Ερμηνεία Πλανητών !

Ερμηνεία Πλανητών !

Oroskopos.tv


ΑΡΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΔΙΑΣ – ΕΡΜΗΣ – ΗΛΙΟΣ – ΚΡΟΝΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΣΕΛΗΝΗ

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τις ορμές και την αρρενωπότητα καθώς και θέματα που έχουν σχέση με την σεξουαλικότητα και την δύναμη. Υποδηλώνει την δουλειά που επιλέγουμε και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε. Συνδέεται έντονα με τις εμπειρίες μας από τους αδελφούς μας, τον πατέρα και τους άνδρες γενικότερα.
Όπου υπάρχει ο Άρης υπάρχει και φασαρία αλλά επίσης και το μαχητικό ένστικτο για να προοδεύσουμε στην ζωή. Ο Άρης δείχνει τις προκλήσεις και την ικανότητά μας να τις αντιμετωπίζουμε με γενναιότητα.
Ο Άρης συνδέεται με το μυϊκό σύστημα. Το ζώδιο στο οποίο είναι ο Άρης αντιπροσωπεύει τον ιδιαίτερο ψυχολογικό τομέα όπου εκδηλώνουμε την ενέργειά μας.
Ο Άρης κάνει 2 χρόνια να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο, καθώς βρίσκεται σε κάθε ζώδιο, για περίπου 2 μήνες.
Στο ωροσκόπιο των γυναικών αντιπροσωπεύει το είδος του άνδρα που έλκει μια γυναίκα, ενώ σ’ αυτό των ανδρών δείχνει το πώς ένας άνδρας αντιμετωπίζει τους άλλους άνδρες, τον ανταγωνισμό και την αρρενωπότητα.
Ο Οίκος στον οποίο βρίσκεται ο Άρης δείχνει τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο κάποιος επιθυμεί να επενδύσει την ενέργειά του. Αυτός ο οίκος αποκαλύπτει επίσης σε ποιο τομέα είναι κάποιος περισσότερο δυναμικός σε σχέση με τους άλλους και έχει να αντιμετωπίσει θέματα εξουσίας. Οι μάχες δίνονται σε αυτήν την περιοχή.
Οι όψεις προς τον Άρη δείχνουν συγκεκριμένες αξίες προς τους άνδρες ή συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις. Δείχνουν πως χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας και τα ειδικά χαρίσματά μας για κάποιες ιδιαίτερες εργασίες.

Η Αφροδίτη δείχνει τις αξίες μας, την ανάγκη και την ικανότητά μας για τον έρωτα. Αυτός ο πλανήτης δείχνει τις αισθητικές προτιμήσεις μας και την φυσική έλξη που νιώθουμε για ανθρώπους και πράγματα.
Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας για εσωτερική και εξωτερική αρμονία και ισορροπία.
Έχει σχέση με τα συναισθήματα που έχουμε όταν συγκρίνουμε και κάνουμε κριτική.
Η Αφροδίτη επίσης, αντιπροσωπεύει τις αδελφές μας και άλλες γυναίκες με επιρροή, καθώς και τις εμπειρίες μας από την συναισθηματική αρμονία μεταξύ των γονιών μας.
Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη δείχνει πως οι αξίες μας επηρεάζονται, και τη είδους αισθητικές αντιλήψεις υιοθετούμε.
Η θέση της Αφροδίτης μας επηρεάζει έντονα όταν επιλέγουμε σύντροφο. Η Αφροδίτη βρίσκεται πάντοτε κοντά στον Ήλιο στο ωροσκόπιο,  είτε στο ζώδιο ή σε ένα από τα δύο ζώδια παραπλεύρως του Ήλιου.
Ο Οίκος μέσα στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη δείχνει το συγκεκριμένο τομέα της ζωής όπου βρίσκουμε τον έρωτα, την συντροφικότητα, τις φιλίες και όπου έχουμε τις πιο έντονες και ενεργητικές συναισθηματικές επαφές.
Αυτός ο Οίκος δείχνει τι εκτιμούμε ιδιαίτερα και που μπορούμε να ωφεληθούμε συναισθηματικά και οικονομικά. Οι όψεις προς την Αφροδίτη υποδηλώνουν κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές εμπειρίες και τις ατομικές ψυχολογικές ανάγκες που επηρεάζουν την κρίση και τις επιλογές μας.

ΔΙΑΣ

Ο Δίας αντιπροσωπεύει την ορμή για την απόκτηση αντίληψης σε διανοητικό, φιλοσοφικό και θρησκευτικό επίπεδο.
Λέγεται ότι φέρνει πολύ μεγάλη τύχη και η επιρροή του ενδυναμώνει την ένταση του οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί του.
Ο Δίας έχει να κάνει με τον νόμο και τις ηθικές αρχές καθώς και την στάση μας απέναντι σε αυτά τα ζητήματα. Προκαλεί μεγάλη επιθυμία για αντίληψη των πραγμάτων και μια τάση για ισχυρές γνώμες καιOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Oroskopos.tv

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Oroskopos.tv

Δίας: Η κοσμική μας ύπαρξη

In category Πλανήτες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στην αστρολογία είναι η εύνοια του Δία. Οπ ...

Oroskopos.tv

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

In category Πλανήτες

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u