Τετράγωνο Άρη- Ουρανού , Η Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη

Τετράγωνο Άρη- Ουρανού , Η Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη

Oroskopos.tv


 

Στις 2/8 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου (2ο 33’). Η όψη μεταξύ των δύο πλανητών είναι σαν το ηλεκτρικό ρεύμα, υπάρχει δηλαδή μια τεράστια συσσώρευση ενέργειας που αναζητά διέξοδο. Το βασικό αίτημα της είναι να εκτονωθεί, μιας και η συσσώρευση ενέργειας οδηγεί στην έκρηξη. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ
Τον επαναστάτη που κρύβετε μέσα σας θα βγάλει στην επιφάνεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Ουρανό. Δεν φοβάστε να βγείτε μπροστά και να υποστηρίξετε τις απόψεις σας με πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Μοιάζετε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα προκαλέσει ξαφνικά νευρικά ξεσπάσματα χωρίς απαραίτητα να υπάρχει σημαντική αφορμή. Προσέξτε όμως, γιατί το πιθανότερο είναι μετά να αισθάνεστε άδειος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεση σας θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού, θα προκαλέσει μια έντονη εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στα πιστεύω και στις νέες σας εμπειρίες. Μέσα από την σύγκρουση του παλιού και φθαρμένου με την νέα γνώση έρχεται η εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βουτιά στα βάθη της ψυχής θα φέρει η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού. Με πιο έντονο τρόπο, αυτόν που σας αρέσει θα μπείτε στον δρόμο της αυτογνωσίας οποίος θα σας οδηγήσει σε έντονες ιδεολογικές αλλαγές. Η συμμετοχή σας σε μια κοινωνική ομάδα θα γίνει άμεσα.

ΛΕΩΝ
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας, μοιάζουν σαν ένα μπαλόνι που συνέχεια φουσκώνει και είναι έτοιμο να σπάσει. Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα τονίσει τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί σε αυτούς τους τομείς. Η λύση δεν είναι η έκρηξη, αλλά, η παραγωγή δημιουργικού έργου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μόνο πράγμα που δεν έχει πια η καθημερινότητα σας είναι ρουτίνα. Η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα είναι ηλεκτρισμένη. Ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συναδέλφους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ψυχραιμία!!!

ΖΥΓΟΣ
Βιώνετε μια περίεργη κατάσταση, είστε γεμάτοι ενέργεια την οποία δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού μπορεί να γίνει η κινητήριος σας δύναμη και να βγάλει στην επιφάνεια την δημιουργική πλευρά του εαυτού σας. Τέρμα η αναβλητικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό που νιώθετε είναι σαν να σας διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα, και όχι άδικα . Η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού, θα βγάλει ακραίες συμπεριφορές στις οικογενειακές και διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καλό θα ήταν πριν πείτε πράγματα που δεν πρέπει να μετρήσετε μέχρι το δέκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό που αισθάνεστε, καθώς τρέχετε να τα προλάβετε όλα, είναι πως το 24ωρο δεν είναι αρκετό. Στις μετακινήσεις σας, η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού θα σας κάνει βιαστικούς και απρόσεχτους. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε να περπατάτε και να μιλάτε ταυτόχρονα στο κινητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αίσθηση του μέτρου είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά σας. Ποια είναι αυτή; Αυτή που θα βγάλει στην επιφάνεια η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού και θα είναι η αφορμή να δείξετε σε όλους ότι μπορείτε να προκαλέσετε με τα δημιουργήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τι μπορεί να συμβεί αν ρίξει κάποιος ένα σπίρτο σε μια αποθήκη γεμάτη μπαρούτι; ΕΚΡΗΞΗ. Αυτό ακριβώς θα είναι για εσάς η όψη τετράγωνου Άρη – Ουρανού. Θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διαχειριστείτε τα νευρικά ξεσπάσματα που θα έχετε χωρίς σημαντική αφορμή. Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί το γλυκό ψαράκι σε μια στιγμή να γίνει καρχαρίας; Φυσικά και μπορεί, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού. Στις συζητήσεις που θα έχετε η προκλητική συμπεριφορά δεν θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!