ζυγος με σκορπιο

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-5-2017

Είναι δύσκολο να πείτε όχι, γενικά και ειδικά. Αγαπάτε τους άλλους και θέλετε να κάνετε καλό, γνωρίζετε ότι τα συναισθήματά σας δεν είναι πιο σημαντικά από τα άλλα. Δεν πρέπει ο καθένας να ικανοποιήσει τις ανάγκες του; Ναι - και αυτό σας συμπεριλαμβάνει. Σήμερα, ίσως χρειαστεί να σκάψετε βαθιά και να βρείτε την αλήθεια σας. Είναι κάπου εκεί, περιμένοντας να ...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-5-2017

Αγαπάτε μυστήριο και ίντριγκα. Ίσως μάλιστα να έχετε μια μυστική γεύση για το δράμα, γιατί το πάθος, ο ξάδελφος του δράματος, είναι σίγουρα στον δρόμο σας. Αλλά τώρα, μην κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα από ό, τι πρέπει να είναι. Αν νιώθετε σαν να ανακατεύετε λίγο πρόβλημα, αντισταθείτε. Θα πρέπει να αναζητάτε κοινά σημεία με άλλους ανθρώπους τώρα, χωρίς να ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-5-2017

Κριός – Η Σελήνη Μια σχέση που έχετε μπορεί να είναι μια σύντομη διαφυγή από κάτι πρόσφατο και λιγότερο ευχάριστο, αλλά θα μπορούσατε ακόμα να υπάρχει αρκετή αγάπη πίσω από τις ενέργειές σας. Τα συναισθήματα από μόνα τους δεν θα είναι αρκετά δυνατά για να σφυρηλατήσουν το ρομαντικό δεσμό που πιστεύετε ότι λαχταράτε.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-5-2017

Κριός Τα επίπεδα άμυνας τόσο στο δικό σας μυαλό όσο και του πρώην συντρόφου σας πρέπει να δείχνουν σημάδια θραύσης καθώς δεν παίζουν κανένα χρήσιμο ρόλο στις σχέσεων τώρα. Όσο είστε πρόθυμοι να μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα έχετε και καλύτερη συνεννόηση.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-5-2017

Κριός Το ερωτικό περιβάλλον θα είναι γεμάτο ενέργεια, επιτρέποντάς σας να δώσετε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Σήμερα, οι Κριοί όμως που έχουν καιρό μέσα σε μια σχέση μπορεί να δυσκολεύονται να πείσουν τους συντρόφους να επενδύσουν κάτι παραπάνω σε αυτήν. Το νέο φλερτ είναι η λύση για μερικούς από εσάς.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-5-2017

Κριός Δώστε προσοχή όταν οι εσωτερικές πηγές παρέχουν νοημοσύνη. Μην αφήνετε την ευκαιρία να γλιστρήσει. Αποφασίστε σήμερα σχετικά με αυτή τη νέα εξέλιξη. Πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση και να κινηθείτε γρήγορα. Πάνω απ 'όλα, όμως, είναι σημαντικό να είστε ειλικρινής σε ό, τι γνωρίζετε. Κρατώντας τα πράγματα στον εαυτό σας δεν θα σας πάει πουθενά. ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 25-5-2017

Κριός Τα αστέρια σας δίνουν μια υπέροχη ευκαιρία σήμερα. Αυτό που σκέφτεσαι να αρχίσεις εδώ και μήνες; Βρείτε έναν τρόπο να συμβεί αυτό. Δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα όμως, οι έξυπνοι τρόποι σας διευκολύνουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-5-2017

Κριός Η υπογραφή οποιουδήποτε είδους δεσμευτικών συμφωνιών μπορεί να είναι προβληματική σήμερα και αυτές περιλαμβάνουν μισθώσεις, συμβόλαια, προπληρωμές ή οτιδήποτε θα απαιτήσει από εσάς να ξυρίσετε το κεφάλι σας, να φορέσετε ρούχα και να περάσετε ενημερωτικά φυλλάδια στο αεροδρόμιο, ψαλίζοντας μια μάντρα. Προσπαθήστε να το περάσετε μέχρι αύριο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-5-2017

Κριός Πού αγαπάς περισσότερο να φιλήσεις; Ποιο χάδι σας κάνει πιο hot; Εάν εσείς και η κοπέλα σας έχετε κάποια προβλήματα εδώ είναι η λύση, μια μικρή επίδειξη. Το να δείξεις και να πεις δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 25-5-2017

Κριός Είναι μια καλή μέρα να προσκαλέσετε κάποιον για να παρακολουθήσετε ανόητες ταινίες. Μετά από όλα, το επίπεδο ενέργειας σας επισημαίνει και προτιμάτε να μην κάνετε τίποτα. Αφεθείτε σε αυτή την ώθηση και σιγουρευτείτε ότι έχετε πολλά σνακ στο χέρι.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-5-2017

Εάν έχετε πάρει πάρα πολύ φόρα στην προσωπική σας ζωή σε μια προσπάθεια να προχωρήσετε μπροστά, μπορεί να αισθανθείτε άβολα, παραβιάζοντας τις καθημερινές σας συνήθειες ή εργασία. Ορισμένα έργα μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθούν σε αναμονή έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε καλύτερη ισορροπία.

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-5-2017

Οι εργασίες που σχετίζονται με τις μελέτες, τις επικοινωνίες, τη γραφή ή άλλα έργα και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα μπορεί να εμφανιστούν δύσκολα και φαίνεται να παρεμβαίνουν στην απόλαυση της εργασίας ή των αναζητήσεων. Οι ανησυχίες σχετικά με το αν έχετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε ή αν άλλοι εκτιμούν τις προσπάθειές σας ή τις ιδέες σας μπορεί να ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-5-2017

Κριός – Τρία των Ξιφών Το Τρία Σπαθί στην αγάπη σας υποδηλώνουν σημαντικό πόνο στη ζωή σας. Αυτός ο πόνος πιθανότατα προκαλείται από σειρά συγκρούσεων, ίσως λόγω διαταραχής συνεργασίας ή φιλίας. Αυτός ο πόνος μπορεί να είναι μέρος μιας νέας αρχής, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τον πόνο σας ειλικρινά για να τον ξεπεράσετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 24-5-2017

Κριός Σταματήστε για μια στιγμή. Αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε δεν θα λυθεί όταν είστε παντού. Πάρτε μια στιγμή για τον εαυτό σας και θα βρείτε το μονοπάτι εκκαθάρισις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε να χτυπάτε τη σκόνη για να δείτε τη λύση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 24-5-2017

Κριός Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. Αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θα ήθελες να γίνεις. Ξέρεις τι χρειάζεσαι; Μια αποστολή, μια νέα πρόκληση. Ρωτήστε γύρω σας.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-5-2017

Κριός Επωφεληθείτε από την ομαλή, μαγνητική ενέργεια γύρω από τον εαυτό σας με τους άλλους ανθρώπους. Μέχρι τις 4 Ιουνίου, ο Άρης σας φέρνει τη θερμότητα, αλλά και μια τάση "αδρανοποίησης" στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής σας – αν θέλετε μια επανασύνδεση μην εκθέτετε τα σχέδιά σας σε όλους.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Κριός Ο Έρως διέρχεται από το ηλιακό τέταρτο σπίτι σας και είστε πιο ενεργοποιημένοι σε οικεία, άνετα περιβάλλοντα. Η διάθεσή σας, σας κάνει να αισθάνεστε ζεστή και τρυφερή την ατμόσφαιρα. Ήσυχες, οικείες στιγμές είναι πιο ελκυστικές για σας. Η οικειότητα και η ζεστασιά είναι ισχυρά διεγερτικά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να επιδιώκετε την ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-5-2017

Κριός Ένα πρόβλημα σχέσης που προσπαθήσατε να περάσετε ως ασήμαντο έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πραγματικό, και δεν πρόκειται να φύγει μακριά. Τα πράγματα που σαρώνουν κάτω από το χαλί δεν τα εξαφανίζουν, τα κρύβουν μόνο από την θέα. Θα χρειαστεί να βρούμε μια πραγματική λύση σε αυτό το δίλημμα σήμερα.