Ταύρος με Καρκίνο


Βρήκατε την αδερφή ψυχή σας.

Εσείς και ο Καρκίνος θέλετε τα ίδια πράγματα: οικογένεια, σπιτικό, σταθερότητα, ασφάλεια και μία όμορφη φωλίτσα.

Και οι δύο είστε αισθησιακοί, ενώ το ένστικτο του Καρκίνου θα γνωρίζει την κάθε σας επιθυμία προτού καν ανοίξετε το στόμα σας.

Ο σύντροφός σας θα σας φροντίζει ανελλιπώς ενώ θα σας δίνει στοιχεία για το πώς να τον φροντίζετε και εσείς –κάτι που οι Καρκίνοι λατρεύουν.

Πως μπορεί αυτή η σχέση να αποτύχει;

Θα είναι γεμάτη αγκαλιές, οικεία και άνετη όσο περνάτε χρόνο μαζί.Σαν Ταύροι, πιθανότατα προμηθεύετε τον Καρκίνο σύντροφό σας με βότανα από το κήπο σας και λουλούδια για το τραπέζι σας.

Ο Καρκίνος δείχνει την αγάπη του μαγειρεύοντας, ενώ εσείς είστε ευτυχής να δοκιμάσετε όλα αυτά που έχει να σας προτείνει.

Και οι δύο λατρεύετε το φαγητό και ίσως καταλήξετε να πλένετε τα πιάτα σας μαζί, ξεκινώντας εκείνη τη στιγμή την διαδικασία αποπλάνησης στην κουζίνα, και αργότερα να κατευθυνθείτε και οι δύο προς την κρεβατοκάμαρα.

Το να έχετε πολλά χρήματα είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία για εσάς, αν και οι Ταύροι ξοδεύουν περισσότερο χρήματα για πολυτέλειες από ότι ένας Καρκίνος.

Ο Καρκίνος θα αγοράσει ένα πανέμορφο παλτό και θα το φοράει για δεκαετίες.

Ο Ταύρος θα πληρώνει ασφάλειες, θα αγοράσει μετοχές και ύστερα θα ξοδέψει τα υπόλοιπα χρήματα σε πολυτέλειες όπως ραδιόφωνα και αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας.

Ο Καρκίνος αγοράζει αρκετό φαγητό για να συντηρήσει ένα ολόκληρο καταφύγιο και θα τοποθετήσει τα υπόλοιπα σε έναν συντηρητικό και ασφαλές λογαριασμό στη τράπεζα.

Αν ο Καρκίνος χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, τότε περιμένει τις εκπτώσεις συνήθως για να το αποκτήσει.

Εσείς από την άλλη μεριά, απολαμβάνετε να ψωνίζετε ρούχα από τα καλύτερα μαγαζιά.

Αν οι Καρκίνοι χρειάζονται περισσότερα χρήματα, κόβουν τα έξοδά τους.

Αν εσείς χρειάζεστε περισσότερα χρήματα, θα βγείτε εκεί έξω και θα βρείτε μία καλύτερη εργασία, μία δεύτερη δουλειά ή μία στρατηγική επενδύσεων που θα σας φέρει αρκετά κέρδη.

Η διαφορά στο στυλ που διαχειρίζεστε τα χρήματα στο τέλος δεν έχει καμία σημασία, καθώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο –ένας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός.

Αντίθετα από τους Λέοντες και τους Αιγόκερους που χρειάζονται χρήματα για να κερδίσουν το σεβασμό των άλλων, εσείς και ο Καρκίνος χρειάζεστε χρήματα για να ζήσετε μία καλύτερη και χαρούμενη ζωή.

Στο κρεβάτι, εξαιτίας του γήινου ερωτικού σας στυλ και την βαθιά συναισθηματική προσέγγιση του Καρκίνου στον έρωτα, θα έχετε μία παθιασμένη και στενή ένωση δύο ψυχών.

Ο Ταύρος λατρεύει να αποπλανεί με το πάσο του τον σύντροφό του, πράγμα που δεν ενοχλεί καθόλου έναν Καρκίνο.

Καθώς σαν Ταύροι με τον καιρό γίνεστε όλο και καλύτεροι, αργότερα στην κοινή σας ζωή φτάνετε στην κορυφή, πράγμα που και εσείς αλλά και ο σύντροφός σας ανυπομονείτε να βιώσετε!

Ο Καρκίνος θα σας αφήνει μικρά ερωτικά σημειώματα μία στο τόσο ή τουλάχιστον θα εφοδιάζει την κρεβατοκάμαρα με μερικά κεριά για ερωτική ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να γίνετε περισσότερο ρομαντικοί;

Ε λοιπόν προσπαθήστε το.Όταν κάνετε έρωτα είστε και οι δύο τόσο στοργικοί και αυθεντικοί όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας που νιώθετε πως πετάτε ψηλά στον Ουρανό.

Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε και να χρειάζεστε από μία σχέση;



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!