23-3-2018: Πλανητικές Ώρες

23-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Η μαγεμένη Αφροδίτη είναι η βασίλισσα της Παρασκευής. Μια Αφροδίτη που ξέρει πώς να μας βοηθήσει στο θέμα της αγάπης, αφού είναι πολύ κοντά σε σύνοδο με τον Ουρανό βοηθώντας την σπίθα της ερωτικής ματιάς, αλλά και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δίνοντάς μας ένα δύσκολο αλλά καλό θεμέλιο τόσο σε ερωτικά όσο και σε γενικότερα θέματα.

Πλανητικές ώρες Σελήνης: παράξενες αισθήσεις

Η Σελήνη από την χώρα των Διδύμων θέλει να μας κάνει να ανοιξουμε τα μάτια μας στις βαθιές αλήθειες της ύπαρξης, αλλά το κάνει με δύσκολο και αντιφατικό τρόπο. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις πλανητικέ της ώρες πρέπει να προσανατολιστείτε στην προσφορά προς τους άλλους και την ανιδιοτέλεια. Η σημερινή πλανητική επίδραση της Σελήνης βοηθάει όμως και στο να δούμε με σοβαρότητα την υγεία μας.

Πλανητικές ώρες Ερμή: άγγιγμα λογικής

Ο πολύ υποστηρικτικός Ερμής από τον Κριό, ο οποίος είναι και σε καλή σχέση με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να έχουμε την λογική μας σε εγρήγορση, σε κάθε θέμα που αφορά την καθημερινότητά μας, αλλά κυρίως σε ζητήματα περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων, συμβολαίων, αλλά και σχέσεων.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u