ζυγος με υδροχοο

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-7-2017

Κριός Ίσως να είστε ανεκτικοί και να κατανοήσετε τη συμπεριφορά ενός αγαπημένου ή δυνητικού συντρόφου σας πρόσφατα, αλλά τα επίπεδα υπομονής σας ίσως αρχίσουν να γίνονται λεπτά τώρα. Φαίνεται ότι είστε εσείς που πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτό που αλλάζει διαρκώς στον κόσμο κάποιου άλλου.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-7-2017

Κριός Η δυναμική των σχέσεων μπορεί να είναι τεντωμένη σήμερα, αλλά θα είστε αρκετά σοφοί ώστε να αναλογιστείτε τους λόγους για τους οποίους αυτό συμβαίνει όταν έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αργότερα το απόγευμα. Πριν από αυτό, ίσως να είστε εμμονικοί με το να έρχεστε σε πνευματώδεις ανταπαντήσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 23-7-2017

Κριός Το μουντ σου στο θεό και τα κέφια πιο ρομαντικά, ερωτικά και έτζυ εδώ και καιρό. Γούσταρες άλλωστε μια τρελή αλλαγή όσον αφορά τη σχέση σου με τη δικιά σου και το δικαιούσαι με το παραπάνω. Οι ελεύθερες είστε για έξαλλες φάσεις με παρέα και τρελό φλερτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 23-7-2017

Κριός Τσιλάρεις με τον δικό σου δίχως αύριο. Τα πάτε τέλεια παρέα και δεν υπάρχουν αναστατώσεις. Μια ρομαντική έξοδος, ή μια ρομαντοκατάσταση στο σπίτι θα ήταν ό,τι πρέπει για μια δροσερή βραδιά. Οι αδέσμευτοι σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που θέλετε να βρείτε.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-7-2017

Κριός Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσετε στο αντικείμενο τις αγάπης σας το πόσο σοβαρά θεωρείτε ορισμένα ζητήματα. Δεν πρέπει να γίνονται παρανοήσεις. Είναι καλό να είστε υποχωρητικοί, χωρίς αυτό να γυρνάει εναντίον σας.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-7-2017

Ποιο είναι το υψηλότερο σημείο που φτάνετε; Ποιο είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε; Τι θα συμβεί αν ξεχάσετε τα φαινομενικά όρια και τους περιορισμούς και προτιμήσετε να αισθάνεστε όμορφα, να αγαπάτε, και να εκπληρώνετε τα θέλω σας; Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας ζήσει όπως αυτός θέλει, για μια μέρα. Θα μάθετε πολλά.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-7-2017

Σε κάποιο σημείο, πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους και τις ευκαιρίες να έρθουν σε σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα άλμα πίστης, αν είστε συνηθισμένοι να κυνηγάτε πάντα αυτό που θέλετε. Δεν είναι κακό να ζητάμε καμιά φορά την επιβεβαίωση των άλλων. Δεν χρειάζεται πάντα να τρέχουμε. Καμιά φορά πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 22-7-2017

Κριός Μπορεί να είναι δύσκολο να μετρήσετε ως το δέκα χωρίς να αφήσετε το πάθος να περάσει από τη σκέψη ή τις ενέργειές σας όταν ανταποκρίνεται σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά όσο πιο περιορισμένη μπορείτε να μείνετε τώρα, τόσο λιγότερο πιθανό είναι μια συζήτηση ή ανταλλαγή να πάει στραβά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 22-7-2017

Κριός Είσαι κούκλος, είσαι τρέλα και γλυκός σαν καραμέλα. Ο δικός σου τρελαίνεται μαζί σου και παρέα περνάτε απλά απίστευτες στιγμές. Δε λέτε να αφήσετε ο ένας τον άλλο με τίποτα και είστε σκέτες γλύκες. Οι αδέσμευτοι έχετε λίγο πεσμένο μουντ, αλλά ίσως ένας ομορφούλης σας το ανεβάσει απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 22-7-2017

Κριός Έχεις γενικά καλή διάθεση και η γλυκούλα σου είναι φουλ ερωτευμένη με την πάρτη σου. Θα ήταν εξαιρετικά γουστόζικο εάν κανόνιζες μια ρομαντική έξοδο για εσένα και την καλή σου. Αν είσαι ελεύθερη είναι ώρα να ξανασκεφτείς την στρατηγική σου λίγο καλύτερα.

Χρησιμοποιήστε το Στοιχείο σας για να βρείτε τη ...

Αστρολογικά, το κυρίαρχο στοιχείο έχει πολλά να κάνει με το πώς αγαπάς. Μπορείτε να έχετε βαθιά συναισθήματα, να ζείτε στην καρδιά σας, να το κεφάλι, να ξεκινήσετε ή να χρονοτριβείτε - ή όχι. Αν και το ζώδιο είναι πάντα σημαντικό, δεν είναι πάντα το κυρίαρχο στοιχείο, γιατί αυτό εξαρτάται από όλους τους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας. Ακολουθεί μια περιγραφή ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-7-2017

Κριός Δεν είστε σίγουροι γιατί, αλλά αυτό που αγαπάτε ενεργεί επιθετικά προς εσάς σήμερα και οι απαιτήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε σας θα μπορούσαν να είναι εντελώς εξοργιστικές. Αν σκοπεύετε να μιλήσετε γι 'αυτό, θα έχετε σίγουρα μια πρόκληση στα χέρια σας.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-7-2017

Αυτή τη στιγμή είστε ευλογημένοι με τη δυνατότητα να προαισθάνεστε ζητήματα στο δικό σας μέλλον. Θα οραματίζεστε τη ζωή σας, λαμβάνοντας υπόψιν την παρούσα πραγματικότητα. Ευθυγραμμίζεστε ιδιαίτερα εύκολα με την αλήθεια και θα χρειαστεί να απελευθερώσετε από μέσα σας το συναίσθημα, να ανοίξετε την ψυχή σας και να πάρετε αποφάσεις με βάση τα δικά σας ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-7-2017

Πρέπει να έχετε πίστη ότι οι προσπάθειές σας θα φέρουν αποτελέσματα. Είναι αλήθεια ότι ανοιχτήκατε κάπως συναισθηματικά το τελευταίο διάστημα, με έναν τρόπο που πιθανότατα σας προκάλεσε εξάντληση. Έχετε επίσης μάθει πολλά και είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες αποφάσεις. Οι εξελίξεις κατά τις επόμενες ημέρες θα επιβεβαιώσουν ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-7-2017

Κριός Ένα συγκεκριμένο θέμα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε με έναν αγαπημένο σας μπορεί να απαιτεί προσεκτικό χειρισμό από εσάς, αλλά είναι πιθανό να είστε τόσο επικεντρωμένοι στη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας που δεν μπορείτε να πείτε αυτό που χρειάζεται.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα πρόκειται να ψυχράνουν με τον αγαπημένο σας. Είστε πρόθυμοι να διατηρήσετε μια θετική στάση για όλα όσα συναντάτε σε θέματα του συναισθηματικού σας κόσμου.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-07-2017

Κριός Είσαι σε εξαιρετικό μουντ όσον αφορά τη σχέση σου ,ε τη δικιά σου. Χειρίζεσαι άψογα μικρές αναποδιές που προκύπτουν και δε έχεις κανένα θέμα να εκφράσεις τη σε ενοχλεί στη μεταξύ σας σχέση. Κατά τα άλλα γουστάρετε που υπάρχετε. Οι αδέσμευτες είστε φουλ γοητεία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 21-7-2017

Κριός Έχεις μικρά νευράκια, κυρίως επειδή είσαι λίγο πτώμα από εξωτερικές δουλειές, αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει τον χρόνο σου με τον δικό σου να είναι απλά τέλειος. Η σχέση σου είναι σκέτη τρέλα και αυτό σε ξεκουράζει. Αν είσαι ελεύθερος, καιρός να βγεις εκεί έξω και να αρχίσεις να ψάχνεις.