28-3-2018: Πλανητικές Ώρες

28-3-2018: Πλανητικές Ώρες


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι ο αγγελιαφόρος των θεών, ο Ερμής, ο οποίος σήμερα και όλη αυτην την περίοδο είναι ανάδρομος. Πρόκειται να μας επηρεάσει θετικά όσον αφορά διάφορους τομείς της ζωής μας, όπως τα επαγγελματικά μας ζητήματα, τις σχέσεις μας με τα φιλικά μας πρόσωπα και τη σχέση μας με το ταίρι μας. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα θέματα του εργασιακού μας κύκλου, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να πάρουμε πρωτοβουλίες και να εντυπωσιάσουμε τους ανωτέρους μας. Θα έχουμε μια έντονη διάθεση για νέες ιδέες και ρίσκα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα είμαστε απερίσκεπτοι σε σχέση με τις πράξεις μας. Μπορεί να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, ωστόσο η μεθοδικότητα και η αυστηρή οργάνωση των σχεδίων μας θα είναι αυτή η οποία θα κάνει τις καινοτόμες μας αντιλήψεις πράξη. Αυτός ο ενθουσιασμός θα είναι εξίσου έντονος και όσον αφορά τις κοινωνικές μας σχέσεις, μιας και θα έχουμε μια πολύ δυνατή ανάγκη να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας φίλους και να εκφράσουμε την αγάπη που τρέφουμε γι αυτούς. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να συνδεθούμε με αγαπητά πρόσωπα με τα οποία έχουμε χάσει επαφή για κάποιο διάστημα, μιας και η τρυφερότητα της Αφροδίτης συνεργάζεται με τον επικοινωνιακό χαρακτήρα του Ερμή για να μας φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους αυτούς. Άλλος ένας τομέας στον οποίο οι αστρικές αυτές ενέργειες συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία είναι η σχέση μας με το σύντροφό μας. Η επικοινωνία θα είναι ένα από τα σημεία στα οποία θα είμαστε ιδιαίτερα καλοί σήμερα, ενώ η ρομαντική ατμόσφαιρα θα γίνεται όλο και πιο δυνατή, καθώς θα οδεύουμε αργά προς το τέλος της ημέρας. Ο ερωτισμός θα είναι το στοιχείο εκείνο το οποίο θα αυξήσει τον ενθουσιασμό μας πέρα από τις προσδοκίες μας.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u