Το παιδί Υδροχόος

Το παιδί Υδροχόος

Oroskopos.tv


Καθώς οι Υδροχόοι είναι βασικά φιλικοί στις διαθέσεις τους, όσο ανεξάρτητοι και να είναι, η αυτόνομη φύση τους δεν φαίνεται ιδιαίτερα, κατά την παιδική ηλικία. Μάλιστα είναι συνήθως, βολικά μικρά –θα παίξουν ήρεμα με τα παιχνίδια τους για αρκετή ώρα κάθε φορά.

Μόλις μπουσουλήσουν, γίνονται επίδοξοι εξερευνητές και θα πρέπει να τα προσέχετε. Δεν τους αρέσει να περιορίζεται η ελευθερία τους: προτιμούν τις παλιομοδίτικες «στράτες», που τα αφήνουν να περιφέρονται ελεύθερα και εσάς να τα παρακολουθείτε καλύτερα. Με τα άλλα παιδιά, είναι αρκετά φιλικά, αλλά γρήγορα αποσύρονται, αν δουν ότι αυτά θέλουν να τα εξουσιάσουν. Κατά πάσα πιθανότητα, ο μικρός Υδροχόος θα μάθει πολύ γρήγορα να διαβάζει και θα ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για τα βιβλία.
Στο σχολείο θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με το άλλο φύλο και αυτό μπορεί να βοηθήσει τον έφηβο Υδροχόο να δημιουργήσει νωρίτερα ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, αν και συνήθως καθυστερεί αρκετά.

Η σεξουαλική ορμή δεν είναι ιδιαίτερα έντονη στο ζώδιο αυτό, αφυπνίζεται αργά, πολλές φορές μετά την ενηλικίωση και κάνει δύσκολη για έναν Υδροχόο, τη γεφύρωση του κενού ανάμεσα στην εφηβεία και την ώριμη ηλικία.

Το παιδί Υδροχόος δεν είναι πολύ δεμένο με την οικογένειά του και δεν του λείπει ιδιαίτερα, όταν βρίσκεται μακριά της. Θα συμμετάσχει στην αθλητική και κοινωνική ζωή του σχολείου, αλλά με συγκρατημένο ενδιαφέρον. Θα προτιμήσει μάλλον, να περνάει τη περισσότερη ώρα του στα εργαστήρια. Τα ερασιτεχνικά θεατρικά έργα ασκούν μία ιδιαίτερη γοητεία στα παιδιά του ζωδίου αυτού. Τους αρέσει να τα οργανώνουν, να τα σκηνοθετούν, ακόμη και να τα γράφουν.

Οι μικροί Υδροχόοι έχουν αγάπη στα χόμπι, αλλά όχι σε αυτά που συνήθως κερδίζουν το ενδιαφέρον των άλλων παιδιών. Δεν θα σας ενοχλήσουν ποτέ, ζητώντας σας περισσότερα χρήματα από όσα τους δίνεται μιας και δεν είναι σπάταλα, παρότι ίσως αργότερα, αποκτήσουν κάποια ακριβά γούστα.

Οι Υδροχόοι δεν φημίζονται για την τάξη τους. Έτσι, καλύτερα να μην αφήνετε την πόρτα του δωματίου του μικρού σας Υδροχόου, όταν έχετε επισκέπτες. Επίσης, οι Υδροχόοι δεν φημίζονται για την ακρίβειά τους, ως προς την ώρα, και αυτό είναι ένα ακόμα πρόβλημα που πρέπει να προσέξετε. Πως θα τα φροντίσετε; Όχι πάντως κριτικάροντας, αλλά φροντίζοντας να συγχωρείτε επιδεικτικά και τα δύο τους ελαττώματα –αν τονίσετε ότι, δήθεν, καταλαβαίνετε πως ο μικρός σας Υδροχόος δεν μπορεί να τα ξεπεράσει, το παιδί θα αποφασίσει από μόνο του να αποδείξει πόσο λάθος έχετε κάνει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Oroskopos.tv

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Oroskopos.tv

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Oroskopos.tv

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι !

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!