24-3-2018: Πλανητικές Ώρες

24-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι ο πονηρός τιτάνας, ο Κρόνος, ο οποίος σήμερα έρχεται σε αντίθεση με τον μεγάλο πατέρα του, τον Ουρανό. Η όψη αυτή πρόκειται να δημιουργήσει κάποια μικρά εμπόδια και εντάσεις σε μια κατά τα άλλα πολύ καλή ημέρα, τα οποία θα έχουν σχέση με τον οικονομικό μας τομέα, τα επαγγελματικά μας θέματα και τη σχέση μας με τα συγγενικά μας πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα οικονομικά μας ζητήματα, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε μια μικρή έλλειψη η οποία μπορεί ίσως να μας αγχώσει και να μας ταλαιπωρήσει για λίγο, μιας και τα γιορτινά έξοδα που κάναμε τη περασμένη περίοδο, ίσως μας αφήσουν κάποια προσωρινά προβλήματα, τα οποία όμως σύντομα θα λύσουμε. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μας ζητήματα, σήμερα υπάρχει η περίπτωση να βιώσουμε κάποιες εντάσεις εντός του εργασιακού μας κύκλου, των οποίων αν και δε θα είμαστε το επίκεντρο, είναι πολύ πιθανό να εμπλακούμε άμεσα στη συνέχεια. Αν κρατήσουμε τις αποστάσεις μας όπου κρίνουμε απαραίτητο και δεν πάρουμε βιαστικές αποφάσεις σε σχέση με το ποιόν θα υπερασπιστούμε – μιας και δεν θα γνωρίζουμε από νωρίς όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα – τα πράγματα θα φτιάξου πάρα πολύ σύντομα, χωρίς να χρειαστεί η βοήθειά μας. Τέλος, όσον αφορά τις οικογενειακές μας σχέσεις, υπάρχει σήμερα η περίπτωση κάποιου μικρού τσακωμού με κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο, η οποία αν και θα είναι σχετικά πολύ σύντομη και δεν θα συνεχιστεί περαιτέρω είναι πιθανό να μας στενοχωρήσει για όσο διαρκέσει. Αν ρίξουμε τον εγωισμό μας και δεν τραβήξουμε το θέμα στα άκρα , όλα θα γυρίσουν στους κανονικούς τους ρυθμούς πολύ γρήγορα.

Ο πιο ενεργός αστρολογικά πλανήτης της ημέρας είναι ο Ήλιος, ο οποίος θα μας προσφέρει μια θετική διάθεση και μια αισιόδοξη οπτική, η οποία θα μας συνοδέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u