22-3-2018: Πλανητικές Ώρες

22-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι ο Δίας, ο οποίος σήμερα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη και τετράγωνο με τον Άρη. Αυτός ο αστρικός συνδυασμός πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινότητά μας αρνητικά. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα επαγγελματικά μας ζητήματα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις εντός του εργασιακού μας περιβάλλοντος, των οποίων ίσως να είμαστε επίκεντρο. Μπορεί να προκύψει κάποια διαφωνία σε σχέση με τη μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσουμε όσον αφορά την επίλυση κάποιου εργασιακού ζητήματος, ή κάποια απροσδόκητη συνεργασία με κάποιο άτομο με το οποίο δεν μπορούμε εύκολα να συνεννοηθούμε δε θα λειτουργήσει. Όπως και να ‘χει, από τη θέση μας το καλύτερο θα ήταν να παραμείνουμε ψύχραιμοι και λογικοί, καθώς εάν δεν το κάνουμε, υπάρχει η περίπτωση να «πέσουμε» στα μάτια των ανωτέρων μας, καθώς και να βλάψουμε φιλικές σχέσεις εντός του εργασιακού μας κύκλου. Ωστόσο δεν κινδυνεύουν μόνο οι φιλικές σχέσεις οι οποίες εμπεριέχονται στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, καθώς σήμερα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες έντονες αντιπαραθέσεις με πολύ στενά φιλικά μας πρόσωπα. Ο λόγος είναι πολύ πιθανό να είναι ασήμαντος, αλλά οι αντιδράσεις μεγάλες. Αυτό που θα είναι πολύ σημαντικό, θα είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσουμε περισσότερες συγκρούσεις, αλλά να προσπαθήσουμε να λύσουμε το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν. Τέλος, όσον αφορά τη σχέση μας με το σύντροφό μας, είναι πιθανό να επηρεαστούμε από τη γενικότερη φύση της καθημερινότητάς μας και να μεταφέρουμε τον εκνευρισμό μας στο ταίρι μας. Καλό θα ήταν να βρούμε κάποιο χρόνο για ξεκούραση και να μην προσπαθήσουμε να λύσουμε σημαντικά θέματα με το αγαπημένο μας πρόσωπο σήμερα.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u