2018/2020: Σχέσεις ζωής…

2018/2020: Σχέσεις ζωής…


Αυτή τη στιγμή ανοίγει ένα εκπληκτικό παράθυρο για μόνιμες σχέσεις που θα γίνουν το στήριγμά μας στο πέρασμα στην νέα δεκαετία της… νέας χιλιετίας! Και για να πούμε την αλήθεια, είναι σοφό να χρησιμοποιήσετε τον Κρόνο στον Αιγόκερω – αυτός είναι ο άρχων της διετίας 2018/2020 – για να σφυρηλατήσετε σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στα δεινά, γιατί από δεινά, θα έχουμε!

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, όπως έχουμε πει και σε άλλα άρθρα δεν έρχεται όπως τον ξέρουμε πάντα. Ήρθε αναβαθμισμένος μέσα από τις ενέργειες του Γαλαξιακού Κέντρου στον Τοξότη αλλά και τις ενέργειες του Μεγάλου Ελκυστή που τις έφερε  στην αυλή του Κρόνου ο ανάδρομος Ερμής. Είναι μια νέα πλανητική προσωπικότητα που μπορούμε να προσβλέπουμε σε αυτήν γιατί θα έχει λιγότερη από την τυπική του αυστηρότητα και περισσότερη πραγματική, άμεση γνώση να μας χαρίσει.

Αυτή η γνώση συνεπάγεται και το να κατανοήσουμε την ανάγκη για μόνιμες σχέσεις. Το να μπαίνουμε και να βγαίνουμε στον έρωτα αλλάζοντας τους πρωταγωνιστές της ζωής μας είναι ουσιαστικά μια παιδική ανάγκη. Το σύμπαν δεν προωθεί τα σχέδιά του μέσα από τις τόσες πολλές δοκιμές αλλά μέσα από μικρές άγκυρες ενεργειακών κόμβων – και αυτό είναι η αγάπη δύο ανθρώπων, ένας ενεργειακός κόμβος υψηλής συχνότητας. Όπως όλοι οι κόμβοι, απαιτεί προσοχή στο πού θα στηθεί – γιατί αλλιώς υπάρχουν ατυχήματα – και χρειάζεται σταθερότητα για να είναι λειτουργικός.

Διαλέξτε με προσοχή το ταίρι σας την διετία που έρχεται. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Αν πρόκειται για μια νέα σχέση «δείτε το έργο», οπτικοποιείστε δηλαδή το μέλλον με τον άνθρωπο που σας συναρπάζει. Πίσω από την εφήμερη γοητεία, δείτε, αναλογιστείτε, μετρήστε, αν αυτός ο άνθρωπος είναι έμπιστος, αν θα τον θέλατε δίπλα σας σε μια άσχημη στιγμή, αν με αυτόν θέλετε να διαβείτε σύνορα και να χαράξετε δρόμους. Κυρίως, αναλογιστείτε αν για αυτόν τον άνθρωπο είστε πρόθυμοι να κάνετε θυσίες. Αν βρίσκεται ότι δεν σας συναρπάζει με αυτόν τον τρόπο, μείνετε φίλοι αλλά μην προχωρήσετε σε ένα καρμικό δέσιμο. Μόνον οι πολύ δυνατές σχέσεις θα είναι εισιτήριο για να περάσουμε στην επόμεvη, δύσκολη δεκαετία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u