Τα 3 μαγικά Αιγοκεράκια

Τα 3 μαγικά Αιγοκεράκια

Oroskopos.tv


Διανύουμε τον γενέθλιο μήνα του Αιγόκερου και έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο μαγικό, παράξενο, δυνατό, με απέραντες δυνατότητες και πολλά μονοπάτια. Τι δρόμο θα πάρει στην ζωή το πολύτιμο Αιγοκεράκι σας, το δώρο του χειμώνα στην ζωή; Κατ’ αρχάς να ξέρετε ότι όπως όλα τα χειμωνιάτικα πλάσματα θα έχει καλή και χαλκέντερη υγεία, με ροπή στην σωματική άσκηση. Το τι θα γίνει, ποια θα είναι η κλίση του, αφορά το δεκαήμερο που έχει γεννηθεί, άρα τον ειδικό κυβερνήτη που έχει να το προστατεύει. Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο Αιγόκερως έχει τρία μονοπάτια, με ξεχωριστές και λαμπερές προοπτικές.

22 με 31 Δεκεμβρίου – ο πιο… Αιγόκερως

Τα παιδάκια που γεννιούνται κάτω από την προστασία του Κρόνου, δηλαδή στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι οι πιο αυθεντικοί εκπρόσωποι του ζωδίου και κατά πολλές έννοιες τα πιο παράξενα παιδιά αυτού του τόσο δυνατού ουράνιου σπιτιού. Ο Κρόνος τους χαρίζει ατσάλινη θέληση, αίσθηση του δικαίου (αλλά όχι του ελέους, είναι αυστηρά πλάσματα). Είναι προορισμένα να κατακτήσουν επαγγελματικές κορυφές, με τάση στον δικαστικό, νομικό και αστυνομικό κλάδο, αλλά και την φιλοσοφία και την θρησκεία. Αργούν να κάνουν οικογένεια αλλά όταν την κάνουν αφοσιώνονται απέραντα σε αυτήν.

1 Ιανουαρίου με 9 Ιανουαρίου- τα παιδιά της Αφροδίτης

Συνήθως υπάρχει μια τάση να ξεχνάμε ότι ο γήινος Αιγόκερως έχει σχέση με την Αφροδίτη, καθώς ο εντυπωσιακός Κρόνος κυριαρχεί. Τα αιγοκεράκια του δεύτερου δεκαημέρου έχουν πολλά στοιχεία την πανέμορφης κυρίας των ερώτων και του πλούτου. Είναι πολύ επικοινωνιακά άτομα, έχουν συνήθως εκπληκτική εμφάνιση και έλκονται από τα ζώδια του Αέρα – κυρίως Ζυγούς αλλά και Διδύμους και Υδροχόους, ενώ κανονικά τα ζώδια της Γης δεν είναι συμβατά με τον Αέρα. Στην ζωή τους θα έχουν πολλούς αγαπημένους, είναι λίγο άπιστα πλάσματα, πολύ γοητευτικά, με ροπή στις παραστατικές τέχνες – πάρα πολλοί Αιγόκεροι είναι διάσημοι ηθοποιοί.

10 Ιανουαρίου με 19 Ιανουαρίου – τα παιδιά του Ερμή

Τα αιγοκεράκια του τρίτου δεκαημέρου είναι πολύ εγκεφαλικά. Αρέσκονται λόγω Ερμή στην ανάλυση και την λογική σκέψη και είναι πολύ καλοί μαθητές, ειδικά σε όσα μαθήματα χρειάζονται εκφορά λόγου και καλό γράψιμο. Πολλοί Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου γίνονται συγγραφείς, είτε στην λογοτεχνία είτε στην επιστήμη, με έμφαση στο δεύτερο πεδίο, αυτό της επιστήμης. Είναι πλάσματα με μεγάλη ευρύτητα μυαλού και συνήθως πολύ επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τους χώρο αλλά και το φλερτ, καθώς η ακαταμάχητη γοητεία τους είναι το να παίζουν με το μυαλό των άλλων και να κερδίζουν εντυπώσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u