Το παιδί Σκορπιός

Το παιδί Σκορπιός

Oroskopos.tv


Το παιδί Σκορπιός είναι ένα ευαίσθητο παιδί, που χρειάζεται ευγενική, αλλά σταθερή μεταχείριση τα χρόνια που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του. Πρώτα και κύρια, ένα τέτοιο παιδί πρέπει να ενθαρρυνθεί ώστε να κάνει παρέα με άλλα παιδιά –κατά προτίμηση, παιδιά με ισχυρή προσωπικότητα, που θα αντέξουν το σκληροτράχηλο μικρό Σκορπιό. Επίσης, μια και τα παιδιά Σκορπιοί πρέπει να μάθουν να μοιράζονται τα υπάρχοντά τους με άλλους, καλό είναι να επιμείνουν οι γονείς, ώστε τα παιδιά αυτά να παραχωρούν τα παιχνίδια τους σε άλλα παιδιά, που θέλουν πολύ να παίξουν. Τα παιδιά του ζωδίου αυτού αγαπούν πολύ τα ζώα και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουν την προστατευτική πλευρά του χαρακτήρα τους. Μπορούν, όμως, να γίνουν πολύ βίαια όταν θυμώσουν και αυτή επιθετικότητά τους θα πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο.

Κατά την εφηβεία, θα αποκτούν όλο και περισσότερο αυτοέλεγχο, αλλά θα γίνονται όλο και πιο μυστικοπαθή. Οι γονείς τους τότε θα πρέπει, να μην ανακατεύονται επίμονα σε αυτά που οι έφηβοι Σκορπιοί σκέφτονται ή κάνουν: δεν τους αρέσει καθόλου η εισβολή σε προσωπικά τους θέματα. Εκτός από αυτό, ξέρουν να ελέγχουν από μόνα τους τον εαυτό τους. Αν, εξαιτίας της καχυποψίας των γονιών, επαναστατήσουν, τότε μπορεί να προβούν και σε ενέργειες μη αποδεκτές από το περιβάλλον τους. Είναι και οι έφηβοι Σκορπιοί αρκετά καχύποπτοι σε ότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ των γονιών τους. Έτσι, αν ο γάμος σας δεν είναι και πολύ πετυχημένος, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διακριτικοί, για να το κρατήσετε μυστικό από ένα παιδί Σκορπιό. Έχουν ανάγκη να αισθάνονται συναισθηματικά ασφαλείς –για αυτό, μια διαλυμένη οικογένεια μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για αυτά.

Στο σχολείο, τα παιδιά Σκορπιοί τα πηγαίνουν θαυμάσια. Δεν συνεχίζουν, όμως, τις σπουδές τους πέρα από το βασικό επίπεδο που θα κρίνουν αναγκαίο, για να πετύχουν μια καλή καριέρα. Όσο πιο γρήγορα έρθουν τα παιδιά αυτά σε επαφή με την κοινωνία, τόσο το καλύτερο: θα βρουν πιο εύκολα το δρόμο τους, παλεύοντας για τον εαυτό τους νωρίτερα από τα άλλα παιδιά –έχουν, άλλωστε τις ικανότητες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι !

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Oroskopos.tv

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Oroskopos.tv

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Oroskopos.tv

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Oroskopos.tv

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Oroskopos.tv

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u