκτρικά εργαλεία ή όταν εργάζεστε στην κουζίνα. Στην πραγματικότητα, πρέπει να είστε προσεκτικοί γύρω από όλα τα καυτά αντικείμενα σήμερα. Πρέπει να μείνετε μακριά από τα έντονες ενέργειες. Το άγχος σας θα εκδηλωθεί με ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 13-12-2017

Κριός Τα γούστα σου τα όμορφα έχουν έρθει για να μείνουν σήμερα και ομορφαίνουν τόσο τη δική σου ημέρα, όσο και αυτήν του αγοριού σου. Έχετε έξαλλα κέφια μεταξύ σας και δεν την παλεύετε ο ένας χωρίς τον άλλο. Οι αδέσμευτοι κάντε τα μαγικά σας κόλπα απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 12-12-2017

Κριός Κάποιος πρέπει να κάνει χώρο για τα γούστα σου γιατί γεμίζουν το δωμάτιο. Είσαι σκέτη τρέλα με τον δικό σου και τα κέφια σας ταιριάζουν τέλεια με τη γενικότερη αίσθηση ρομαντίλας και γλυκουλιάς που σας διακατέχει. Οι αδέσμευτοι παίζει να έχετε έξαλλες ευκαιρίες απόψε.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 12-12-2017

Σημαντικά νέα, διαπραγματεύσεις ή συνομιλίες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γεγονός που θα έχει μακροχρόνια επιρροή στην ανάπτυξή σας. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε άμεσες βελτιώσεις, μπορεί να έρθουν αργά, με το χρόνο, πιθανότατα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 11-12-2017

Ίσως νιώθετε ανυπόμονοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους τώρα και έχετε δυσκολίες να επικεντρωθείτε στην ρουτίνα σας. Ως αποτέλεσμα, ίσως να πιέζετε λίγο τα όρια στις συνομιλίες σας. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά, αλλά αποφύγετε να εξηγείτε τον εαυτό σας σε ανθρώπους που είναι στενόμυαλοι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 11-12-2017

Κριός Τζεζαμπελίτο κουτουπέ και τα μυαλά στα κάγκελα! Γουστάρεις αφθόνως με τον δικό σου και η τρέλα που κουβαλάτε, τόσο εσύ όσο και ο δικός σου, κάνει τα γούστα της ημέρας να εκτοξεύονται με ταχύτητα φωτός. Οι αδέσμευτοι κάντε τα κουμάντα σας και άντε να φλερτίσετε.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 10-12-2017

Αυτή την στιγμή θα πρέπει να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να πάρετε τη θέση σας κάτω από τον Ήλιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εισέλθετε σε σοβαρές συγκρούσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να προστατεύσετε τα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντά σας, να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές μεθόδους για να πετύχετε τους στόχους σας και θα επιτύχετε εξαιρετικά ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 10-12-2017

Κριός Ξέρεις πολύ καλά πώς να γουστάρεις τη ζωή σου με τον γλυκούλι σου, ακόμα και όταν είστε κομματάκι κουρασμένοι. Τα κέφια είναι εκτός περιθωρίου και η τρέλα σας έχει χτυπήσει ταβάνια απόψε. Αν είσαι ελεύθερος, βγες να κάνεις το πέσιμο που σου αξίζει απόψε.

Ανάδρομοι Έρωτες

Δύο ανάδρομοι πλανήτες, ο Ερμής, από τον αστερισμό του Τοξότη, και ο Ουρανός, από τον Κριό, σχηματίζουν τώρα το μεταξύ τους τρίγωνο. Αυτή η κατάσταση θα φέρει ορισμένα ζεύγη ζώδια πιο κοντά, εξαιτίας της αμεσότητας της δράσης που θα αναλάβουν, ως προς την ερωτική τους προσέγγιση. Ας δούμε πώς διαμορφώνονται τα ζεύγη ζωδίων.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 9-12-2017

Κριός Μπορεί τα έξαλλά σου κέφια και η όρεξη για ερωτικό παιχνίδι να μην συμφωνεί απόλυτα με τη διάθεση του δικού σου στην αρχή, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά πώς να τον μεταπείσεις και να γουστάρετε παρέα. Οι αδέσμευτοι είστε μες το κέφι και την τρέλα τελευταία.

Ερωτικός μαγνήτης με Άρη στον Σκορπιό

Ο Άρης εισέρχεται τώρα στον Σκορπιό. Σε αυτόν τον αστερισμό φιλοξενείτε με ιδιαίτερες τιμές και έτσι νοιώθει άνεση, καθώς είναι ο αρχαίος κυβερνήτης του συγκεκριμένου ζωδίου. Είναι μία περίοδος που το ερωτικό πάθος θα είναι έντονο και δυναμικό. Θα καταφέρουμε να πα\άρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική μας ζωή, όμως αυτό θα γίνει με κάποιον ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 9-12-2017

Κάτι σήμερα εμπνέει το εσωτερικό θάρρος σας - αυτό το φωτεινό, ζεστό μέρος του εαυτού σας που μπορεί να μην βγαίνει συχνά, αλλά όταν το κάνει, είναι εντυπωσιακό. Είστε ένας γενναίος, όμορφος άνθρωπος όταν αφήνετε το φως σας να λάμπει. Σε μια ομάδα φίλων ή επιχειρηματικών συνεργατών, μπορείτε να εκπλήξετε όλους - συμπεριλαμβανομένου και εσάς - ...