29-3-2018: Πλανητικές Ώρες

29-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι ο Δίας, ο οποίος είναι ανάδρομος και μας σπρώχνει προς το παρελθόν, ενώ ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και την ίδια στιγμή σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Αυτή είναι μια αστρική συγκυρία η οποία πρόκειται να μας επηρεάσει αρνητικά όσον αφορά διάφορους τομείς της καθημερινότητάς μας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα είναι πιθανό να νιώσουμε πως δεν είμαστε ικανοί όσον αφορά κάποια σημαντική υποχρέωση που έχουμε αναλάβει στον εργασιακό μας χώρο. Μπορεί να πιστεύουμε πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε όσα μας έχουν ανατεθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που μας έχει δοθεί, ενώ ταυτόχρονα είναι πιθανό να πιστέψουμε πως δεν έχουμε τις δημιουργικές ικανότητες που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό. Παρ’ όλα αυτά, αν δεν αφήσουμε τις ανασφάλειές μας να εκδηλωθούν προς τα έξω και προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές. Όσον αφορά τα θέματα που έχουν άμεση σχέση με τον οικογενειακό μας κύκλο, είναι πιθανό να προκύψει σήμερα κάποια αναστάτωση, η οποία θα μας ταράξει και θα αφορά κάποιο συγκεκριμένο άτομο της οικογένειάς μας, ωστόσο θα αντιμετωπίσουμε το θέμα με ψυχραιμία και θα δώσουμε κάποια λύση σε αυτήν την αναταραχή. Τέλος, όσον αφορά τον ερωτικό τομέα της ζωής μας, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα κάποια ισχυρή διφωνία που θα έχουμε με το ταίρι μας να μας επηρεάσει ψυχολογικά και να μας οδηγήσει σε κάποιον θερμό καυγά με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Λόγω του σημερινού τετραγώνου ωστόσο, δε θα μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα καθαρά και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε την άποψή μας, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u