ζυγος με ιχθυ

Ερωτοσκόπιο 18-4-2014
Με την Αφροδίτη που στρέφεται προς τον παθιασμένο Πλούτωνα, τα ρομαντικά σας συναισθήματα μπορείτε να τις αισθάνεστε πολύ πιο έντονα σήμερα. Θα αρχίσετε να εξετάζετε τις επιπτώσεις των ενεργειών σας, καθώς έχετε επικεντρωθεί στο μέλλον σας τώρα.
Ζυγός - Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-4-2014
Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν στη διατροφή σου ή ακόμα και στη διασκέδασή σου. Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις.Η καριέρα σας κάνει μια ιδεαλιστική στροφή σήμερα γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια πιο πρακτική εφαρμογή στις εμπνεύσεις σας. ...
Ερωτοσκόπιο 17-4-2014
Υπάρχει συναισθηματική ένταση, λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την ερωτική σας ζώη καθώς σας κάνει να αισθάνεστε σοβαροί σήμερα. Ένα ανάλαφρο συναίσθημα θα σας αναλάβει μόλις η Σελήνη μετατοπίζεται στο Τοξότη νωρίς σήμερα το απόγευμα.
Λογομαχίες ξεσπάνε από το πουθενά - Αντίθεση ...
Η σαρκαστική ομιλία μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά πιθανό να χαλάσει σχέσεις . Ο Κριός και ο Ζυγός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για υπερπλήρη περιφρόνηση για τους συναδέλφους τους , συγγενείς και γείτονες επίσης . Αν είναι αδύνατο να πείτε κάτι καλό , να παραμείνετε καλύτερα σιωπηλοί. Ακόμη και ένα απλό αστείο μπορεί να προκαλέσει βαθιά αδίκημα ...
Ερωτοσκόπιο 16-4-2014
Η ανυπομονησία σας έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τον σύντροφό σας τώρα. Ίσως σήμερα να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κλειδώσετε τα " κέρατα " σας προς τον λατρεμένο σας σύντροφο χάρη στην αντίθεση του Ερμή με τον Άρη σήμερα.
Ζυγός - Ημερήσιο Ωροσκόπιο 16-4-2014
Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν.Τείνετε να εξιδανικεύετε τους άλλους και ιδιαίτερα τους συνεργάτες ή το σύντροφο της ζωής σήμερα. Προσέξτε όμως να μην απογοητευτείτε σύντομα από αυτούς. Λίγη επιφυλακτικότητα από μέρους σας δεν θα ήταν ...
Ερωτοσκόπιο 15-4-2014
Μια σύγκρουση στην ερωτική σας σχέση μπορεί να απαιτήσει να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τρέχουσα δυναμική αυτή τη στιγμή. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, τα συναισθήματά σας μπορεί να γίνουν επιπλέον έντονα σήμερα.
Ζυγός - Ημερήσιο Ωροσκόπιο 15-4-2014
Αβεβαιότητα σήμερα για πολλά πράγματα και πολύ πιθανόν με την καριέρα σας ίσως να σας δημιουργήσουν μια δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση. Περιορίστε τις προσπάθειές σας σε αυτό τον τομέα και περιμένετε λίγο έως ότου αποκτήσετε πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Περνάτε συχνά τον εαυτό σας και τις αποφάσεις από έναν αυτοέλεγχο και αποφύγετε τις οριστικές ...
Ιχθείς - Ημερήσιο Ωροσκόπιο 15-4-2014
Η εσωτερική δυσαρέσκεια που σας καταλαμβάνει πολλές φορές ίσως να έχει τις ρίζες της σε κάποια παλιά λάθη σας ή στο ότι δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν κάποτε. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε σήμερα είναι ότι λίγα πράγματα μπορείτε να αλλάξετε από το παρελθόν και καλά είναι να στραφείτε στο τι θα κάνετε σωστά στο μέλλον. ...
Τριπλό ουράνιο «σόου»: Εκλειψη σελήνης, ...
Μεγάλη Τρίτη, στις 15 Απριλίου στις 10:45 το πρωί πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, σηματοδωτόντας το τέλος μιας στενής συνεργασίας ή μιας ομαδικής προσπάθειας μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα παρατηρήσετε πως η ποιότητα των σχέσεών σας βελτιώνεται, χάρις στις προσπάθειες συμβιβασμού και ...
Ζυγός - Ημερήσιο Ωροσκόπιο 14-4-2014
Πολλά πράγματα στην ενασχόλησή σας θα σας έρχονται πιο εύκολα από ότι περιμένατε αρχικά διευκολύνοντας την θέση σας απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Μια ημέρα ιδιαίτερης έμπνευσης που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε πολλές από τις φιλοδοξίες. Πολύ αυξημένη διαίσθηση ή ενόραση.Θα αισθάνεστε ότι κινείστε περισσότερο από την διαίσθησή σας όταν πρέπει ...
Ερωτοσκόπιο 14-4-2014
Οι ερωτικές σας σχέσεις φωτίζονται από το φως της σημερινής Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα. Η Σελήνη αυτή σας βάζει στον πειρασμό να περπατήσετε πιο κάτω στις δύσκολες διαδρομές. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας ανοιχτά , θα σας εξυπηρετήσει καλά αυτό.
Φεγγάρια Αγάπης από 13 Απριλίου έως 18 Απριλίου 2014
Τα θέματα της καρδιάς σας δεν θα είναι " πρωτοσέλιδα" για εσάς αυτή την εβδομάδα. Οι σκέψεις και οι ιδέες σας που θάφτηκαν βαθιά μέσα σας πρέπει να βγουν στην επιφάνεια και να γίνουν γνωστά σήμερα. Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει πολύ ενδοσκόπηση, καθώς αναζητάτε με πιο προσεκτική ματιά ό, τι σας κρατά γειωμένους και ασφαλής. Μπορεί να έχετε περισσότερα ...
Ο Σάντος φεύγει, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ 44 ΠΑΙΔΙΑ
Ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για τον ίδιο και θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα με στόχο να πάει παραπέρα τον εαυτό του, να ξεκολλήσει από συναισθηματικούς βάλτους και να ανοιχτεί σε μια νέα πορεία εξέλιξης προς το άγνωστο.
Ερωτοσκόπιο 13-04-2014
Αρχίζουν να πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές στις ερωτικές ζωές όλων των ζωδίων. Οι δυναμικές όψεις του Ουρανού και του Πλούτωνα βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση των αλλαγών που θα βιώσουμε σήμερα.
Ζυγός - Ημερήσιο Ωροσκόπιο 13-4-2014
Τα καλά σχεδιασμένα σχέδια σας θα ανταμειφθούν σήμερα. Ειδικά αν πάρετε το χρόνο να εξετάσετε πως θα μπορούσαν να αντιδράσουν οι άλλοι στην συμπεριφορά σας.
Ζυγός- Ημερήσιο Ωροσκόπιο 12-4-2014
Είστε συχνά αυτός που προσπαθεί να καταλάβει τι νιώθουν οι άλλοι, ακόμα κι αν αυτό σας οδηγεί σε πιο δύσκολες αποφάσεις. Ωστόσο, οι επαφές με τους γύρω σας σας προκαλούν απογοήτευση σήμερα. Οι σχέσεις μπορεί να μοιάζουν μυστήριο και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να φέρετε την κατάσταση σε ισορροπία.
Eρωτοσκόπιο 12-4-2014
Μια παράξενη απτή ενέργεια κατακλύζει τις ερωτικές ζωές μας. Εστιάζοντας σε οτιδήποτε με διαύγεια σήμερα μοιάζει αδύνατο, με την καλή έννοια..
Μοναδικά Προϊόντα
Φυλαχτά-Τάλισμαν
Τα φυλακτά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και να τον προστατεύουν από κινδύνους και από αντιξοότητες στην υγεία του, στην δουλειά του και γενικά στα συμφέροντά του. Το φυλακτό είναι πομπός αγάπης ρευστής. Κατασκευάζονται σε περγαμηνή και σε μέταλλο. Τα συγκέκριμένα τάλισμαν κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό. Τα Τάλισμαν φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται μια ορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα πάντα με την ημερομηνία γέννησης, το ονοματέπωνυμο του καθ' ενός και το όνομα της μητέρας του γιατί καθιερώνεται στο όνομα του. Και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το oroskopos.tv!
Celebrities
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Η ...
Για την κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί «Μου λες ...
Βασίλης Καρράς: Η Χριστίνα ...
Ο Βασίλης Καρράς τραγουδάει για τον έρωτα. Όμως υπήρξε ...
Αντώνης Ρέμος: «Όπου μπορώ, ...
Ο Αντώνης Ρέμος έχει πει πολλές φορές μέχρι τώρα ...
Κώστας Δόξας: «Δείχνω τον ...
Είχε προσωπικό κόστος για τον Κώστα Δόξα η φετινή ...
Γιάννης Πάριος: «Πάντα ...
Πώς ένιωσε ο Γιάννης Πάριος όταν ολοκληρώθηκε ένας ...
Γωγώ Μαστροκώστα: Στην ...
Η Γωγώ Μαστροκώστα επωφελήθηκε τον καλό καιρό και πήγε ...
«Εκνευρίζομαι που όλοι ...
Είναι 41 ετών και... κορμάρα! Είναι sexy, το ξέρει ...
Τι λάτρευε το Πάσχα η Ράνια ...
Όλα τα παιδιά έχουν αδυναμία σε κάποια πράγματα. ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου