Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου , Μία ασύμβατη σχέση

Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου , Μία ασύμβατη σχέση

Oroskopos.tv


 

Στις 9/8 η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, με τον Κρόνο που βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω θα σχηματίσουν όψη τετραγώνου (3ο 08’). Η σχέση αυτή των δύο πλανητών τις περισσότερες φορές είναι ασύμβατη, καθώς το συναίσθημα περιορίζεται από τη λογική, δημιουργεί ανασφάλεια , με αποτέλεσμα να χάνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους. Τις περισσότερες φορές οι σχέσεις και οι συνεργασίες που δημιουργούνται κάτω από αυτή την όψη είναι σχέσεις συμφέροντος. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Κάτω από τη επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης –Κρόνου θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που πιστεύετε ότι θα ενισχύσουν την κοινωνική σας εικόνα, θεωρώντας ότι έτσι θα ανέβετε κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιήσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα είναι η αφορμή για να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και να περιορίσετε τις περιττές απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευκολία με την οποία επικοινωνείτε τις απόψεις σας είναι από όλους θαυμαστή. Εξαιτίας της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα παγώσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας γιατί θεωρείτε ότι δεν θα έχει τα οικονομικά οφέλη που πιστεύατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς σχέσεις (φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές) χωρίς συναίσθημα δεν υπάρχουν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θέλει να σας πει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να επιβάλετε το σωστό στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις και να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει .

ΛΕΩΝ

Όταν επικοινωνείτε, λατρεύετε να χρησιμοποιείτε πομπώδες και γλυκές εκφράσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο τυπικοί στον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στους συναδέλφους σας .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η χαρά σας είναι τόσο μεγάλη που θέλετε να προσφέρετε όσο μπορείτε περισσότερα πράγματα στους φίλους και στα παιδιά σας. Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα σας αναγκάσει να περιορίσετε τις άσκοπες σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ

Λατρεύετε την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας και πολλές φορές τις εξιδανικεύετε. Η όψη τετραγώνου όμως, που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας αναγκάσει να αυτοπεριοριστείτε και να βάλετε αυστηρά όρια στα οικεία σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βασικά στοιχεία της γοητεία σας είναι, ο έντονος μαγνητισμός σας και η εσωστρέφεια σας, τα οποία δημιουργούν γύρω σας ένα μυστήριο. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δεν θα σας επιτρέπει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας με αποτέλεσμα να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη. Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης –Κρόνου θα σας αναγκάσει να περιορίσετε χρήματα που σπαταλάτε για τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν είναι το καλύτερο σας, σήμερα είστε ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα είναι η αιτία να δημιουργήσετε σχέσεις μέσα από τις οποίες θέλετε να ανεβείτε κοινωνικά, και συνάμα θα αυτοπεριορίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται οι οικονομικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θα σας αναγκάσει να αυτοπεριοριστείτε, με αποτέλεσμα να τσιγκουνεύεστε όχι μόνο στα χρήματα αλλά κυρίως στα συναισθήματα προς τον εαυτό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας σας έχει ενθουσιάσει. Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου θέλει να σας πει ότι, εξαιτίας αυτής της συνεργασίας θα αναγκαστείτε να περιορίσετε την κοινωνική σας ζωή.

Από την Πηνελοπή ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολουθώ την διαίσθηση μου…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 6/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u