26-3-2018: Πλανητικές Ώρες

26-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι η Σελήνη. Η Δευτέρα είναι μια ημέρα μυστηριακή και επομένως έχουμε να κάνουμε με συναισθήματα, διαθέσεις, διαίσθηση και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν τη Δευτέρα ως την πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας. Δεν είναι περίεργο, καθώς το φεγγάρι φέρνει μαζί του ασταθή και μερικές φορές απρόβλεπτη ενέργεια. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε τις γρήγορες διακυμάνσεις της σεληνιακής ενέργειας, λαμβάνοντας υπόψη τη φάση του φεγγαριού κάθε Δευτέρα. Αυτό επιτρέπει στο λογικό μυαλό μας να γνωρίζει το πού βρισκόμαστε με μεταφορική έννοια. Καλύτερα καθήκοντα για Δευτέρες: Διαλογισμός, ανάλυση ονείρου, ήσυχος χρόνος, προσωπική επιείκεια, ξεκούραση, χαλάρωση, ύπνος.

Καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα μας προτρέπει να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για κάθε καλή ευκαιρία, παίρνει τα χαρακτηριστικά του Ήλιου που κυβερνάει τον Λέοντα και στις πλανητικές της ώρες ευνοεί τα ταξίδια, την περιπέτεια, την επέκταση, το φλερτ, την γενναιοδωρία. Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα νέο τολμηρό εγχείρημα οποιουδήποτε είδους η ενέργεια της Σελήνης στις πλανητικές ώρες που άρχει θα είναι αρωγός σας.

Ο πιο ενεργός αστρολογικά πλανήτης της ημέρας είναι ο Ήλιος, ο οποίος έχει κυρίως θετικές επιρροές, με την κατανόηση και την επικοινωνία να αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά του. Είναι μια καλή περίοδος για να λυθούν παρεξηγήσεις, τόσο μεταξύ φίλων, όσο και εντός μιας σχέσης.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u