Πανσέληνος στους Ιχθείς, είναι η πανσέληνος η κρυφή αφορμή;

Πανσέληνος στους Ιχθείς, είναι η πανσέληνος η κρυφή αφορμή;

Oroskopos.tv


Η Πανσέληνος του Αυγούστου, που τόσοι στίχοι έχουν γραφτεί για αυτή, θα πραγματοποιηθεί στις 26/8 στις 14:56 στην 4η μοίρα των Ιχθύων (άξονας Παρθένου –Ιχθύων). Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 11η μοίρα του Τοξότη. Μια Πανσέληνος στο δίπολο Παρθένου – Ιχθύ που κύριο αίτημα του είναι η προσφορά της υπηρεσίας σε 3ο-9ο (στον άξονα της αντίληψης), θέλει να μας πει είναι ότι, η αντίληψη μας γύρω από την προσφορά της υπηρεσίας πρέπει να πάψει να είναι δογματική, και ότι προσφέρω υπηρεσία δεν σημαίνει ότι θυσιάζομαι. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ερμή δείχνει υπερβολή στον τρόπο που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε τις απόψεις μας, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δείχνει μοιραία πάθη, σχέσεις εξάρτησης και εξουσία. Ενώ, η όψη τετραγώνου Άρη – Ουρανού εξακολουθεί να πυροδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την Πανσέληνο παίζει, το μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται στα Ζώδια της Γης (Ήλιου- Κρόνου-Ουρανού) που θα δώσει επιβράβευση μέσα από την προσπάθεια και θα χτίσει το καινούργιο σε σταθερές βάσεις. Αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στους Ιχθείς τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς έρχεται να φωτίσει τα βάθη της ψυχής σας. Νιώθετε ότι έχετε αλλάξει και αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να προσφέρετε στους άλλους

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο σας το ξαναβρίσκετε με τη βοήθεια των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων, ενώ η δημιουργικότητα σας βρίσκει εύκολα διέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένεια και η καριέρα σε πρώτο πλάνο. Όμως αυτοί οι δύο τομείς μπορούν να συνυπάρχουν εξίσου στην ζωή σας χωρίς ο ένας να λειτουργεί εις βάρος του άλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος που επικοινωνείτε τις απόψεις σας πρέπει να αλλάξει. Οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται πάντα ότι πίσω από την γλυκύτητα σας υπάρχει αυστηρότητα.

ΛΕΩΝ

Διαπιστώνετε ότι αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σημαντικά έχουν αλλάξει. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα σας οδηγήσει στα μονοπάτια της αυτογνωσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις έρχεται να φωτίσει η Πανσέληνος στους Ιχθείς. Δεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπως ακριβώς είναι χωρίς επικριτικά σχόλια.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θέλει να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι δεν είναι ανάγκη να θυσιάζετε την ψυχή σας για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από τις κοινωνικές σας συναναστροφές μπορείτε να βρείτε την χαρά της ζωής, η οποία θα γίνει και η βασική πηγή της δημιουργικότητας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ότι πατάτε σε δυο βάρκες και προσπαθείτε να ισορροπήσετε. Η οικογένεια και η καριέρα σας έχουν απορροφήσει την ενέργεια σας. Η μόνη λύση είναι να βρείτε την ισορροπία μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα γύρω σας καθώς το πώς προσεγγίζετε την γνώση αρχίζει να αλλάζει. Άλλωστε, η αναζήτηση του ιδανικού ήταν πάντα μια ουτοπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι που πέρασε ήτανε καθοριστικό. Η Πανσέληνος που γίνεται στους Ιχθείς έρχεται να φωτίσει τις νέες αξίες που έχουν δομηθεί μέσα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας θέλει να σας πει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζεται την ύπαρξη σας στο βωμό των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι άλλοι θα πιστέψουν σε εσάς μόνον όταν εσείς πιστέψετε στον εαυτό σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, Σκληρά λόγια…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 23/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυσ ...

Oroskopos.tv

Ερμής στον Ζυγό, Αρμονία στις σχέσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής στην Αστρολογία είναι ίσως ο πιο ιδιαίτερος πλανήτης και αυτό όχι μόνο εξα ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, Ώρα για επικοινωνία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/9 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθένου , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, Εκρηκτικός μηχανισμός

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 18/9 θα είναι η 3η φορά για φέτος που ο κυβερνήτης του Κριού Άρης ,από το ζώδιο πο ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Δία, Τυχερές συναντήσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 16/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Κρυφές πληροφορίες…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/9 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u