Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 9ο Οίκο

Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 9ο Οίκο

Oroskopos.tv


Οι άνθρωποι με τον Πλούτωνα στον 9ο Οίκο ίσως περάσουν μέσα από μία φιλοσοφική αναθεώρηση ή κάποια δραματική κρίση στη ζωή τους, ως αποτέλεσμα των συστημάτων που πιστεύουν. Ίσως ενθουσιάζονται με την αλχημεία, την αρχαιολογία, την προϊστορία, τη μαγεία ή τον αποκρυφισμό. Είναι επίσης πολύ καλή τοποθέτηση για οποιονδήποτε σχετίζεται με ψυχολογία, έρευνα και όλα τα πράγματα μίας ερευνητικής φύσης. Η εικόνα του Θεού χαρακτηρίζεται σαν βαθιά, προσωπική εμπειρία μετασχηματισμού. Το άτομο πιστεύει πως η γνώση είναι δύναμη και είναι επιρρεπής στη μελέτη, και υπάρχει το συναίσθημα πως πρέπει να ξεριζώσει την γνώση από μέσα του.

Ο Πλούτωνας καταστρέφει τα πάντα μέχρι να βρει το κρυφό νόημα. Η ανώτατη εκπαίδευση θα έχει εμφανή αντίκτυπο πάνω στο άτομο για κάποιους λόγους, και μπορεί να αλλάζει δραματικά μαθήματα. Συχνά είναι αχόρταγος στην προσπάθειά του να βρει απαντήσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής, και πρέπει να καταλάβει τους νόμους και τις πατέντες που κυβερνούν στη ζωή. Ο Πλούτωνας στον 9ο Οίκο χρειάζεται απελπισμένα να βρει κάποιο νόημα στη ζωή του, σαν να εξαρτάται η ίδια του η επιβίωση από το αν θα καταλάβει τον κόσμο σε όλο του το μέγεθος.

Πολλά εξαρτώνται από τη φύση της ιδεολογίας που υιοθετούν, και σε υπερβολικά επίπεδα γίνονται φανατικοί με τη θρησκεία ή προσπαθούν με επαναστατικές μεθόδους να προσηλυτίσουν τους άλλους. Πολλές φορές νιώθουν πως παρενοχλούνται για αυτά που πιστεύουν, και οι φιλοσοφίες τους καταστρέφονται και ξαναδημιουργούνται. Μερικοί νιώθουν προδομένοι από το σύστημα πιστεύω που έχουν ακολουθήσει, και η κατάρρευση μαζί με το χάσιμο της πίστης τους εξασθενεί σημαντικά. Ο τρόπος που τα άτομα βλέπουν και λαμβάνουν τη ζωή βιώνει μεγάλες προσαρμογές και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν κάποιου είδους μεροληψία.

Υπάρχει μία έντονη διαμάχη για τις βαθύτερες αλήθειες στη ζωή, και τα ταξίδια τους μπορεί να έχουν να κάνουν με κάποιο τραύμα, κάποια κρίση ή κάποιο θάνατο. Επίσης τα άτομα νιώθουν δραματικά μεταμορφωμένα όταν ταξιδεύουν και βιώνουν διαφορετικές κουλτούρες. Η θέση του Πλούτωνα στον 9ο Οίκο φέρνει συναισθήματα ξεριζώματος έτσι ώστε  η άποψη για τη ζωή ή τη θρησκεία πρέπει να αναζητηθεί κάπου αλλού. Η έρευνα για νέο όραμα μπορεί να γίνει εμμονή και για μερικούς υπάρχει μία βαθιά απέχθεια προς την υποκρισία. Το ανώτερο μυαλό περνά μέσα από περιοδικές καθάρσεις και σε κάποιο σημείο της ζωής τους ακολουθούν κάποια μαθήματα, θρησκεία ή φιλοσοφία με πεποίθηση.

Ο Πλούτωνας στον 9ο Οίκο θέλει να ανακαλύψει το νόημα του σύμπαντος και πολλές φορές γίνονται ικανοί να καταλάβουν τους βαθύτερους τομείς της εκπαίδευσης, της διδασκαλίας και των ταξιδιών. Ο 9ος Οίκος έχει επίσης σχέση με τα δικαστήρια και οι νομικές διαμάχες είναι επώδυνες. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές στη ζωή τους που θα ακολουθήσουν παθιασμένα μία σταυροφορίας την οποία θεωρούν σημαντική και απαραίτητη. Τα άτομα είναι οργανικά όταν πρόκειται να φέρουν αλλαγές στους τομείς της ανώτερης εκπαίδευσης, θρησκείας, ή άλλες σπουδές και συνεχώς αλλάζουν τη δική τους προοπτική κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!