Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στο Λιοντάρι , Εξωστρέφεια και Αλαζονεία

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στο Λιοντάρι , Εξωστρέφεια και Αλαζονεία

Oroskopos.tv


Στις 9/8 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Λέοντα, θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (16ο 28’). Συνήθως η συνάντηση αυτή δίνει εξωστρέφεια, δημοφιλία και επικοινωνιακή άνεση, παράλληλα όμως δίνει και συγκεκριμένη οπτική θέασης και αντίληψης. Ωστόσο, την συγκεκριμένη στιγμή που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, η διαχείριση της όψης θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς ώστε να αποφύγουμε τις πομπώδες εκφράσεις, και να μην μπερδέψετε την γενναιοδωρία με την αλαζονεία. Η όψη αυτή επηρεάζει τους Λέοντες, Διδύμους, Ζυγούς, Ζυγούς, Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να ανακοινώσετε τα νέα σχέδια σας, χρησιμοποιώντας λίγη παραπάνω έπαρση.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι οικογενειακές σας σχέσεις. Η σύνοδος Ήλιου ανάδρομου Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι η αιτία να συμπεριφερθείτε με αλαζονικό τρόπο στους οικείους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Ερμή κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, θέλει να σας πει ότι να προσέξετε πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις καθώς και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας σήμερα θα είναι στραμμένη στις οικονομικές σας σχέσεις. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στον 2ο Ηλιακό σας οίκο είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές δηλώσεις γύρω από την εξέλιξη μιας νέας οικονομικής συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστείτε στις πλανητικές εξελίξεις. Η συνάντηση που θα έχει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί όχι μόνο στις σκέψεις αλλά και στις πράξεις σας οι οποίες πολύ εύκολα μπορούν να ξεφύγουν από τα όρια και να γίνουν αλαζονικές .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής συμμετέχει σε μια όψη με έμμεσο τρόπο επηρεάζει και εσάς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας με τον Ήλιο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Τον τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γίνει ενεργά μέλη μιας κοινωνικής ομάδας, και αυτό σας γεμίζει χαρά. Κάτω από την επιρροή της συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε υπερφίαλες δηλώσεις οι οποίες θα παρεξηγηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βασική σας έγνοια αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σας ένα ταξίδι. Η όψη συνόδου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θέλει να σας πει ότι οι εμπειρίες που θα πάρετε από ένα ταξίδι δεν είναι αυτές που περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε απόλυτα τυπικοί στις οικονομικές σας σχέσεις, και γι’ αυτό πολλές φορές εκφράζετε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια σας όταν οι άλλοι δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε σκληρές εκφράσεις απέναντι σε ένα συνεργάτη σας που δεν είναι εντάξει στις συναλλαγές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας από τους τομείς που θέλοντας και μη ασχοληθήκατε αυτό το καλοκαίρι είναι ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας κάνει αλαζονικούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή τη χρονική περίοδο έχετε αρκετές επαφές στο χώρο της εργασίας σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συναδέλφους σας όμως, κάτω από την επιρροή της συνόδου Ήλιου – ανάδρομου Ερμή είναι πιθανό να οδηγηθούν σε αδιέξοδο εξαιτίας της αδιάλλακτης στάσης σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u