ζυγος με υδροχοο

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-5-2017

Οι προτάσεις γάμου μπορούν να υλοποιηθούν για κάποιους και για άλλους, θα μπορούσαν να αναπτυχθούν νέες στενές σχέσεις. Μπορείτε να χαλάσετε πολλά χρήματα για ψώνια σήμερα. Μπορείτε να αγοράσετε ακίνητη περιουσία χωρίς πολλή οικονομική αποκατάσταση. Να έχετε το μυαλό σας στην ρεαλιστική προοπτική, είτε αυτό αφορά τα χρήματα είτε τις σχέσεις σας.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-5-2017

Μπορεί να χρειαστεί να επισκεφθείτε τον καλύτερο φίλο σας. Αναβολή της αντιμετώπισης σημαντικών ζητημάτων θα είναι μια πρακτική που θα σας βγει μάλλον σε κακό. Μπορεί να είστε αναποτελεσματικοί στην εργασία και δεν θα ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Αν δεν λειτουργήσει τίποτα, καλύτερα να αναβληθεί. Ερωτικά επίσης θα έχετε κάποιες ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-5-2017

Κριός – Το Αστέρι Το Αστέρι λάμπει με ελπίδα και σιγουριά. Υπόσχεται την ερωτική χαρά και την ομορφιά, συχνά απομακρυσμένες από τις καθημερινές συνήθειες. Τα πιο γλυκά συναισθήματα και οι καλύτερες τέχνες αναπτύσσονται όπου το Αστέρι προσφέρει έμπνευση και χαρίζει ιδιαίτερη λαμπρότητα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Κριός Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους αγαπημένους σας για να αναπτύξετε τέτοιες σχέσεις, αλλά και για να έχετε μια επανασύνδεση. Τα σοβαρά θέματα είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή, αλλά ένας πιθανός σύντροφος έχει ερωτήσεις που απαιτούν ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-5-2017

Κριός Μια από τις καλύτερες ημέρες για τους Κριούς στα ερωτικά σας. Πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υπερβαίνουν τις τοπικές διαστάσεις. Μια μέρα γεμάτη επιπλέον υποχρεώσεις, σύντομα ταξίδια, τηλεφωνήματα, φαξ και ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Αλλά και cyber opportunities!

Ομοερωτικές Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Κριός Αυτή η εβδομάδα θα σας αποδώσει αποτελέσματα στην αγάπη. Σας συμβουλεύουμε να μην ενεργείτε ενοχλητικά απέναντι στον σύντροφό σας, καθώς θα πικράνετε τη σχέση σας. Αποφύγετε να φωνάζετε και να χρησιμοποιείτε άγρια γλώσσα με το σύντροφό σας. Η αρχή της εβδομάδας θα ήταν καλή, με μια θαμπή μεσότητα, αλλά το Σαββατοκύριακο υπόσχεται να σας δώσει ...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-5-2017

Κριός Είναι μια μέρα που επιβραδύνετε λίγο για να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Όχι ότι δεν το κάνετε, αλλά σήμερα η καρδιά και το σπίτι είναι στο μυαλό σας και θα φτάσετε στην περίσταση όπως ο καλός Κριός που είστε. Το Καρκίνο Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών σας γειώνει και σας δίνει το συναισθηματικό στήριγμα που χρειάζεστε για να ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-5-2017

Ίσως να είναι δύσκολο να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην εργασία. Οι περιστάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κάποιους κινδύνους για την ολοκλήρωση ενός έργου εγκαίρως. Ερωτικά είναι μια από τις πιο δύσκολες περιόδους σας, καθώς το ταίρι σας αντιμετωπίζει ποικίλα προβλήματα που ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 27-5-2017

Κριός Θα περιμένετε γύρω, ή θα επιταχύνετε και θα κάνετε την πρώτη κίνηση; Τα αστέρια σίγουρα προτιμούν το τελευταίο τώρα. Αποστολή μηνυμάτων σε ένα ζευγάρι hotties online. Ζητήστε από κάποιον να βγείτε για γεύμα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-5-2017

Κριός Θα είστε Action Boy σήμερα, και η πολύχρωμη και συναρπαστική μέρα σας θα είναι σαν κάτι από ένα japanese anime whiz-bang. Θα είστε ατρόμητοι και περιπετειώδες, καθώς αντιμετωπίζετε μια πρόκληση μετά την άλλη. Φυσικά, θα νικήσετε, επειδή είστε Action Boy! Κάθε superhero χρειάζεται ένα στενό φίλο, έτσι ώστε να βρείτε σήμερα κάποιον που μοιράζεται το τολμηρό πνεύμα σας, και να ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-5-2017

Παρακολουθήστε σεμινάρια σχετικά με τις επιχειρήσεις για να συλλέξετε τις τελευταίες πληροφορίες αγοράς. Ένα τραπεζικό δάνειο θα μπορούσε να εγκριθεί. Είναι πιθανό τα μέλη της οικογένειας να σας βοηθήσουν με νέες επιχειρηματικές ιδέες. Στον ερωτικό τομέα έχετε πολλές πιθανότητες για μια πολύ σοβαρή, αν και κεραυνοβόλα, σχέση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-5-2017

Κριός Το σεξ είναι στο μυαλό σας περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτή η έκρηξη της σαρκικής ενέργειας είναι μεγάλη αν είστε μόνοι και ψάχνετε για δράση. Είναι επίσης ωφέλιμο αν είστε σε μια σχέση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-5-2017

Κριός Νιώθετε ενεργητικός και έτοιμος να βουτήξετε με κάποιον χαριτωμένο. Εάν είστε ήδη εμπλεκόμενοι, ρίξτε το, αν όχι, πάρε κάποιον και φίλα τον.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Κριός – Εννιά των Ράβδων Έχετε φτάσει πρόσφατα σε σημείο σταθερότητας στον ερωτικό τομέα. Εάν αυτό σημαίνει ότι μια ανησυχητική σχέση έχει τελειώσει τελικά, θα έχετε νέα κίνητρα για να συνεχίσετε, να προχωρήσετε παρακάτω ερωτικά και να ικανοποιήσετε τις ρομαντικές σας ανάγκες.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Κριός Οι σωματικές επιθυμίες θα μπορούσαν να πάρουν αναβολή για να εστιάσετε πιο έντονα στις απολαύσεις της ψυχικής διέγερσης. Αγκαλιάζοντας ευκαιρίες που προσφέρονται αυτήν την στιγμή για να σχηματίσετε μια ευχάριστη διανοητική ή ενδεχομένως επικοινωνιακή σύνδεση με ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-5-2017

Κριός Η γοητεία είναι το μεσαίο σας όνομα και ενώ μερικοί από εσάς μπορεί να μην θέλουν να επηρεάσουν τη γνώμη του άλλου μισού σας με διάφορα τρικ ή τη δωροδοκία με φανταχτερά δώρα και δείπνα, είναι ένας τρόπος να φτάσετε σε αυτό που θέλετε, έτσι δεν είναι; Μην ντρέπεστε!

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/05 – 29/05/2017

Κριός Ενεργοποιήστε τη γοητεία! Είναι μια μεγάλη στιγμή για να ασκήσετε την προσωπική σας επιρροή, καθώς συναντάτε ιδιαίτερα συνεργάσιμους και χαριτωμένους ανθρώπους. Οι ικανότητες των άλλων στο φλερτ, υποτάσσονται στις δικές σας. Έχετε ερωτική ενέργεια που εργάζεται για σας μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα. Η ερωτική ζωή σας είναι υποχρεωμένη να ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-5-2017

Μια ημέρα χωρίς προβλήματα βρίσκεται στο δρόμο σας. Υιοθετήστε μια πιο δημιουργική προσέγγιση για τα ημιτελή έργα. Η προθυμία σας να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας θα εντυπωσιάσει τους ηλικιωμένους και όσους είναι υψηλότερα από εσάς στην εργασιακή ιεραρχία.