ζυγος με ταυρο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-4-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Πολύ δυνατή κάρτα και θα λέγαμε και πολύ θετική. Ο έρωτας για σένα αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλά πρέπει και περιορισμούς. Ακόμα κι αν όλοι γύρω σου επιμένουν ότι «δεν είναι κατάλληλο» το άτομο που αγαπάς, εσύ περνάς όλες τις διαχωριστικές για το χατίρι του έρωτα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θέλει να σου δώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση, αλλά επιδιώκει να σου δείξει νέους δρόμους για να προσεγγίσεις ένα πρώην ταίρι σου.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-4-2017

Κριός Η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Σε έλκουν – αλλά και γητεύονται από εσένα – Υδροχόοι, Δίδυμοι και Παρθένοι. Έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα στην ερωτική σφαίρα, που αν μη τι άλλο θα το θυμάσαι για καιρό.

28-4-2017: Πλανητικές Ώρες

Μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε τον έρωτα με όλη σας την ύπαρξη. Η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρασκευής και είναι στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον μεγάλο θεραπευτή, αλλά και εξάγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο – πριν αυτή περάσει στους Διδύμους.

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29 – 30/4/2017

Κριός Νευράκια και πολλά παράπονα από τους Κριούς! Να δώσετε προτεραιότητα στην πάθος που αισθάνεστε, να την μεταμορφώσετε σε ερωτική ορμή, και όχι σε μούτρα! Τα αδέσμευτα βλέπετε κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεστε πολύ, αλλά και εδώ κυριαρχεί η διάθεση σας για πόλεμο! Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε ρυθμούς, θα ανεβάσετε την λίμπιντο! Συμφέρει!

Ερωτοσκόπιο 28-4-2017

Καθώς ολοκληρώνεται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό ακριβώς σήμερα στον Κριό το φλερτ έχει πολύ παράξενα χαρακτηριστικά. Γιατί λέμε, ανάδρομος Ερμής, κάτι που πάντα σημαίνει ματιές στο παρελθόν και επανασυνδέσεις. Ο Ουρανός όμως κοιτάει μπροστά, θέλει πρωτοτυπία και έμπνευση. Και δεν αποκλείεται καθόλου να φλερτάρουμε με πάθος τον άνθρωπο ...

Αστρολογικό Δελτίο 28-4-2017

Μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες ξανοίγεται μπροστά μας καθώς ο Ερμής από τον Κριό σε ανάδρομη φορά ολοκληρώνει την σύνοδό του με τον Ουρανό, την ίδια στιγμή που η Σελήνη από τον Ταύρο είναι σε σύνοδο με τον Δία, αλλά και ένα πολύ θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Αργότερα μέσα στην ημέρα, που θα περάσει στο φεγγάρι στους Διδύμους, ...

Σεληνιακή αντανακλαστική δράση

Η ιατρική αστρολογία έχει εντοπίσει μια τάση για μια αντανακλαστική δράση στο αντίθετο σημείο όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες της γενέθλιας Σελήνης. Η Σελήνη είναι ένας ανακλαστήρας του φωτός, όχι μια γεννήτρια, και χρησιμοποιεί αυτό το ανακλαστικό αποτέλεσμα για να προβάλλει τα αγνοούμενα ή άστοχα συναισθήματα πάνω στα μέρη του σώματος και τις ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-4-2017

Κριός Σήμερα θα είναι μια μεγάλη μέρα για να ξεκινήσετε εκ νέου ότι είστε έτοιμοι να κάνετε για διασκέδαση, γέλιο και φιλία και παρόλο που είστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως είναι σήμερα, υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος και αυτό είναι μέσα από τη διασκέδαση.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 27-4-2017

Κριός Η συνομιλία που είναι πολύ σοβαρή ας είναι αργή, είναι για πολύ καιρό. Είναι σαφές: χρησιμοποιήστε. Αν τελειώσατε με το να αισθάνεστε σαν ένα ευπρόσδεκτο χαλάκι, ήρθε η ώρα να το τερματίσετε.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-4-2017

Κριός Υπαίθρια γλυκύτητα ρέει μέσα από τις φλέβες σας, μαλακώνοντας τις άκρες σας και επηρεάζοντας σας για να ηρεμήσετε για μια φορά. Συνδεθείτε με τους πιο ειδικούς ανθρώπους στη ζωή σας - η αγάπη σας υπομένει και δεν φοβάστε τίποτα. Θα εκπλαγούν και θα χαρούν με το καλό χιούμορ σας. Αυτό θα είναι μια εύκολη στιγμή, ίσως την επόμενη εβδομάδα δεν θα είστε ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-4-2017

Κριός Αφήστε τις πιστωτικές σας κάρτες στο σπίτι σήμερα - θα μπείτε στον πειρασμό με μια «καλή συμφωνία», αλλά θα λυπηθείτε πολύ σύντομα αυτή την αγορά. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι μια ιδιαίτερα κακή ιδέα. Περιμένετε και δείτε αν το θέλετε ακόμα σε μερικές ημέρες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-4-2017

Κριός Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το αφήσετε αυτό να πάει πριν μετατραπεί σε κάτι που σας κρατά από την πρόοδο. Μπορείτε να νικήσετε τον εαυτό σας από κάτι που δεν έχετε κανέναν έλεγχο, αφήστε το πριν σας τρώει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας, αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε την απογοήτευσή σας. Ίσως να μην μπορείτε να το βοηθήσετε σε ένα σημείο, αλλά ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι πρέπει να μένουν μόνοι για να κάνουν το καλύτερό τους.

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-4-2017

Κάποιες προτάσεις από το παρελθόν θα δείτε να προχωρούν. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Σήμερα, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με άτομο γνωστό σας. Είστε κάτω από την επίδραση της πολύ δυναμικής Σελήνης και έχετε ανάγκη να δείτε με πολύ μεγάλη καθαρότητα όλα ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-4-2017

Ο ενθουσιασμός και η ευδιαθεσία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας σήμερα. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ενδιαφέρουν και το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε σχέση με ένα άτομο που θα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ ή θα υπάρχει διαφορά ηλικίας. Η ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη στις αλλαγές που θα σου φέρει η μοίρα, για να μπορέσεις να χαρείς τον έρωτα. Κλείδωσε μακριά σου τις ανασφάλειες, χαμογέλα και ο έρωτας θα σου χαμογελάσει.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Και νεύρα και αγάπη, και μοναξιές! Όλα τα έχει αυτή η μέρα για τους Κριούς, που περνάτε μία στο κρύο και μία στο ζεστό της αγάπης! Πολλά από τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, σας βγαίνουν λίγο επιθετικά και απότομα, ενώ στην πραγματικότητα εσείς έχετε πολύ ρομαντική διάθεση. Αν προσέξετε, όλα μια χαρά θα πάνε.