Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, Μια πινελιά από άλλη διάσταση

Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, Μια πινελιά από άλλη διάσταση

Oroskopos.tv


Στις 25/8 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιήσουν όψη τριγώνου (στις 2ο 26’). Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη τριγώνου Ήλιου – Ουρανού έρχεται να δώσει πινελιά από άλλες διαστάσεις, καθώς θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές του σκηνικού, όμορφες εκπλήξεις ενώ αρκετοί θα νιώσουν ξαφνικό χέρι βοήθειας. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψης  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος τον Ουρανό σας υπόσχεται ευνοϊκή αλλαγή στα επαγγελματικά σας η οποία θα συνοδεύεται και από αλλαγές στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγκαλιά με το διαφορετικό θα σας φέρει η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα γίνουν πολύ εύκολα αποδεκτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ευχάριστη πινελιά θα βάλει στη ζωή σας η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο   Ήλιος με τον Ουρανό.  Οραματίζεστε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ σας αρέσουν οι αλλαγές δεν τις υλοποιείται εύκολα. Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Ουρανό υπόσχεται ότι θα σας προκαλέσει ανατροπές στην κοινωνική σας ζωή δίνοντας της νέα πνοή .

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι η καριέρα σας βρίσκεται σε στασιμότητα. Ευτυχώς για εσάς, η θετική όψη τριγώνου του  Ήλιου με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες και ευνοϊκές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία νέων καταστάσεων στη ζωή σας. Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Ουρανό θα αφυπνίσει μέσα σας τάσεις ανεξαρτησίας  και αυτονομίας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε ξαφνικές αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις σε μια οικονομική σας υπόθεση θα φέρει η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Ουρανό , η λύση θα έρθει με εντελώς ξαφνικά και με ιδιαίτερα ανατρεπτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη  τρίγωνο  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Ουρανό θα φέρει ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τα νέα άτομα που θα μπουν στην ζωή σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μότο της όψης είναι η λέξη αλλαγή, και αυτό που σας υπόσχεται η όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό είναι σημαντικές αλλαγές στις οικονομικές σας συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύεται μια από τις δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Η θετική όψη  τρίγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, με τον Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει  να είστε δεκτικοί στις αλλαγές και να κάνετε δικό σας οτιδήποτε καινούργιο και διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με έμμεσο τρόπο είστε ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα λειτουργήσει ως “ από μηχανής Θεοί “ με σκοπό να επαναφέρει την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλές φορές νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Όταν μας βάζουν όρια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 26/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυστηρό ...

Oroskopos.tv

Πανσέληνος στον Κριό, Η μάχη του εγώ με το εμείς !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 στις 5:52 στο ζώδιο του Κρι ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Άρη, Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 24/9 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από το ...

Oroskopos.tv

Ήλιος στον Ζυγό, Με στόχο την ισορροπία…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού 23/9 στις 04:17 το πρωί όπου θα παραμ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u