Τετράγωνο Ήλιου-Δία , SOS Υπερβολή

Τετράγωνο Ήλιου-Δία , SOS Υπερβολή

Oroskopos.tv


 

 

Στις 6/8 ο κυβερνήτης του Λέοντα Ήλιος, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβριο στον Σκορπιό (14ο 26’). Η όψη μεταξύ των δύο καλών πλανητών εκτός από καλή τύχη, αισιοδοξία και εξωστρέφεια , έχει μερικά ….μειονεκτήματα, μιας και κάτω από την επιρροή της, οι άνθρωποι γίνονται υπεραισιόδοξοι , επιπόλαιοι, λαίμαργοι, έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται τους άλλους, ενώ δείχνει ροπή προς την κερδοσκοπία. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Ως πύρινο ζώδιο, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι μέσα στη φύση σας. Αυτές τις ημέρες όμως, καλό θα ήτανε να κρατήσετε μικρό καλάθι, σε ότι αφορά το μέλλον μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, γιατί η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία μπορεί να σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι οικογενειακές και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τάσης επεκτατισμού αλλά και ανευθυνότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λένε ότι η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Εξαιτίας της όψης τετραγώνου Ήλιου – Δία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το λόγο σας, ώστε το χιούμορ να μην μετατραπεί σε αγένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που πραγματικά σας γεμίζει χαρά είναι να βλέπετε την οικογένεια σας χαρούμενη. Εξαιτίας αυτής ακριβώς της επιθυμίας σας, η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία είναι πολύ πιθανό να σας παρασύρει σε περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και αυτή τη φορά είναι δικός σας. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι οι προβολείς συνήθως θαμπώνουν τα μάτια, γι’ αυτό και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ήλιος με τον Δία θέλει προσοχή, γιατί είναι πιθανό να σας κάνει τόσο επιπόλαιους ώστε να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά αλλαγμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Το κλίμα ευφορίας που θα δημιουργήσει η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία, πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε υπεραισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς μεγαλώνει και αυτό σας γεμίζει χαρά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες με άτομα που μόλις τώρα γνωρίσατε , γιατί η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία μας λέει ότι είναι πολύ πιθανό να πέσετε θύματα κερδοσκοπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του πλανήτη της επέκτασης Δία στο ζώδιο σας φέτος, σας έχει ανοίξει την όρεξη να επεκταθείτε. Σε ότι αφορά όμως την επαγγελματική σας πορεία, η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία, είναι πιθανό να σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε τους συνεργάτες σας για την υλοποίηση των δικών σας στόχων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε το θέλετε είτε όχι όταν ο κυβερνήτης σας Δίας κάνει όψη με κάποιον άλλο πλανήτη επηρεάζει και εσάς έμμεσα . Σε ότι αφορά μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό, η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία είναι πιθανό να σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στον 11ο Ηλιακό σας οίκο έχει δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία, θέλει να σας πει ότι η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς σε ότι χρειαστείτε θα έχετε βοήθεια από πολύ ισχυρά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα που ήσασταν πιεσμένοι εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, οι συνεργάτες σας ήτανε αυτοί που σας στηρίξανε. Αυτό θα πρέπει να το θυμάστε και να μην τους συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα και ανευθυνότητα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Δία.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα από τα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε είναι μια σημαντική συνεργασία με το εξωτερικό, και για αυτή κοπιάζετε . Όμως, η όψη τετραγώνου Ήλιου – Δία έρχεται να σας θυμίσει ότι εκτός από την επιθυμία να ανοίξετε τα φτερά σας και να επεκταθείτε και σε άλλους τόπους έχει επεκταθεί και η όρεξη σας για φαγητό.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!