Αφροδίτη στον Ζυγό , με οδηγό την αρμονία

Αφροδίτη στον Ζυγό , με οδηγό την αρμονία

Oroskopos.tv


 

Η Αφροδίτη στην Αστρολογία ,είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την αιώνια ομορφιά αλλά και την ερωτική μας διάθεση, καθόλου τυχαία, καθώς, από την αρχαιότητα υπήρξε η προσωποποίηση της ομορφιάς και προστάτιδα του έρωτα. Σε ένα ωροσκόπιο αυτό που δείχνει είναι, τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να πάρουμε τα ερεθίσματα των αισθήσεων, με σκοπό, να ισορροπήσουμε τη θέση μας στο περιβάλλον, αλλά, και να δείξουμε στους άλλους με ποιο τρόπο θα αισθάνονται άνετα με την παρουσία μας.

Ως κυβερνήτης του Ζυγού, νιώθει άνετα μέσα σε οποιονδήποτε κοινωνικό κύκλο, προσφέρει και λαμβάνει παντός τύπου οφέλη μέσα από τις διαπροσωπικές της σχέσεις. Έλκεται από άτομα δίκαια, που εκτιμούν τις ισότιμες σχέσεις. Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές και σπάνια βρίσκεται χωρίς σύντροφο, ενώ δείχνει τόση κατανόηση για τους συντρόφους σε σημείο που να κάνει αρκετούς συμβιβασμούς,

Στις 7/8 η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο της Παρθένου και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9/9.

Η παρουσία της στο ζώδιο του Ζυγού, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έρχεται, με πολύ γλυκό τρόπο, να ισορροπήσει όλη αυτή την ένταση που άφησαν πίσω τους οι Εκλείψεις, και να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Λιονταριών και των Υδροχόων.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα της από το ζώδιο Ζυγού, θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), οι οποίοι θα δουν την ερωτική τους ζωή, καθώς και τα οικονομικά τους, να βελτιώνονται.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Ζυγό θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

  • Στις 8/8 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (1ο 04’). θα φέρει συναρπαστικές γνωριμίες, δίνει μεγάλη κοινωνικότητα, ενώ είναι επιβοηθητική σε οικονομικά θέματα, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους) του 1ο δεκαημέρου.
  • Στις 10/8 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (3ο 07’). Θα φέρει περιορισμούς στις συναισθηματικές και οικονομικές σχέσεις, ανασφάλεια ,και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ο δεκαημέρου
  • Στις 18/8 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ερμή (11ο 33’), δίνει άνεση στην επικοινωνία και ενισχύει την δημοφιλία . Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους) του 2ο δεκαημέρου.
  • Στις 27/8 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (19ο 02’), θα προκαλέσει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ μπορεί να προκαλέσει μοιραίους έρωτες. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ο δεκαημέρου
  • Στις 9/9 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (29ο 32’), δίνει πάθος και ένταση στις ερωτικές σχέσεις με μικρή διάρκεια. Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ο δεκαημέρου και του Σταθερού Σταυρού των πρώτων ημερών.

 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ ευνοεί τις νέες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει επιβοηθητικά στο χώρο της εργασίας σας, η ηρεμία και η ισορροπία επανέρχεται. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα νέο δημιουργικό σας σχέδιο και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οικογενειακές σας σχέσεις περάσανε από σαράντα κύματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα επαναφέρει την χαρά και την ηρεμία στο σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Ένα όμορφο διάστημα ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις και όμορφες συζητήσεις σας υπόσχεται η παραμονή της Αφροδίτης στο Ζυγό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική σε οικονομικά θέματα, ενώ ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη ήρθε στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα τονίσει την γοητεία σας, και θα επαναφέρει την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο πλανήτης της ομορφιάς και των οικονομικών μπαίνει στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, αυτό που έχει να σας δώσει είναι παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα διέπονται από σεβασμό, αρμονία και ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στο χώρο της καριέρας σας θα φέρει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την επιθυμία για εξερεύνηση και περιπέτεια θα ξυπνήσει η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα σας μαγέψει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι επιβοηθητική σε οικονομικά θέματα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!