Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου,επιτυχία μέσα από προσπάθεια

Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου,επιτυχία μέσα από προσπάθεια

Oroskopos.tv


Στις 25/8 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιήσουν όψη τριγώνου (στις 2ο 39’). Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη τριγώνου Ήλιου – Κρόνου έρχεται να φέρει την επιβράβευση κάτω όμως από την σκληρή δουλειά, ωριμότητα, υπευθυνότητα, δικαίωση, καθώς και ανάληψη νέων ευθυνών. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνου θα επιβραβεύσει τους κόπους και τις προσπάθειες σας με μοναδικό τρόπο, δίνοντας σας νέες ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την επιβράβευση του αυστηρού δασκάλου θα λάβετε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θέλει να σας πει ότι η υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου θα γίνει πάνω σε γερές βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να βρείτε ρεαλιστική λύση σε μια οικονομική υπόθεση ενός μέλους της οικογένειας σας που είχε σχέση με Τρίτους π.χ. Πιστωτικά Ιδρύματα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τελευταία χρόνια οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έχουν περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην σταθεροποίηση τους.

ΛΕΩΝ

Είστε γεννημένοι ηγέτες και αυτό σημαίνει ότι η λέξη “ευθύνη” δεν σας είναι άγνωστη. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιους με τον Κρόνο αυτό που υπόσχεται να σας γεμίσει την καθημερινότητα σας με νέες ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχετε κοπιάσει πάρα πολύ τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα προσφέρει αυτό που τόσα χρόνια περιμένατε, την επιβράβευση των κόπων σας.

ΖΥΓΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο της προσοχής σας βρίσκονται οι οικογενειακές σας υποθέσεις. Η θετική όψη τριγώνου Ήλιου – Κρόνου θα επιβραβεύσει την υπομονή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην κοινωνική σας ζωή έχετε στραμμένη την προσοχή σας αυτή την χρονική περίοδο. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αφοσίωση σας στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων επιβραβεύονται. Και η καλύτερη ανταμοιβή εκτός από ένα μπράβο, με τη βοήθεια της θετικής όψης τρίγωνου Ήλιου – Κρόνου, δεν είναι άλλη και από την οικονομική επιβράβευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη επιτυχία, και ιδιαίτερα αυτή που έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την σημερινή όψη. Δηλαδή, τη θετική όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη μέσα από προσπάθεια, ενώ, στην προσπάθεια σας είναι πιθανό να έχετε βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βουτιά στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου Ήλιου – Κρόνου θα σας βοηθήσει με ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας μέσα από την ουσιαστική δουλειά που κάνετε με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάγκη σας να βγείτε από το καβούκι σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ήταν πολύ έντονη, γι’ αυτό και συμμετείχατε σε πολλές ομάδες. Η θετική όψη τριγώνου Ήλιου – Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας αλλά και την παρουσία σας σε μια ομάδα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/11 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός , τον Υδροχό ...

Oroskopos.tv

Άρης στους Ιχθύες, Τάσεις φυγής…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της δράσης Άρης στην Αστρολογία είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τόλμη, ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο ‘Ηλιου – Πλούτωνα, Ώρα για αλλαγές…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Λύσεις στα αδιέξοδα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 9/11 η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό θα σχηματίσει όψη τριγ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u