31-3-2018: Πλανητικές Ώρες

31-3-2018: Πλανητικές Ώρες

Oroskopos.tv


Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι ο Κρόνος, ενώ ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό. Αυτός ο αστρικός συνδυασμός είναι πολύ θετικός για την καθημερινότητά μας αυτήν την περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα εργασιακά μας θέματα, είναι πολύ πιθανό σήμερα να μας δοθεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις ικανότητές μας όσον αφορά τον τομέα επάνω στον οποίο εργαζόμαστε, κάνοντας μια  επίδειξη των δεξιοτήτων, της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας που μας χαρακτηρίζει. Η ευκαιρία αυτή θα έχει πιθανότατα τη μορφή μιας νέας εργασίας, η οποία θα είναι εξαιρετικά απαιτητική, κάτι το οποίο μπορεί να μας προκαλέσει κάποιο άγχος και κάποια κούραση, ωστόσο τελικά, το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει. Όσον αφορά την οικονομική μας κατάσταση, είναι πολύ πιθανό σήμερα να βρεθούμε μπροστά σε κάποια ευκαιρία, η οποία θα μας βοηθήσει πολύ στο άμεσο μέλλον, όσον αφορά τους οικονομικούς μας πόρους. Αν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και αποφύγουμε την παγίδα του παρορμητισμού και των άσκοπων εξόδων, θα φανούμε πολύ τυχεροί. Τέλος, όσον αφορά τα αισθηματικά μας ζητήματα, αν και υπάρχει η περίπτωση κάποιων μικρών και ασήμαντων καυγάδων, η γενική ατμόσφαιρα της σχέσης μας θα είναι εξαιρετικά ενθουσιώδης και ρομαντική. Θα βρεθούμε κοντά με το ταίρι μας και θα ανοιχτούμε ο ένας στον άλλο, ενώ τα νέα ζευγάρια, θα αρχίσουν να χτίζουν ένα νέο επίπεδο μεγάλης οικειότητας μεταξύ τους.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u