Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, να μπορώ …Να θέλω

Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, να μπορώ …Να θέλω

Oroskopos.tv


Στις 8/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου ,θα πραγματοποιήσουν όψη τριγώνου (στις 1ο 04’). Η όψη τριγώνου των δύο αιώνιων εραστών θα επηρεάσουν θετικά τα ζώδια του Αέρα ( Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και τους Κριούς εξαιτίας της άμεσης συμμετοχής του κυβερνήτη τους, του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα βοηθήσει να εκφράσετε το πάθος και την ορμή σας με αρμονία, διάρκεια και ευγένεια. Δίνει μεγάλη κοινωνικότητα και επιτυχία στις σχέσεις με το αντίθετο φύλλο, ενώ είναι επιβοηθητική για κάθε είδους συνεργασία, συνεταιρισμό ή οικονομικά θέματα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ
Η θετική όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, ευνοεί μια νέα συνεργασία, η οποία θα προκύψει μέσα από τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με την θετική όψη τριγώνου που πραγματοποιεί με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις στο χώρο της εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην ανάπτυξη ενός νέου δημιουργικού σχεδίου. Το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να το επικοινωνήσετε σωστά και σε συνεργάτες εκτός συνόρων .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας βρίσκονται οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση που αφορά ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θύμιζε “σπασμένο τηλέφωνο”. Η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα λειτουργήσει καταλυτικά ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού μόνο ευχάριστα γεγονότα έχει να δώσει σε εσάς τους Παρθένους. Η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ
Με το δεξί κάνει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη αισθητή την παρουσία της στο ζώδιο σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει Αφροδίτης με τον Άρη, είναι επιβοηθητική όχι μόνο στις σχέσεις σας με το άλλο φύλλο, αλλά, και σε κάθε είδους ζήτημα που σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η θετική όψη τριγώνου που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού η κοινωνική σας ζωή άρχισε να αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας σε νέο ακροατήριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευχάριστες εξελίξεις υπόσχεται ότι θα φέρει στην καριέρα σας η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Δεν θα μείνει όμως μόνον εκεί, μιας και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα φέρει και οικονομικά οφέλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για άλλη μια φορά έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλανητικό σκηνικό. Η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης –Άρη, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και παράλληλα θα κρατήσει την φλόγα της επιθυμίας για μάθηση δυνατή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση που αφορά Τρίτους π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστεί να κάνετε και μερικές μυστικές επαφές.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u