ζυγος με υδροχοο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-2-2017

Κριός – Ο Μάγος (Ανάποδα) Θέλεις να φλερτάρεις, αλλά είναι μειωμένη η αυτοπεποίθησή σου, πράγμα παράξενο για έναν Κριό. Ίσως το άτομο που σε ενδιαφέρει να είναι έξω από το συνηθισμένα σου πλαίσια και να πρέπει να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης. Δοκίμασε να μάθεις τα ενδιαφέροντά του, κάνε κάτι για να έρθετε πιο κοντά.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Κριός Μια κακή σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με το Βέρτεξ στον 8ο Οίκο σου στον Σκορπιό δεν επιτρέπει σήμερα πολλές ιδέες επανασύνδεσης. Μάλλον να φλερτάρεις και να απελευθερωθείς θέλεις περισσότερο, δεν έχεις διάθεση να γυρίζεις στα παλιά.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-2-2017

Κριός Οι πολλές και αντιφατικές όψεις του Άρη σε μπερδεύουν στον ερωτικό τομέα. Από την μια θέλεις να πετάξεις μακριά όλες τις δεσμεύσεις από την άλλη νιώθεις ότι έχεις υποχρεώσεις σε κάποιους ανθρώπους, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να κινηθείς όπως θα ήθελες. Βάλλε ως γνώμονα το τι θέλεις εσύ, όχι οι άλλοι.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-2-2017

Ίσως να διαφωνήσετε με κάποιες αποφάσεις κοντινού σας προσώπου ωστόσο αποφύγετε τις εντάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα πρέπει να παρακολουθείτε για να πάρετε αποφάσεις. Οικονομικά, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και να είστε προσεκτικοί με κάποια έκτακτα γεγονότα. Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση με τον ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-2-2017

Κάποιες πληροφορίες που θα μάθετε για άτομα του στενού σας κύκλου θα σας εκπλήξουν. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας. Οικονομικά, θα έχετε βελτίωση των εσόδων σας, αποφύγετε όμως τα περιττά έξοδα και φροντίστε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά προσέξτε την σχέση σας με τον ...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να κάνεις μια επαναληπτική βόλτα σε ανθρώπους με τους οποίους υπάρχουν δεσμοί που σας συνδέουν. Η Έκλειψη που έχει προηγηθεί αυξάνει αυτήν την τάση και σε κάνει να θέλεις οπωσδήποτε να συνδεθείς με παλιούς σου συντρόφους.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-2-2017

Κριός – Ο Θάνατος Μια κάρτα που σε βεβαιώνει ότι έχεις καλά καταλάβει: κάτι τελειώνει στις σχέσεις σου. το θέμα είναι σε τι φάση σε βρίσκει ο Θάνατος. Αν έχεις ήδη σχέση μάλλον έχει φτάσει στο όριό της, ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει! Αν είσαι σε κατάσταση μη δέσμευσης αυτή η περίοδος τελειώνει και ο έρωτας έρχεται να σε βρει.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο ραντεβού για επανασύνδεση. Θα σκεφτείς καλά τα βήματά σου και αν θέλεις να έχεις επιτυχία, αν πράγματι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο κάνε κίνηση λίγο αργότερα.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-2-2017

Διάφορες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις θα φροντίσετε να τις βάλετε σε μία σειρά και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας. Στον επαγγελματικό τομέα πιθανόν να βοηθήσετε κάποιους από τους συνεργάτες σας στην επίλυση των προβλημάτων τους. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας και θα έχετε πολύ καλές προοπτικές. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα υπάρχει ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-2-2017

Κάποιες συναντήσεις με άτομα του στενού σας κύκλου ίσως να σας προβληματίσουν. Στον επαγγελματικό τομέα είναι ευκαιρία να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να προχωρήσετε σε διορθώσεις και οργάνωση των σχεδίων σας. Οικονομικά μπορείτε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας και να βρείτε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Αισθηματικά η σχέση με τον ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-2-2017

Κριός Η πανέμορφη και εντυπωσιακή Έκλειψη στον 12ο Οίκο σου θα σου κάνει δώρο μια επαναπροσέγγιση όλων των ερωτικών ζητημάτων σου, ένα γενναίο και αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Μπορείς μετά με καθαρό το μυαλό και την καρδιά να κάνεις βήματα μπροστά με νέες δυνάμεις και να διεκδικήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-2-2017

Διάφορες προτάσεις θα σας γίνουν για το τριήμερο, ωστόσο φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει αναγνώριση και προοπτικές για την καριέρα σας. Οικονομικά η κατάστασή σας βελτιώνετε ωστόσο φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Αισθηματικά θα μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας με ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-2-2017

Κάποια απρόσμενη εξέλιξη θα αλλάξει ευχάριστα το πρόγραμμά σας και θα νοιώσετε πολύ όμορφα. Στον επαγγελματικό τομέα θα ξεπεράσετε κάποια πρακτικά ζητήματα και θα υπάρχουν προοπτικές στα σχέδιά σας. Οικονομικά η κατάστασή σας χρειάζεται οργάνωση του προϋπολογισμού σας και μετρημένες κινήσεις. Αισθηματικά θα είστε τρυφεροί με τον σύντροφό σας και θα ...

Οδηγός Γάμου

Κριός Σε περίπτωση που κάνετε πρόταση γάμου σε ένα Κριό , υπολογίστε την αίσθηση της περιπέτειας, το πάθος και τον αυθορμητισμό. Προτείνετε το με έναν τρόπο που εκφράζει μοναδικά την ατομικότητά της, όπως η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, καγιάκ ή οποιαδήποτε περιπέτεια που ταιριάζει στην προσωπικότητά της.

Σημάδια του Ήλιου

Κριός Ψάχνετε για κάποιον του οποίου η ενέργεια μπορεί να ταιριάζει με το δική σας. Θέλετε κάποιον που είναι πρόθυμος να πηδήξει βαθιά στην αγάπη. Έχετε μια φλογερή ενέργεια που καίει. Χρειάζεστε κάποιον ο οποίος είναι χοντρόπετσος, ο οποίος δεν θα παίρνει από προσβολές εύκολα και ο οποίος είναι πάντα έτοιμος για μια νέα συγκίνηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 25-2-2017

Κριός Ίσως θα πρέπει να εξερευνήσετε μία από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές ή ίσως ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε έναν παλιό φίλο. Ότι κι αν αποφασίσετε, είστε όλοι υπό τον έλεγχο του τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-2-2017

Κριός Οι ειλικρινείς και τολμηρές κινήσεις σας θα δημιουργήσουν μια μόνιμη εντύπωση. Σχεδόν ποτέ δεν μπορούσατε να σταθείτε σε μια τελετή, οπότε γιατί να πιεστείτε σήμερα; Εφόσον δεν βλάπτετε κανέναν, κάνετε και πείτε ότι θέλετε.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία σου. Πρόσεξε λίγο μην πας στο άλλο άκρο. Καλή η σοβαρότητα, αλλά μην ξεχάσεις και το παιχνίδι που μπορεί και ανανεώνει τις σχέσεις.