ζυγος με τοξοτη

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 20-8-2017

Κριός Γουστάρεις τις αμέτρητες εναλλακτικές φάσεις που έχουν παιχτεί με τον δικό σου και το γεγονός ότι στο ερωτικό κομμάτι πειραματίζεστε πιο πολύ κι απ' τον Άλις Κούπερ σε κάνει να πεθαίνεις για πάρτη του. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι στην τέλεια φάση για να βρεις αυτόν που θες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 20-8-2017

Κριός Αν και συνεχίζεις να είσαι γλυκιά και τρυφερή, η δικιά σου σου κάνει τόσες κόνξες που ώρες - ώρες θες να την πετάξεις από το παράθυρο, αλλά όλα καλά. Κουλάρισε και ρίξε και καμιά φωνή. Χρειάζεται καμιά φορά. Οι αδέσμευτες είστε για φάγωμα, αλλά το παίζετε δύσκολες.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-8-2017

Κριός – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή σας με τον σύντροφό σας φαίνεται χαοτική γιατί κανείς από εσάς δεν αναλαμβάνει ευθύνες. Ίσως ένας από τους δυο σας προσπαθεί να κυριαρχήσει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-8-2017

Κριός Πρόκειται σήμερα, μέσα από μία εσωτερική ανασκόπηση, να καταλάβετε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας, από ό,τι νομίζετε. Να είστε έτοιμοι για το τι πρόκειται να αναδυθεί.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Κριός Η στιγμή είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με την ουσία του συναισθηματικού σας κόσμου. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το παρελθόν σας, μόνο αν αφορά αυτή την ουσία.

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 20-8-2017

Κριός Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες καταστάσεις έτοιμες να δημιουργήσουν μεγάλες εκπλήξεις και περιπέτειες. Όμως το νόμισμα έχει δύο όψεις. Εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-8-2017

Αυτό που φαίνεται σαν μια περίεργη ή μη πρακτική πρόταση από κάποιον μπορεί να είναι ακριβώς η ιδέα που χρειάζεστε. Έτσι, αν κάτι φαίνεται σαν μια κακή ιδέα στην αρχή ή αν το άτομο που προτείνει κάτι φαίνεται να είναι αναξιόπιστο, αυτό είναι όλο και περισσότερο λόγος να συντονιστείτε και να παρατηρήσετε αν είναι στην πραγματικότητα μία ιδιοφυής ευκαιρία.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-8-2017

Η σωστή διαδρομή είναι συχνά η πιο δύσκολη. Παρά όλες τις πνευματικές διαφημίσεις για το πώς όταν παίρνετε τη σωστή απόφαση όλα πάνε λαμπρά, σκεφτείτε την πιθανότητα, η μεγαλύτερη πρόκληση να είναι το πραγματικό σημείο έλξης.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-8-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Αυτή η κάρτα υποδηλώνει την ανάγκη για ενδοσκόπηση. Περίοδοι ειλικρινούς προσωπικής αντανάκλασης και από τους δύο συντρόφους συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 19-8-2017

Κριός Αν είσαι σε κάποια ρομαντική απόδραση με τον δικό σου θα περάσετε απλά πανέμορφα και τα γούστα και των δύο σας θα είναι στο θεό. Αν δεν είσαι διακοπές βέβαια, μην αγχώ. Και πάλι θα περάσεις μια τέλεια βραδιά με το δικό σου. Οι αδέσμευτοι το παρακάνατε με τα ξενύχτια.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 19-8-2017

Κριός Σου αρέσουν πολύ τα κομπλιμέντα της καλής σου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεσαι ίσως να την στενοχωρούν. Δείξε της πως εκτιμάς αυτά που λέει και πες και εσύ τίποτα βρε όργιο. Αν είσαι αδέσμευτη παίζει άγρια κάποιο μανάρι να σου κάνει πρόταση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 19-8-2017

Κριός Το μπερδεμένο κλίμα της ημέρας, το οποίο θα οφείλετε σε μία γενικότερη δυσκολία στο να διακρίνουμε τις προθέσεις του άλλου, θα σας δυσκολέψει σε σημαντικές εργασίες σας σήμερα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Μην αποσπάστε από την ρουτίνα.

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 19-8-2017

Κριός Παίρνετε ορισμένες βιαστικές αποφάσεις και αυτό δεν μπορεί να βγει σε καλό. Ίσως τώρα να μην το καταλαβαίνετε, αλλά σύντομα τα πράγματα θα φανούν διαφορετικά από ό,τι είναι τώρα.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-8-2017

Η συμπαθητική σας πλευρά αναδεύεται σήμερα, μαζί με τα συναισθήματά σας γενικά. Αισθάνεστε τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά τώρα, γεγονός που καθιστά εύκολη τη συσχέτιση με φίλους που σας ζητούν συμβουλές. Κανονικά, μπορείτε να ακούσετε το πρόβλημά τους και να δώσετε μια γρήγορη απάντηση. Αλλά τώρα, ακούτε πραγματικά με την καρδιά σας. Οι απαντήσεις μπορεί ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 18-8-2017

Κριός Είσαι υπερβολικά γλυκιά με την καλή σου και η τρυφεροσύνη σου είναι στο κόκκινο. Ωστόσο στο κρεβάτι δεν το φοβάσαι το μπερτάχι και αυτό κρατά τη σχέση σου ζωντανή και απρόβλεπτη. Οι ελεύθερες είναι καιρός να γίνετε λίγο πιο κίνκυ και να κυνηγήσετε αυτό που σας αρέσει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 18-8-2017

Κριός Γουστάρεις πολύ με τον καλό σου και δεδομένου του ότι έχεις αφήσει πλέον πίσω τους μικρούς καβγάδες που ίσως είχατε τελευταία, η φάση μεταξύ σας είναι απλά απίστευτη. Η βραδιά θα είναι γεμάτη γλυκουλιές. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε κίνηση όσο προλαβαίνεις.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-8-2017

Κριός – Ο Μάγος Η ημέρα προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή σας. Μην κάθεστε ονειροπολώντας. Χρησιμοποιήστε σοφά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.