Ήλιος στην Παρθένο, στις υπηρεσίες σας !

Ήλιος στην Παρθένο, στις υπηρεσίες σας !

Oroskopos.tv


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου 23/8 στις 07:14 το πρωί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/9 στις 04:17 όπου θα  μπει στο ζώδιο του Ζυγού. Η Παρθένος είναι ζώδιο  της Γης, και ανήκει στο Μεταβλητό Σταυρό. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι πρακτικά με τετράγωνη λογική, έχουν αναλυτική ικανότητα, τελειομανή, κοινωνικά και μετρημένα. Ενώ,  η ζωδιακή περιοχή του Λέοντα συμβολίζει την προσφορά της υπηρεσίας, την σταθερότητα, την αποτελεσματικότητα, την τελειοποίηση, την λειτουργική υλοποίηση, την υγιεινή, την καθαριότητα και την τάξη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 25/8 όψη Τριγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 2ο 39’, η όψη αυτή επιβραβεύει την ωριμότητα ,την υπευθυνότητα, και υπόσχεται επιτυχία μετά από προσπάθεια. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα των Μεταβλητών ή Παρορμητικών ζωδίων.
  • Στις 25/8 όψη Τριγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 2ο 26’ , η όψη αυτή θα φέρει απρόβλεπτες ανατροπές, ενώ θα ενισχύσει την ανάγκη για το διαφορετικό το οποίο θα εκφραστεί με ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Σταθερού Σταυρού( Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα των Μεταβλητών ή Σταθερών ζωδίων.
  • Στις 26/8 Πανσέληνος (όψη αντίθεσης Ήλιου- Σελήνης) από τους Ιχθείς στις 3ο 12’, η όψη αυτή είναι έντονα συγκρουσιακή, καθώς η ανάγκη να επιτύχουμε την ισορροπία ανάμεσα στις εσωτερικές μας ανάγκες και στο περιβάλλον μας είναι επιτακτική, με τη βοήθεια όμως της επιρροής του Μεγάλου Τριγώνου που πραγματοποιείται στα ζώδια της Γης (Ταύρου – Παρθένου- Αιγόκερω) οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι υλοποιήσιμες. επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα των σταθερών.
  • Στις 7/9 όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στις 15ο 04’, η όψη αυτή αποπροσανατολίζει εντελώς τον άνθρωπο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά ανάμεσα από την προσφορά υπηρεσίας και την θυσία. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα των Μεταβλητών.
  • Στις 9/9 Νέα Σελήνη (σύνοδος Ήλιου – Σελήνης) στο ζώδιο της Παρθένου στην 17ο 00’, η Νέα Σελήνη σημαίνει ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου Δία – Πλούτωνα ευνοεί την ρύθμιση οικονομικών υποθέσεων. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα των Μεταβλητών.
  • Στις 11/9 όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιου του Σκορπιού στις 18ο 42’, η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις καθώς θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες υπάρχουν ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε ότι αφορά τα οικονομικά. Επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) του 2υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 11/9 όψη Τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω στις 18ο 50’, η όψη αυτή οπλίζει με ισχυρή δύναμη και βοηθάει να έρθουμε πιο κοντά στην υλοποίηση προκαθορισμένων στόχων, επίσης είναι ιδιαίτερα βοηθητική για την υγεία. Επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 21/9 όψη συνόδου με τον Ερμή στις 28ο 02’, η όψη αυτή δημιουργεί συγκεκριμένη οπτική θέασης των πραγμάτων με αποτέλεσμα να είμαστε αμετακίνητοι στις απόψεις μας σε ότι αφορά τις οικονομικές συνεργασίες. Επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3υ δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

 

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΥΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στο χώρο της εργασίας ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα υγείας.. Επίσης θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την διαφορά ανάμεσα στην εργασία και την προσφορά της υπηρεσίας

ΤΑΥΡΟΥΣ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, η παιδικότητα και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας. Βρίσκεστε σε δημιουργικό οίστρο και με χαρά θα διαπιστώσετε ότι τα σχέδια σας μπορούν πλέον να υλοποιηθούν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Ήλιου στον 4ο ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Οι λύσεις που θα βρείτε θα είναι ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας με τα άτομα που αποτελούν τον κοινωνικό σας περίγυρο(αδέρφια, συγγενείς, κοντινοί φίλοι, γείτονες). Με καλή θέληση και ειλικρίνεια τα προβλήματα θα αποκατασταθούν.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής, και για όσο διάστημα ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα βρεθούν τα χρήματα και τα αποκτήματα σας (όχι μόνο τα υλικά άλλα και ότι θεωρείται απόκτημα σας), τα οποία, με κτητική διάθεση θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε. Φυσικά η τύχη θα είναι με το μέρος σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα γενέθλια χρονιά σας μόλις ξεκίνησε!!! Η παρουσία του Ήλιου στο ζωδίου σας θα σας γεμίσει ενέργεια, κάνοντας σας πιο δραστήριους. Όσο πρωτότυπες και αν είναι οι ιδέες σας θα γίνουν αποδεκτές και θα υλοποιηθούν πάνω σε στέρεα θεμέλια.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, ήρθε για να φωτίσει την πιο εσωτερική πλευρά του εαυτού σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να αποσυρθείτε και να έρθετε σε επαφή τις ανάγκες της ψυχής σας. Ενώ τα όνειρα που θα κάνετε θα είναι ρεαλιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την πιο κοινωνική σας πλευρά, έρχεται να  φωτίσει η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα, θα σας δώσει νέα ώθηση στην κοινωνική σας ζωή. Ενώ, είναι πιθανό να προκύψουν και σημαντικές οικονομικές συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και  στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας την εξέλιξη της καριέρας σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε καθώς και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επικοινωνία με το εξωτερικό καθώς και την οργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Επίσης, θα καταφέρετε να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους π.χ. Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορία.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της  Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  κατανοήσετε τις λέξεις “συν- εργάζομαι” και “σχετίζομαι”, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την σταθεροποίηση μιας σημαντικής συνεργασίας η οποία μπορεί να φαίνεται στα μάτια των άλλων ασυνήθιστη.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u