ζυγος με υδροχοο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-9-2017: Γυναίκα - ...

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Η ρομαντική σας διάθεση μειώνεται και τη θέση της παίρνουν οι αμφιβολίες και οι άσκοπες ανησυχίες που ίσως έχετε όσον αφορά το σύντροφό σας και τη μεταξύ σας σχέση. Μια γυναίκα – μυστήριο μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα και να παίξει ρόλο στα ερωτικά σας θέματα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 20-9-2017: ...

Κριός Γουστάρεις εναλλακτικές φάσεις και γουστόζικα ρομαντιλίκια με τη δικιά σου. Έχετε και οι δύο απίστευτη διάθεση και η γουστοσύνη σας μετράει πολύ στη γενικότερη ηρεμία της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερη ξανασκέψου το ραντεβού που ακύρωσες πρόσφατα. Είναι καλό κομμάτι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 20-9-2017: ...

Κριός Νιώθεις αναστατωμένος συναισθηματικά και αυτό αρχίζει να ταράσσει την ψυχική σου ηρεμία και τη γαλήνη της σχέσης σου. Μην αφήσεις μερικές αβάσιμες ανησυχίες να σου χαλάσουν το κέφι. Οι ελεύθεροι ξέρετε πολύ καλά πώς να κάνετε άγριο ερωτικό παιχνίδι.

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 20-9-2017: Η Νέα Σελήνη ...

Κριός Να είστε θαρραλέοι σήμερα, καθώς ευνοήστε στο φλερτ. Μην ξεφύγετε όμως από το γενικότερο κλίμα, το οποίο ζητάει μία πιο ουσιαστική προσέγγιση. Βρείτε την ισορροπία και το βήμα σας. Η Νέα Σελήνη χαρίζει μόνιμες αγάπες.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-9-2017

Κριός Είναι στιγμή να δείτε γύρω σας την κατάσταση. οι άμεσες κινήσεις ευνοούνται, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την βιασύνη. Βρείτε λοιπόν την ισορροπία στις κινήσεις σας τώρα.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-9-2017: Η Νέα Σελήνη δονεί ...

Κριός Είστε σε θέση να κάνετε κάποιες διεκδικήσεις, όμως προσέξτε, διότι αυτή της στιγμή απαιτούνται κάποια βήματα πιο στρατηγικά. Μελετήστε τις κινήσεις σας καλύτερα αυτή την ώρα. Η Νέα Σελήνη δονεί όλα τα ζώδια.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-9-2017

Η σημερινή αστρολογική κατάσταση, σε σχέση με την χθεσινή διέλευση της Σελήνης, αποτελεί ένα σημείο καμπής για εσάς, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να παρατηρήσετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ωστόσο, μια ιδιότητα της στιγμής είναι ότι οι εσώτερες σκέψεις σας επηρεάζουν την κατεύθυνση της ζωής σας. Και τα όνειρά σας θα είναι ιδιαίτερα ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-9-2017

Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε ορισμένους παλιούς λογαριασμούς: να συγχωρήσετε τα χρέη και τις παραβάσεις, να αφήσετε παλιά σχέδια και να προσδιορίσετε τον εαυτό σας πλήρως στην παρούσα στιγμή. Έχετε πράγματι τη δύναμη να το κάνετε αυτό, κατευθύνοντας την πορεία της ζωής σας με συνειδητές, στοχαστικές αποφάσεις.

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 19-9-2017: Αξιοποιήστε ...

Κριός Θα πρέπει αυτή την στιγμή να μάθετε να ζυγίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Οφείλετε να έχετε διάκριση, αν ξέρετε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε, αξιοποιώντας την στιγμή.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-9-2017: ανύπαρκτα ...

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντίστροφα Προσπαθείτε να λύσετε ανύπαρκτα προβλήματα σήμερα και αυτό θα οδηγήσει σε περίπλοκες καταστάσεις και μεγάλες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας τις οποίες θα κληθείτε να λύσετε.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να ασχοληθείτε με το ερωτικό σας παρελθόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 19-9-2017: ...

Κριός Έχεις αρχίσει να παίρνεις τα πάνω σου και αρχίζεις να αφιερώνεις όλο και περισσότερο χρόνο στο κορίτσι σου. Αυτό θα σου εξασφαλίσει άφθονες ποσότητες μουσουδίασης και ερωτική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της ταχύτατα. Οι αδέσμευτες για πεσίτο, πεσίτο να σας δω.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 19-9-2017: Η ...

Κριός Η ερωτική σου διάθεση αρχίζει να ανεβαίνει με έξαλλους ρυθμούς και αρχίζεις να τρελαίνεις το δικό σου με τα μαγικά σου τα κόλπα. Η βραδιά θα είναι εξαιρετικά ρομαντιλίσια, τρυφερούδικη και φυσικά εντυπωσιακή. Οι αδέσμευτοι είστε εξίσου ερωτύλοι.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-9-2017: Μην γίνεστε θύματα!

Κριός Σήμερα θα χρειαστεί να ελέγξετε κάθε πράξη σας και δύο και τρεις φορές, πριν την πραγματοποιήσετε. Να είστε πολύ σοβαροί και επίμονοι στις κινήσεις σας, χωρίς όμως υπερβολές. Μην γίνεστε θύματα!

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-9-2017

Μην τρέφετε αυταπάτες. Δείτε τις καταστάσεις κάπως πιο ρεαλιστικά, με επιπλέον ηρεμία και χαλαρότητα ψυχική. Τα πάντα μπορούν να πάνε αυτή τη στιγμή καλά, αν ακολουθηθεί σοβαρό πρόγραμμα. Να είστε έτοιμοι για να ασχοληθείτε με πολύπλοκα ζητήματα.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 18-9-2017

Να είστε πιο ελεύθεροι στις κινήσεις σας σήμερα, ώστε να δημιουργήσετε μία αίσθηση πως γνωρίζετε ακριβώς το τι κάνετε και γιατί. Αυτό είναι κάτι που θα βελτιώσει εντυπωσιακά την εικόνα σας και θα σας φέρει σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο σύντομα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017: μια ρομαντική ...

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα εξωτερικεύσετε προς το σύντροφό σας και θα την έχετε μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 18-9-2017: Θες ...

Κριός Θες ένα διάλειμμα από την κούραση και το θες τώρα. Επίσης θα ήθελες πολύ αυτό το διάλειμμα να έχει πρωταγωνιστή τον αγαπουλίνο σου, αλλά δεν γίνεται ακόμη. Υπάρχουν υποχρεώσεις που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις.. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε κίνηση άμεσα.