ζυγος με παρθενο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-4-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Πολύ δυνατή κάρτα και θα λέγαμε και πολύ θετική. Ο έρωτας για σένα αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλά πρέπει και περιορισμούς. Ακόμα κι αν όλοι γύρω σου επιμένουν ότι «δεν είναι κατάλληλο» το άτομο που αγαπάς, εσύ περνάς όλες τις διαχωριστικές για το χατίρι του έρωτα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θέλει να σου δώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση, αλλά επιδιώκει να σου δείξει νέους δρόμους για να προσεγγίσεις ένα πρώην ταίρι σου.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-4-2017

Κριός Η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Σε έλκουν – αλλά και γητεύονται από εσένα – Υδροχόοι, Δίδυμοι και Παρθένοι. Έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα στην ερωτική σφαίρα, που αν μη τι άλλο θα το θυμάσαι για καιρό.

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29 – 30/4/2017

Κριός Νευράκια και πολλά παράπονα από τους Κριούς! Να δώσετε προτεραιότητα στην πάθος που αισθάνεστε, να την μεταμορφώσετε σε ερωτική ορμή, και όχι σε μούτρα! Τα αδέσμευτα βλέπετε κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεστε πολύ, αλλά και εδώ κυριαρχεί η διάθεση σας για πόλεμο! Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε ρυθμούς, θα ανεβάσετε την λίμπιντο! Συμφέρει!

Σεληνιακή αντανακλαστική δράση

Η ιατρική αστρολογία έχει εντοπίσει μια τάση για μια αντανακλαστική δράση στο αντίθετο σημείο όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες της γενέθλιας Σελήνης. Η Σελήνη είναι ένας ανακλαστήρας του φωτός, όχι μια γεννήτρια, και χρησιμοποιεί αυτό το ανακλαστικό αποτέλεσμα για να προβάλλει τα αγνοούμενα ή άστοχα συναισθήματα πάνω στα μέρη του σώματος και τις ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-4-2017

Κριός Σήμερα θα είναι μια μεγάλη μέρα για να ξεκινήσετε εκ νέου ότι είστε έτοιμοι να κάνετε για διασκέδαση, γέλιο και φιλία και παρόλο που είστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως είναι σήμερα, υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος και αυτό είναι μέσα από τη διασκέδαση.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 27-4-2017

Κριός Η συνομιλία που είναι πολύ σοβαρή ας είναι αργή, είναι για πολύ καιρό. Είναι σαφές: χρησιμοποιήστε. Αν τελειώσατε με το να αισθάνεστε σαν ένα ευπρόσδεκτο χαλάκι, ήρθε η ώρα να το τερματίσετε.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-4-2017

Κριός Υπαίθρια γλυκύτητα ρέει μέσα από τις φλέβες σας, μαλακώνοντας τις άκρες σας και επηρεάζοντας σας για να ηρεμήσετε για μια φορά. Συνδεθείτε με τους πιο ειδικούς ανθρώπους στη ζωή σας - η αγάπη σας υπομένει και δεν φοβάστε τίποτα. Θα εκπλαγούν και θα χαρούν με το καλό χιούμορ σας. Αυτό θα είναι μια εύκολη στιγμή, ίσως την επόμενη εβδομάδα δεν θα είστε ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-4-2017

Κριός Αφήστε τις πιστωτικές σας κάρτες στο σπίτι σήμερα - θα μπείτε στον πειρασμό με μια «καλή συμφωνία», αλλά θα λυπηθείτε πολύ σύντομα αυτή την αγορά. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι μια ιδιαίτερα κακή ιδέα. Περιμένετε και δείτε αν το θέλετε ακόμα σε μερικές ημέρες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-4-2017

Κριός Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το αφήσετε αυτό να πάει πριν μετατραπεί σε κάτι που σας κρατά από την πρόοδο. Μπορείτε να νικήσετε τον εαυτό σας από κάτι που δεν έχετε κανέναν έλεγχο, αφήστε το πριν σας τρώει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας, αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε την απογοήτευσή σας. Ίσως να μην μπορείτε να το βοηθήσετε σε ένα σημείο, αλλά ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι πρέπει να μένουν μόνοι για να κάνουν το καλύτερό τους.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-4-2017

Θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε σήμερα και πιθανόν να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής. Θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Πολύ πιθανόν να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφα ή να λύσετε μια παρεξήγηση. Με τον σύντροφό σας θα υπάρχει τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση. Το θετικό κλίμα του ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-4-2017

Ο ενθουσιασμός και η ευδιαθεσία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας σήμερα. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ενδιαφέρουν και το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε σχέση με ένα άτομο που θα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ ή θα υπάρχει διαφορά ηλικίας. Η ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη στις αλλαγές που θα σου φέρει η μοίρα, για να μπορέσεις να χαρείς τον έρωτα. Κλείδωσε μακριά σου τις ανασφάλειες, χαμογέλα και ο έρωτας θα σου χαμογελάσει.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Και νεύρα και αγάπη, και μοναξιές! Όλα τα έχει αυτή η μέρα για τους Κριούς, που περνάτε μία στο κρύο και μία στο ζεστό της αγάπης! Πολλά από τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, σας βγαίνουν λίγο επιθετικά και απότομα, ενώ στην πραγματικότητα εσείς έχετε πολύ ρομαντική διάθεση. Αν προσέξετε, όλα μια χαρά θα πάνε.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017

Κριός Νύχτα έρωτα, με την επίδραση του Ουρανού και της Σελήνης! Μια μέρα σκέτη φωτιά! Η καταπληκτική επίδραση του Ουρανού στο ζώδιό σας συνεχίζεται, και θα νιώσετε πολλές από τις ανάγκες σας να γίνονται απόλυτα επιτακτικές. Οι περισσότεροι από εσάς, θα θελήσετε να κάνετε πολύ έντονα ξεκαθαρίσματα, είτε με τον άνθρωπο που έχετε σχέση, είτε με κάποιον που ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-4-2017

Με λίγη υπομονή από τη μεριά σας, τα πράγματα είναι πιθανό να αλλάξουν προς το καλύτερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η δημιουργικότητα είναι το μεγάλο χαρτί στο χώρο εργασίας και θα βρείτε τον εαυτό σας δημιουργώντας νέες ιδέες βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον. Η αναγνώριση στο χώρο εργασίας θα έρθει, προσοχή όμως μαζί μπορεί να έρθουν και νέες ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-4-2017

Έχετε λάμψη, εκπέμπετε γοητεία και ο λόγος σας μετράει. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και ενισχύστε το δημόσιο προφίλ σας. Ενδέχεται να αναλάβετε ένα πιο σημαντικό πόστο. Το επικοινωνιακό κλίμα με συναδέλφους βελτιώνεται σημαντικά αν και γίνεστε ανταγωνιστικοί, εκτιμούν τις επιλογές σας και τις κινήσεις σας. Στο προσκήνιο έρχονται και θέματα ...