Οι Δρόμοι του Κάρμα

Οι Δρόμοι του Κάρμα

Oroskopos.tv


Κάθε άνθρωπος έχει γεννηθεί για να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, από το οποίο θα μάθει αυτά που του χρειάζονται για να περάσει στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής του. Οι δρόμοι, τα μονοπάτια που ακολουθούν οι ψυχές στην ενσάρκωσή τους είναι επτά και έχουν συγκεκριμένα και διακριτά χαρακτηριστικά. Ας τα γνωρίσουμε αυτά τα μονοπάτια, και ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιον από αυτούς τους  δρόμους ακολουθεί η δική μας ψυχή.

Χωρίς Μονοπάτι

Εδώ ανήκουν όλοι περίπου οι άνθρωποι, όχι όμως οι Δάσκαλοι. Σε μια προηγούμενη μέση κατάσταση, ανάμεσα στις δύο ενσαρκώσεις, η ψυχή περνάει μια κατάσταση που μπορεί να θεωρηθεί ένα πλυντήριο μνήμης, αφανίζονται οι εμπειρίες της, γίνεται πάλι άγραφο χαρτί. Ο λόγος είναι ότι το σύμπαν ζητάει από εμάς να εφεύρουμε στην πραγματικότητα νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα, και κυρίως μας ζητάει να βρούμε πώς δεν θα πεθάνει όλος αυτός ο οργανισμός, το σύμπαν όλο, είναι βασικό αυτό. Οι περισσότεροι λοιπόν άνθρωποι, με την θέλησή τους γίνονται αθώοι ξανά και ξανά για να συμμετέχουν σε αυτήν την συμπαντική τυφλόμυγα.

Το Μονοπάτι του Μαθητή

Σε ένα επόμενο εξελικτικό στάδιο η ψυχή κάτι θυμάται, έχει ένα κάποιο φορτίο μνήμης και νιώθει από πολύ νωρίς το βάρος ενός σκοπού, μιας αποστολής. Δεν ξέρει τους μηχανισμούς του σύμπαντος, αλλά καταλαβαίνει ότι η ζωή είναι κάτι πιο μεγάλο από αυτό το λίγο των αισθήσεων και το πεπερασμένο του χρόνου. Για να ανακαλύψει τις απαντήσεις για τις οποίες διψάει βγαίνει στο μονοπάτι του μαθητή. Εδώ θα συναντήσουμε τους ερευνητές, σε κάθε τομέα, αλλά κυρίως στην φιλοσοφία, την θρησκεία και στην αναζήτηση του παράδοξου.

Το Μονοπάτι του Δασκάλου

Λέγεται και Μονοπάτι του Εκλεκτού. Διαλεχτές ψυχές με μεγάλη εμπειρία κατεβαίνουν και ενσαρκώνονται πάντα στον κύκλο των 2000 ετών που συνδέονται με τον ζωδιακό. Όπως ο Χριστός και ο Βούδας, όπως ο Ράμα. Δεν είναι θεοί, είναι άνθρωποι για όσο μένουν ανάμεσά μας, αλλά είναι όντως εξαιρετικά προοδευμένες ψυχές. Βέβαια στο ζήτημα των ψυχών δεν υπάρχει ιεραρχία, μια πρωτότυπη ψυχούλα παιδική και μα αρχαία έχουν την ίδια ακριβώς αξία. Και κυρίως αυτό έρχονται να διδάξουν οι Δάσκαλοι, το πολύ απλό ζήτημα της ισότητας και ομοιότητας όλων μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Η μετενσάρκωση η κάθοδος της ψυχής…

In category Καρμική Αστρολογία

Με τον όρο μετενσάρκωση εννοείται η ιδέα ότι η ψυχή μετά τον θάνατο δεν πεθαίνει αλ ...

Oroskopos.tv

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Oroskopos.tv

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν, υπό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u