ζυγος με ιχθυ

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 20-8-2017

Κριός Γουστάρεις τις αμέτρητες εναλλακτικές φάσεις που έχουν παιχτεί με τον δικό σου και το γεγονός ότι στο ερωτικό κομμάτι πειραματίζεστε πιο πολύ κι απ' τον Άλις Κούπερ σε κάνει να πεθαίνεις για πάρτη του. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι στην τέλεια φάση για να βρεις αυτόν που θες.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-8-2017

Κριός – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή σας με τον σύντροφό σας φαίνεται χαοτική γιατί κανείς από εσάς δεν αναλαμβάνει ευθύνες. Ίσως ένας από τους δυο σας προσπαθεί να κυριαρχήσει.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-8-2017

Αυτό που φαίνεται σαν μια περίεργη ή μη πρακτική πρόταση από κάποιον μπορεί να είναι ακριβώς η ιδέα που χρειάζεστε. Έτσι, αν κάτι φαίνεται σαν μια κακή ιδέα στην αρχή ή αν το άτομο που προτείνει κάτι φαίνεται να είναι αναξιόπιστο, αυτό είναι όλο και περισσότερο λόγος να συντονιστείτε και να παρατηρήσετε αν είναι στην πραγματικότητα μία ιδιοφυής ευκαιρία.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για ενδοσκόπηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο συντρόφους συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 19-8-2017

Κριός Αν είσαι σε κάποια ρομαντική απόδραση με τον δικό σου θα περάσετε απλά πανέμορφα και τα γούστα και των δύο σας θα είναι στο θεό. Αν δεν είσαι διακοπές βέβαια, μην αγχώ. Και πάλι θα περάσεις μια τέλεια βραδιά με το δικό σου. Οι αδέσμευτοι το παρακάνατε με τα ξενύχτια.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-8-2017

Είναι μια καλή μέρα για να μείνετε στο σπίτι. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας και μην ξοδέψετε τα χρήματά σας. Ίσως να είστε συνηθισμένοι να κάνετε αυτοσχέδιες εκδρομές ή παρορμητικές αγορές - τελικά, το να είστε αυθόρμητοι είναι μέρος της γοητείας σας. Αλλά σήμερα, μια συντηρητική προσέγγιση είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Είναι όλα σχετικά με τη ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 18-8-2017

Κριός Γουστάρεις πολύ με τον καλό σου και δεδομένου του ότι έχεις αφήσει πλέον πίσω τους μικρούς καβγάδες που ίσως είχατε τελευταία, η φάση μεταξύ σας είναι απλά απίστευτη. Η βραδιά θα είναι γεμάτη γλυκουλιές. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε κίνηση όσο προλαβαίνεις.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-8-2017

Κριός – Ο Μάγος Η ημέρα προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Μην κάθεστε ονειροπολώντας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 17-8-2017

Έφτασε ο καιρός να βγείτε από το κέλυφός σας. Μπορεί να νομίζετε ότι είστε ήδη έξω. Ή μπορεί να είστε βέβαιοι ότι θα προτιμούσατε να κρατήσετε τον εαυτό σας. Ωστόσο, η ταχέως πλησιάζουσα νέα κατάσταση πρέπει να σας βρει έτοιμους, να αναλάβετε δράση.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-8-2017

Κριός – Ο Θάνατος Ο Θάνατος δείχνει πως το καλό αναμειγνύεται με το κακό σήμερα. Η μεγάλη αγάπη θα «εκραγεί», και η ζήλια και η εμμονή θα φανούν. Και τα δύο είναι επαναλαμβανόμενα στοιχεί που είναι μη ρεαλιστικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 17-8-2017

Κριός Έχεις καταφέρει να ηρεμήσεις σημαντικά από εχθές και η διάθεσή σου αρχίζει να ανεβαίνει με τρελούς ρυθμούς. Τα πας καλά με τον δικό σου και γουστάρεις πολύ το χρόνο που περνάτε μαζί, ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος τελευταία. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε τη διαφορά απόψε.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 16-8-2017

Έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι διαφορές. Με αυτό εννοούμε όλους. Οι άνθρωποι βγαίνουν από το δρόμο τους για να δώσουν έμφαση στις διαφορές απόψεων, πεποιθήσεων, χρώματος, προέλευσης, πολιτισμού. Είμαστε όλοι στον ίδιο πλανήτη την ίδια στιγμή. Αν ζείτε με αυτόν τον τρόπο, θα επικαλεστείτε μαγεία και θαύματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 16-8-17

Κριός Έχεις κάποια νευράκια λόγω καθημερινότητας, αλλά γενικά είσαι σε πολύ καλή φάση. Γουστάρεις με τον δικό σου και η χημεία μεταξύ σας είναι απλά απίστευτη. Η βραδιά θα είναι ξεκούραστη και πολύ ζουζουνιάρικη. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε κάποια κίνηση, αλλά ίσως να μη σας βγει απόψε.

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 16-8-2017

Κριός Θα πρέπει να μάθετε να μην κλείνετε τα συναισθήματά σας μέσα σ ένα κουτί. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν για εσάς το επόμενο διάστημα αρκετά δύσκολα, εάν δεν μάθετε να ανοίγεστε. Ταύρος Καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ερωτική εξομολόγηση, θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να προτιμήσετε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Σκεφτείτε ...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-8-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας. Μπορεί να έχετε επενδύσει πολύ χρόνο στις συναισθηματικές πτυχές της ζωής, χωρίς να έχετε υπόψη τις πρακτικές σας ανάγκες.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 15-8-2017

Ίσως να είστε διατεθειμένοι να κρύψετε ή να υποτιμήσετε το πάθος σας ή την έλξη για κάποιον, αλλά γιατί ακριβώς; Ποια φήμη φοβάσαι να χάσετε ή να αποκτήσετε; Όταν σταματήσετε να ζείτε με βάση αυτό που νομίζετε ότι αντιλαμβάνονται οι άλλοι, θα δοκιμάσετε πραγματική ελευθερία. Αγαπήστε τον εαυτό σας για το ποιοι είστε.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-8-2017

Κριός – Ο Κόσμος Όταν βλέπετε αυτή την κάρτα σε μια ανάγνωση, προβλέψτε κάποιο είδος επέκτασης στην αγάπη σας. Τώρα προχωράτε σε ένα νέο επίπεδο. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε πλέον σοβαρό δεσμό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 15-8-17

Κριός Είσαι γενικά λίγο πεσμένος λόγω της κούρασης και του άγχους των ημερών. Παίζουν υποχρεώσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Άσε τον δικό σου να σε χαλαρώσει και να γουστάρετε παρέα. Οι αδέσμευτοι είστε πονηρά ερωτάκια.