ζυγος με παρθενο

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Κριός Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η ονειροπόληση μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή! Και αυτό μπορεί να φέρει εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες, αν κάνετε χώρο για αυτές.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-3-2017

Κριός Νοιάζεστε για όλους τους άλλους και για αυτό που χρειάζονται από εσάς, έτσι ώστε να τους το δώσετε χωρίς καμία αγωνία. Αυτό είναι εύκολο για σας να το κάνετε, αρκεί να θυμίζετε πάντα στον εαυτό σας να βάζει τις ανάγκες σας στον κατάλογο ύψιστη προτεραιότητα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 25-3-2017

Κριός Θετική σκέψη πηγαίνει πολύ μακριά, όταν πρόκειται για την αναζήτηση για την αληθινή αγάπη. Κρατήστε το πηγούνι σας επάνω και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Κριός Ετοιμαστείτε να λειτουργήσει το κύκλωμα των πάρτι απόψε. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα νέο τύπο που νομίζετε ότι θα μπορούσε να γίνει σήμερα ο επόμενος σύντροφός σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα εμφανιστεί!

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-3-2017

Κριός Εξισορροπήστε τα διάφορα μέρη της ζωής σας περιλαμβανόμενα η εστίαση, η ευκινησία και η ικανότητα να παραμείνετε ανοιχτές σε ότι έρχεται το δρόμο σας. Είναι περίπου όπως τα ζογκλερικά με πέντε μπάλες: είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Είναι τα πρώτα πράγματα, της πρώτης σας ημέρας, και σε κάποιον δεν πρόκειται να αρέσει αυτό πάρα πολύ. Ίσως θα πρέπει να εργαστείτε ως αργά ή να φροντίσετε για μια δημιουργική ώθηση, αντί του ελέγχου με την αγάπη σας, αλλά μπορείτε να το κάνετε αργότερα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να είσαι και εσύ, έχει εντελώς λάθος αντίληψη για το ερωτικό σου πεδίο. Ίσως όλα όσα θεωρείς δεδομένα στις σχέσεις σου να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Είσαι σε φάση αλλαγών, αλλά κινείσαι πολύ απότομα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη σχέση αλλά από θέση ισχύος. Κανόνισε το πρόγραμμά σου έχεις μεγάλη εύνοια.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Κριός Η ημέρα είναι πολύ θετική, θεαματική θα λέγαμε, για τον έρωτα. Οι καλές ενέργειες του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε βοηθήσουν να έχεις την σωστή χημεία με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις κατακτήσει μια ωριμότητα που αποτελεί γερό χαρτί στον ερωτικό τομέα, σε κάνει να φαίνεσαι άτομο έμπιστο – και να είσαι.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-3-2017

Διάφορα θέματα που εκκρεμούν θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε και να βγείτε από αδιέξοδα και πιέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορείτε να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και να προχωρήσετε σε κινήσεις που θα έχουν προοπτικές. Οικονομικά θα έχετε μια ευκαιρία για να βελτιώσετε τα έσοδά σας, ωστόσο αποφύγετε τις σπατάλες και φροντίσετε τις υποχρεώσεις σας. ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-3-2017

Κάποια πράγματα σχετικά με την καθημερινότητά σας που θα εξελιχθούν διαφορετικά ίσως να σας εκνευρίσουν, ωστόσο θα μπορείτε να τα ισορροπήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας. Οικονομικά η κατάστασή σας χρειάζεται προσοχή και φροντίστε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά με κατανόηση και ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-3-2017

Η αισιοδοξία και η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένες, μια τυχαία συνάντηση με άτομο από το παρελθόν θα σας δώσει νέες ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, ωστόσο μην αναλαμβάνετε νέες υποχρεώσεις. Οικονομικά αν και η κατάστασή σας βελτιώνεται ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-3-2017

Διάφορα πρακτικά θέματα θα προκύψουν, αλλά θα μπορείτε εύκολα να τα αντιμετωπίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε θετικές εξελίξεις και κάποια σημαντικά σχέδιά σας θα μπορείτε πλέον να τα υλοποιήσετε. Οικονομικά αποφύγετε τις σπατάλες και διατηρείστε τις ισορροπίες σας. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία στην σχέση με τον σύντροφό σας και θα ...

Μεσουράνημα

Μεσουράνημα στον Κριό Ο Κριός είναι ένας γενναίος πολεμιστής, έτσι θα αγωνιστείτε στη ζωή σας, είτε για τον εαυτό σας, είτε για λογαριασμό τρίτων ή για μια αιτία. Έχετε ηγετικές ικανότητες και με κάποιο τρόπο η ζωή σας θα σας ωθήσει σε καταστάσεις όπου θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχετε θάρρος, ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα και με τον Ζυγό στον ...

Πως να χάσεις κιλά βάσει ζωδίου

Κριός Η άσκηση είναι ένα φυσικό πράγμα για σας. Εάν είστε τέτοιο είδος ανθρώπου, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Χρειάζεται πολλή δράση γύρω σας και να είστε σε κίνηση στο σύνολο του χρόνου, δεδομένου ότι είστε γεμάτοι ενέργεια.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 24-3-2017

Κριός Χρησιμοποιήστε την ίδια πορεία για την επιτυχία που έχετε στην εργασία, στη ζωή σας. Κάντε μια λίστα με πιθανούς στόχους, καθώς και μια λίστα από όνειρα πραγμάτων που θέλετε από την επόμενη σχέση σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 24-3-2017

Κριός Είναι μια μεγάλη μέρα για να αναδειχτείτε, και τώρα είστε στην πρώτη γραμμή, όπου ανήκετε. Έχετε ποτέ να κουραστεί να είστε οι πρώτοι που υιοθέτησαν νέες ιδέες, μόδες, και φράσεις; Φυσικά και όχι. Το δάχτυλό σας είναι πάντα στον παλμό του τι είναι καυτό και χαλαρό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 24-3-2017

Κριός Μην φοβάστε να γνωρίσετε μια νέα γυναίκα. Μήπως σας προσέγγισε μια όμορφη ξένη χθες; Αν ναι, να της κάνετε μια κλήση. Εάν δεν το έκανε, αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγετε από την μονότονη ζωή σας.