Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 2ο Οίκο

Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 2ο Οίκο

Oroskopos.tv


Οι άνθρωποι με τον Πλούτωνα στον 2ο Οίκο, έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και με την ισοτιμία. Ο Πλούτωνας καθαρίζει και αποτοξινώνει τις σχέσεις μας. Οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο Πλούτωνας στον γενέθλιο χάρτη είναι ένα μεγάλο ποσοστό συναισθηματικής επένδυσης. Ο Πλούτωνας τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια τους και τους αναγκάζει να βρουν την ισορροπία στις σχέσεις τους. Η ψυχολογική ανάλυση του εαυτού και οι πρακτικές τεχνικές εδώ εξελίσσονται έντονα.

Η σταθερότητα και η υλική ύπαρξη μπορεί να μπλοκαριστούν στις σχέσεις. Ο Πλούτωνας εδώ εστιάζει στην ένωση οικονομικών, αλλά η οικονομική ασφάλεια ίσως είναι δύσκολο να συμβεί σε μία σχέση. Είναι γνωστό πως προβλήματα των σχέσεων έχουν να κάνουν με το χρήμα. Αν ένας από τους δύο βγάζει περισσότερα λεφτά από τον άλλον σε μία σχέση, δημιουργείται μία ανισόρροπη κατάσταση, καθώς αυτό το άτομο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην οικονομική δύναμη. Έτσι φεύγει το χαλί κάτω από τα πόδια του συντρόφου ου. Η εξισορρόπηση της σχέσης είναι απαραίτητη, και ο Πλούτωνας στον 2ο Οίκο δεν πρέπει να ψάχνει για διατροφή μέσα από άλλους ανθρώπους.

Ο Πλούτωνας στον 2ο Οίκο ίσως παλεύει να επιβιώσει κάτω από μία στοίβα χρέους και αναγκάζεται να δηλώσει πτώχευση ή να χρειαστεί να επιβιώσει με μικρό εισόδημα. Αυτού του είδους η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει μνησικακία και ζήλια απέναντι στους ανθρώπους που έχουν χρήματα και ζουν πλουσιοπάροχα. Ο Πλούτωνας κυβερνά τους εγκληματίες και τον κάτω κόσμο, και ένα άτομο που αναγκάζεται να ζήσει με πολύ λίγα ίσως αναγκαστεί να στραφεί στο έγκλημα και να κλέψει αγαθά από τους άλλους. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου το άτομο είναι γεμάτο μίσος, η θλίψη, ο υλισμός και το χρήμα ισούνται με δύναμη. Ο Πλούτωνας στον 2ο Οίκο μπορεί να σηματοδοτεί μετασχηματισμό στα οικονομικά. Όποια και αν είναι η περίπτωση, με τον Πλούτωνα φτάνουμε στα άκρα.

Ο Πλούτωνας στον 2ο Οίκο σχετίζονται με έναν κτητικό σύντροφο, κάποιον που κατέχει βαθιά συναισθήματα ανασφάλειας. Η θεραπεία της απώλειας ενός συντρόφου και των πηγών του οδηγεί στην απώλεια της ασφάλειας. Ο Πλούτωνας σε αυτό τον Οίκο ίσως ελέγχεται από έναν ζηλιάρη και κτητικό σύντροφο. Η συναισθηματική επένδυση είναι το κλειδί για αυτού του τύπου τη σχέση. Όταν κάποιος πιστεύει πως είστε ένα πολύτιμο αγαθό, αυτό σας δίνει το μήνυμα πως αξίζετε τη στοργή του, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άξιοι και ελεγχόμενοι. Ωστόσο, αυτή η υπερβολική αντίδραση λαμβάνει χώρα εξαιτίας του τρόμου της έλλειψης ασφάλειας. Η κτητικότητα μαζί με την χειραγώγηση, τελικά καταστρέφουν τη σχέση. Όμως, το θέμα της ζήλιας και της κτητικότητας ανήκει και στους δύο ανθρώπους, ενώ το πραγματικό ζήτημα είναι η αποτελεσματικότητα του εαυτού και η επινοητικότητα.

Ένας σύντροφος μπορεί να μοιάζει με το σύμβολο των χρημάτων και του υλικού στάτους, καθώς και με την αξία του εαυτού. Κερδίζετε οικονομική δύναμη όταν είστε με ένα σύντροφο που είναι πλούσιος. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχες εξουσίας και σας περιορίζει από το να επενδύσετε στα δικά σας ταλέντα, ικανότητες και πηγές. Επίσης, οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια έχει την ικανότητα να εμφανίζεται, και θα σας αναγκάσει και τους δύο να ψάξετε την ισορροπία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Oroskopos.tv

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Oroskopos.tv

Δίας: Η κοσμική μας ύπαρξη

In category Πλανήτες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε στην αστρολογία είναι η εύνοια του Δία. Οπ ...

Oroskopos.tv

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

In category Πλανήτες

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u